News

Barnevernet driver sorteringssamfunn

(TV2) Barnevernet tar hvert år over 200 barn fra foreldre som har hatt lærevansker eller er lett utviklingshemmet. Smak litt på den! Barnevernet stjeler altså hvert år flere hundre barn fra foreldre kun timer etter fødselen fordi foreldrene ikke er helt A4. Om du, som kommende mamma eller pappa ikke leser fort nok, er du i følge Barnevernet ikke skikket til å ha barn og får ikke en gang en mulighet til å motbevise det. Barnevernets ansatte med politifolk, våker over fødselen som gribber, og stjeler barnet ditt før mor får lagt det til brystet.

Dette er Norge i dag – Barnevernet er en folkefiende vi må vernes fra!

skjermbilde-2017-02-13-kl-09-55-52

Se innslaget her på TV2.

Barnevernet driver mao med sortering av mennesker – og dette er fullstendig uakseptabelt! Hvordan det har blitt slik er en gåte, men vi har vært der før. Det finnes nok av eksempler på sorteringssamfunn, 2 verdenskrig er ett eksempel. At vi i Norge så sent som på 70 tallet steriliserte og lobotomerte tatere er et annet.

Jeg trodde virkelig vi var kommet lenger i dag, men nei – å stjele barn like etter fødsel fordi en av foreldrene har hatt lærevansker eller er lettere utviklingshemmet, er direkte grotesk og har intet i et moderne demokrati og samfunn å gjøre!

Når skal noen gripe inn mot Barnevernet? Etter hva som har kommet frem i nyhetene de siste årene, trenger ikke Barnevernet å forholde seg til dokumentasjon og faktiske forhold, ei heller trenger Barnevernet å følge egne eller internasjonale lover. Resultatet av Barnevernets umenneskelige fremtreden er unaturlige mange dødsfall og selvmord i og blant barnefamilier som er rammet av Barnevernet.

Hvordan kan de ansvarlige la dette fortsette, år etter år?  

Barnevernet trenger, i følge seg selv – kun å følge egne bestemmelser om hvordan de ser på deg som menneske. I norsk Barnevern er det altså mer enn nok å la inkompetente ansatte foreta en subjektiv vurdering om du er verdig foreldrerollen eller ikke. Punktum.

Om denne subjektive vurderingen som altså ikke er basert på fakta eller dokumentasjon, går i negativt favør – har de i følge seg selv rett til å ta barnet fra deg – også like etter fødselen og før du får lagt det til brystet.

Og dette kan de gjøre kun fordi “Barnevernet sier det!”

Barnevernet – en folkefiende vi må vernes fra. Ja, det er forunderlig hvordan denne institusjonen har utviklet seg til å bli en grotesk folkefiende som uten å vike en tomme ødelegger barns oppvekst og knuser familier, ofte uten annen grunn enn at “de kan” og uten at de ansvarlige griper inn. Med dette fremstår Barnevernet som en skamplett i vår historie.

Fakta er at Barnevernet er en statlig institusjon som driver sorteringssamfunn og som bryter både lover og menneskerettigheter – mao en institusjon vi må vernes fra!

Så takk til de medier som belyser hvordan Barnevernet holder på, så kanskje noen ansvarlige griper tak i dette monsteret og får ristet styggedommen bort slik at Barnevernet fremstår slik det er ment og med det også følger lover og regler slik de fleste av oss andre gjør.

Barnevernet, som altså frarøver nybakte foreldre sine barn før de i det hele tatt har fått prøvd seg som foreldre – kun fordi de leser for sakte i følge Barnevernet – burde antakelig lest seg litt opp om menneskerettigheter og vedtak fattet av internasjonale domstoler – da ville Barnevernets ansatte, om det fantes litt omløp i i hodet, sannsynligvis forstått at om du leser fort eller sakte er ganske uvesentlig!

Omsorg, bruk av sunn fornuft og kjærlighet er nøkkelen til en god og trygg barndom! Som forelder er det viktigste at du har kjærlighet og omsorg å gi – og har du det, er du selvsagt skikket til å ha barn. Å bruke sunn fornuft og vise omsorg, derimot – er tydeligvis en mangelvare i Barnevernet.

Konklusjonen er derfor ganske enkel, Barnevernet er ikke skikket til å drive barnevern og bør fratas oppgaven umiddelbart!

Når vi nå vet at Barnevernet ubarmhjertig og uforståelig stjeler over 200 barn fra foreldre like etter fødselen fordi en av foreldrene ikke leser fort nok eller var urolig på skolen, i tillegg til all annen tydelig dokumentasjon som har fremkommet om Barnevernets skitne og umenneskelige metoder de siste årene – så er dette særdeles sterk dokumentasjon på at Barnevernet overhodet ikke er skikket til jobben de utfører.

Barnevernet har totalt misforstått og misbrukt sin samfunnsoppgave og bør avvikles i sin helhet – og en ny organisasjon bygges opp fra bunnen av!

Trude Helén Hole

Del gjerne, og trykk på FOLLOW til høyre om du vil følge denne bloggen.

Les flere saker her.

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske en riktig fin dag. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7