Barnevernet driver et sorteringssamfunn

(TV2) Barnevernet tar 200 barn i året fra foreldre som har lærevansker eller er lett utviklingshemmet. Barnevernet stjeler altså hvert år over 200 barn fra foreldre kun timer etter fødselen – dette fordi foreldrene ikke er helt A4. Kanskje har den ene hatt litt vanskeligheter med å lese eller lære i oppveksten, og kanskje er noen litt mer eller mindre av det ene eller det andre – og da skal du i følge Barnevernet ikke ha barn!

I følge Barnevernet er du ikke skikket som mor eller far om du ikke leser fort nok! 

skjermbilde-2017-02-13-kl-09-55-52

Se innslaget her på TV2.

Barnevernet driver mao med sortering av mennesker – og dette er fullstendig uakseptabelt! Hvordan det har blitt slik er en gåte, men vi har vært der før. Det finnes nok av eksempler på sorteringssamfunn, 2 verdenskrig er ett eksempel. At vi i Norge så sent som på 70 tallet steriliserte og lobotomerte tatere er et annet.

Jeg trodde virkelig vi var kommet lenger i dag, men nei – å stjele barn like etter fødsel fordi en av foreldrene har lærevansker, er direkte grotesk og har intet i et moderne demokrati og samfunn å gjøre!

Og etter hva som kommer frem i nyhetene nå om dagen, så trenger ikke Barnevernet å forholde seg til dokumentasjon og faktiske forhold, ei heller trenger Barnevernet å følge lover.

De trenger bare – i følge seg selv, å følge egne bestemmelser om hvordan de ser på deg som menneske – om du er verdig foreldrerollen eller ikke. Punktum. Og da har de i følge seg selv rett til å ta barnet fra deg før du får lagt det til brystet.

Og dette kan de gjøre fordi «Barnevernet sier det!»

Barnevernet – en folkefiende vi må vernes fra. Ja, det er forunderlig hvordan denne institusjonen har utviklet seg til å bli en grotesk folkefiende og en skamplett for et demokrati som Norge.

Barnevernet som skal hjelpe barn og mennesker som trenger det, har nå blitt en sorteringsinstitusjon som bryter både lover og menneskerettigheter – mao en institusjon vi må vernes fra!

Så takk til de medier som belyser hvordan Barnevernet holder på, så kanskje noen ansvarlige griper tak i dette monsteret og får ristet styggedommen bort slik at Barnevernet fremstår slik det er ment og med det også følger lover og regler slik de fleste av oss andre gjør.

Det er ikke vanskelig å følge Norges lover – det er bare å lese dem, og det burde Barnevernet gjøre – om du leser fort eller sakte er faktisk uvesentlig! 

Som forelder er det viktigste at du har kjærlighet og omsorg å gi – og har du det, er du selvsagt skikket til å ha barn. Dette derimot – er tydeligvis en mangelvare i Barnevernet.

Omsorg og kjærlighet er nøkkelen til en god og trygg barndom! 

Konklusjonen er derfor ganske enkel; når vi nå vet at Barnevernet ubarmhjertig og uforståelig stjeler over 200 barn fra foreldre like etter fødselen fordi en av foreldrene ikke leser fort nok eller var urolig på skolen, i tillegg til all annen tydelig dokumentasjon som har fremkommet om Barnevernets skitne og umenneskelige metoder de siste årene – så er dette særdeles sterk dokumentasjon på at Barnevernet overhodet ikke er skikket til jobben de utfører.

Barnevernet har totalt misforstått sin samfunnsoppgave og bør avvikles i sin helhet – og en ny organisasjon bygges opp fra bunnen av!

Trude Helén Hole

Del gjerne, og trykk på FOLLOW til høyre om du vil følge denne bloggen.

Les flere saker her.

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske en riktig fin dag. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7