Guest Authors News

Abid Raja, du krever anstendighet. Hvor er din?

I dag velger jeg å publisere et innlegg skrevet av Judith Horntvedt, som presenterer seg selv som svart, innvandrer og kvinne. Og jeg vil gjerne legge til politiker og vararepresentant i kommunestyret i Asker. Hun har skrevet følgende klare melding til Abid Raja, som fortjener å bli lest av flere. Her er innlegget;

“Abid Raja, du slenger ut påstander om nazistiske og rasistiske holdninger hos FrP. Du har tidligefre kalt FrP et parti fullt av drittsekker. Som svart, innvandrer og kvinne i FrP er dine beskyldninger om partiets sinnelag noe som jeg aldri har støtt på. At du trekker frem eksempler på FrP-slagord er ikke det samme om at du har bevist at FrP er rasistiske. At FrP ikke vil ta imot flere flyktninger begrunnes med;

1. Dårlig økonomi – alle de milliardene vi årlig bruker på lottervinnerne som kommer til Norge kunne ha hjulpet hundre- og tusenvis flere i deres nærområder.

2. Jo flere vi tar imot på en gang, jo vanskeligere blir det å integrere dem. Norge tar allerede imot bortimot flest flyktninger per hode enn noe annet land. Vi har ikke klart å integrere mange av de ankomne som det er. En kulturendring har skjedd i flere bydeler i Oslo, og ikke til det bedre.

Din retorikk er splittende, Abid. Å importere trygdemottagere er skadelig for landets økonomi. Hvis du hadde satt deg inn i statistikken, vet du at migrantene som kommer over Middelhavet er primært økonomiske migranter (80-90%). Å beskylde FrP for å være rasistisk når den primære begrunnelsen er økonomisk er stråmannsargumentasjon. Å beskylde politikere som ønsker landets OG flyktningers beste for rasisme er splittende.

FrP ønsker at norske verdier som demokrati, likestilling og god arbeidsmoral skal respekteres her til lands. Vi respekterer ikke meninger som mener det motsatte. Vi ser ikke på religion som rase. Vi klarer å skille mellom meninger og tro på den ene siden og menneskers ytre kjennetegn på den andre. Du burde også lære deg forskjellen, Abid Raja.

At ditt parti sitter i regjering med FrP, er slitsomt for et godt samarbeide. Når slengte FrP-politikere så mye galle om sine regjeringspartnere som Venstre-politikere gjør? Som regel er du en fornuftig fyr, men for meg virker det som du har begynt å utvikle en veldig surmaget og skylappsbasert holdning til virkeligheten.

Som del av Stortingets presidentskap burde du holde deg for god til smålige og ynkelige følelsesutbrudd. Du burde stå for rasjonell argumentasjon. Slik jeg ser det, har du sviktet på det området.

Jeg forstår ikke hvor du tar det fra at FrP har «brune» holdninger. FrP ønsker å beholde de positive verdiene i samfunnet vårt. FrP ønsker å beholde velferdsstaten. FrP ønsker å hjelpe flest mulig flyktninger. Jeg er ikke i stand til å se det «brune» i dette. I 1905 sa visstnok din partifelle, Christian Michelsen, at «nå gjelder det å holde kjeft». Jeg synes det er på tide at du følger hans oppfordring.

Det er en selvfølge at vi skal ta vare på landet vårt. Sist jeg sjekket, var det nordmenn som befolket Norge. Med våre verdier og tradisjoner. Derfor er det synd og skam at du ikke er i stand til å akseptere at vi skal få være herre i eget hus. Du sier du er norsk og at Norge er ditt land. Men hvorfor forsvarer du da ikke norske verdier?

I Norge har vi felles gym og svømming. I Norge kan vi gifte oss med hvem vi vil. Vi kan forlate en religion hvis vi vil. I din kronikk forsvarer du Zeliha Acar som ikke vil hilse på vår tronarving i henhold til norsk skikk og bruk. Hvis du mener at hennes fremmede verdier står over de norske, er du på ville veier.

Du kaller FrP for nazister. Det kommer du ikke unna. «Brunt» som politisk farge assosieres med nazismen. Derfor kaller du oss nazister. Hvem er du som kan påstå noe slikt uhyrlig? Nazistene utryddet millioner av jøder. Sammenligner du Sylvi Listhaug, Siv Jensen og meg med slike monstre?

