Books & Literature Management & Health News

Hurtigstartguide for bedre helse – gratis nedlastning til deg!

Hurtigstartguide for bedre helse – gratis nedlastning til deg!

GRATIS NEDLASTNING Hurtig-starts-guide til bedre helse

Jo mer man leser og studerer, jo mer ser man at vi er på vei i feil retning når det kommer til helse og behandling av sykdom. Man kan ikke benekte at moderne medisin har gjort fantastiske ting – akutte kriser og traume håndtering er uten sidestykke, men der stopper det også for det meste opp.

Moderne medisin prøver å kontrollere naturen ved å oversyre naturlige prosesser med kjemikalier. Dette er helt feil – vi skal jobbe med naturen siden kroppen vår er en del av naturen. Det er svært mange elementer i naturen som samspiller med kroppen og som det er helt essensielt at vi er i kontakt med daglig.

Medisin i dag styres tilsynelatende av offentlig byråkrati, men det meste påvirkes av store farmasøytiske multinasjonale selskaper. Vårt helsevesen fungerer derfor ikke slik det en gang var tenkt.

Vi ser i dag en trend med at naturen og naturlige tiltak blir forbudt, og kjemiske og syntetiske midler blir lovpålagt. Vi kan ikke lengre sitte og se på at de soleklare og naturlige tiltakene forbys til fordel for svært ineffektive kjemiske substanser. Vi må ikke la penger og profitt unødvendig få avgjøre helsetilbudet til befolkningen.

En tid for endring – utdann deg selv. Det er kun du som kan gjøre noe med helsen din.

Last ned Hurtigstarstguide for en bedre helse her.

 

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske en riktig fin dag. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7