Adventure & Travel Books & Literature News Reviews Wine

Visste du at jeg har min egen YouTube kanal? I do!

Visste du at jeg har min egen YouTube kanal? Ja, jeg startet den i 2012 og har nå i 2017 børstet støv av den. Jeg har jo god erfaring fra tv bransjen og produserte blant annet Norges første tv serie om vin som du bl. annet finner her på bloggen under Vinkurs og slikt. På min You Tube kanal vil du finne innslag om vin og bøker, reiser, opplevelser og etterhvert også kanskje litt matlaging. Ja, jeg er viden kjent for mine kokkekunstner som er mer kunst enn spiselig.

Skjermbilde 2017-03-29 kl. 15.39.59

Skjermbilde 2017-03-29 kl. 15.40.49

Skjermbilde 2017-03-29 kl. 15.41.16

Så om du vil følge meg på You Tube for hyggelige innslag, og se tv serier og annet om vin og andre sprell, klikk her. Og vil du følge bloggen min, den du ser på nå – klikk FOLLOW til høyre, og vil du følge meg på Facebook, klikk her. Vil du vite mer om firmaet mitt og forlaget mitt, klikk her. Vil du kjøpe mine bøker eller se mine online vinkurs, klikk her.

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag.

Mvh. Trude Helén Hole

Klikk her for å se mine bøker blogg

Shopify-POS-336x280