Du krever anstendighet. Hvor er din? Det verste er at du ikke engang forstår når statsministeren sier at du har gått over streken. Jeg vil også gjøre oppmerksom på at den gule jødestjernen ikke er noe som nazistene fant på. Det ble introdusert under det osmanske imperiet. Nordmenn har for lengst hevet seg over jødehatet. Vi aksepterer ikke jødehets. I hvert fall ikke i FrP.

Du vil ha et varmt og inkluderende samfunn. Som innvandrer møter jeg nesten utelukkende varme og inkluderende mennesker. Det er fordi jeg har integrert meg. Ikke fordi jeg dyrker at jeg er utlending. Jeg hadde ikke møtt den varmen jeg gjør hvis jeg hadde insistert på å stå på utsiden.

I mange sammenhenger bruker du selv hudfarge som noe som «kvalifiserer» til f.eks. regjeringsdeltakelse. Slike rasistiske argumenter bruker aldri FrP. Vi mener den best kvalifiserte skal få jobben, ikke fordi hun eller han har mer pigment enn andre.

Du sier FrP er splittende. Men én ting har du oppnådd med dine ufyselige utsagn: Du har fått folk til å forstå hvor fordomsfull du er og fått oss til å stå sammen om anstendighet. Og ikke minst; du har gitt meg mer motivasjon til å kjempe enda mer for norske verdier. Og inkluderende, anstendige mennesker – innvandrere som nordmenn – vil helt sikkert være med på det. Nok en gang: Husk hva Christian Michelsen skal ha sagt; «nå gjelder det å holde kjeft».

Vennlig hilsen Judith Horntvedt, svart, innvandrer og kvinne.

60324351_474053723342285_5165205224394063872_n

…….

Jeg støtter Judith Horntvedt. Jeg er rimelig lei den uintelligente rasisme-retorikken som brukes mot enhver innvandrer-kritisk stemme i dette landet. Og media, som ikke belyser de faktiske forhold rundt feilslått innvandring og manglende integrering, med eksempelvis økt kriminalitet og ikke minst hinsides pengebruk – bør stilles til ansvar for å ikke gjøre jobben sin, men derimot fyre oppunder rasismekortet.

Økonomiske flyktninger. 80-90% av migrantene som kommer over Middelhavet er i følge statistikkene primært økonomiske migranter, påpeker Horntvedt. Om dette er riktig, er det fornuftig at disse drar til land de får seg jobb i – og gjerne Norge. Men om det ikke finnes jobber å få her, eller disse ikke vil jobbe – så sier det seg selv at vi ikke bare kan gi dem penger.

Abid Raja viser null respekt for oss som bærer kostnaden av innvandring. Frp vil få på bordet hva innvandringen koster Norge, men KrF og Venstre er ikke interessert: – Kasseapparatmentalitet om mennesker, sier Abid Raja om Frp til Dagbladet. Dette er et særdeles skremmende synspunkt som tydelig viser at Raja har null respekt for oss som bærer kostnaden.

For det er nemlig nok av nordmenn som sliter økonomisk og knapt har hodet over vann – hva med disse? Er det fair at disse må betale for andre? Det er på tide at vi nå stopper opp, setter fingeren i jorden og ser på hvordan vi kan hjelpe folk ute i verden. Les også;

Innvandring er dyrere enn de fleste er klar over.

Slår alarm om nye Oslo-tall – en totalt segregert by.

Første halvår sendte somaliere i Norge rundt 280 millioner kroner tilbake til hjemlandet. 

Flyktninger som vil endre land de “flykter til” – til det de rømmer fra. Et annet aspekt er alle de flyktninger som kommer hit og ganske raskt krever at Norge skal bli som det landet de rømte fra. Dette er ikke akseptabelt, og Norges knebøy for disse er totalt tragikomisk.

Som jeg har skrevet før, alle som ikke ønsker å integrere seg fullt ut i det norske samfunnet, bør dra videre og helst til et land der kultur, tradisjoner og religion er tilsvarende den de rømmer fra. Her i Norge håndhilser vi. Så enkelt er det!

Les også; Kjære Bomann-Larsen. Å håndhilse handler ikke om å bli tatt på!

Flere artikler om tilsvarende på denne bloggen finner dere her. Del gjerne.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Don't Panic, It's Organic. (3)-kopi

NORGES MORSOMSTE SERIE (3)