Management & Health News

Synergy = et bedre liv

#Sponset. God formiddag godtfolk, eller god ettermiddag alt ettersom hvordan dere ser det:-) I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om Synergy som jeg har prøvd i to uker nå. Som mange av dere vet, så er helse viktig for meg – og omsider har jeg, som en gang var en topptrent elitesvømmer for sånn ca litt over 100 år siden, begynt å få treningen litt i system igjen og det gleder meg selvsagt stort. Men å trene uten å ha et riktig næringsrikt kosthold er som vi vet ikke optimalt – og jeg søker hele tiden mot det optimale. Nettopp derfor har jeg nå forsøkt Synergy SLMsmart Meal Replacement. Her kommer litt info fra Synergy om hva dette er – og deretter min konklusjon.

Skjermbilde 2017-03-29 kl. 12.14.50

SLMsmart Meal Replacement. Du kan redusere ditt daglige kaloriinntak ved å erstatte frokosten med shaken SLMsmart Meal Replacement. For ekstra vekttap erstatter du frokost og ett måltid til med Meal Replacement. Denne unike formuleringen inneholder tre forskjellige kvalitetsproteiner som holder deg mett, og forsyner i tillegg kroppen din med 23 vitaminer og mineraler.

Proteinblanding: SLMsmart Meal Replacement inneholder tre proteinkilder: myse, soya og kasein. Proteiner sørger for vekst og bevaring av muskelmasse. Aminosyrene fra myseprotein tas opp i blodet nesten øyeblikkelig etter at du har inntatt produktet. Deretter følger aminosyrene i soyaprotein og til slutt kaseinprotein. Disse kraftfulle ingrediensene vil tilsammen gjøre deg mett og klar for å møte dagen.

Energiblanding: De sunne karbohydratene og fettstoffene som finnes i SLMsmart Meal Replacement, er strategisk formulert for å holde forbrenningen i gang og gi deg den energien som livets utfordringer krever. Maltodekstrin, raps- og solsikkeolje er noen av ingrediensene som vil hjelpe deg med å opprettholde energinivået og metthetsfølelsen og å oppnå idealvekten din.

Vitamin- og mineralblanding: Fordi SLMsmart Meal Replacement inneholder de viktige næringsstoffene du finner i et balansert måltid, blant annet kalsium, jern, kalium og B-vitaminer, kan det være et effektivt alternativ til en vanlig frokost, lunsj eller middag. For ekstra vekttap erstatter du to måltider per dag med Meal Replacement.

Skjermbilde 2017-03-30 kl. 14.52.39.png

Konklusjon: Jeg erstattet frokost og lunsj/mellommåltid med Meal Replacement i to uker. Nå merket jeg ikke noe nevneverdig vekttap etter å ha brukt shaken som beskrevet i to uker – men 14 dager er kanskje i snaueste laget. Men skal jeg se bort i fra vekten, så jeg føler meg bedre og sunnere i kroppen nå, og da selvsagt også i hodet – og det skal en slettens ikke kimse av :-).

Jeg ser det også tydelig på kroppen, den ser bedre ut nå enn før og virker fastere. Buksene henger litt løsere rundt hofte, lår og rumpe, og BH stroppen har jeg nå på det innerste festet og ikke det ytterste – derfor, at Synergy har resultert i noe positivt er ganske klart. Treningsmengden min både før og under testperioden var akkurat den samme, så jeg tenker at Synergy har hjulpet meg til å få mer ut av treningene og med det bidratt til at kvapsete fett har blitt erstattet av en slankere, men tyngre muskelmasse. Nettopp derfor er resultatet ikke like tydelig på vekten som det jeg føler og ser – og dette er, tror jeg, fordi shakene har tilført meg mer riktig næring enn det jeg fikk i meg før. Prøv gjerne også ProArgi-9+ som inneholder masse vitaminer og mineraler som hjelper deg til å kunne fungere optimalt. Og det er jo dit vi vil – ikke sant? Fungere optimalt.

Skjermbilde 2017-03-30 kl. 14.49.03.png

Ønsker du å bestille produkter går du inn på linken her. Gå til LOGG INN og velg: Bli fordelskunde nå. Som ny kunde skriver du 1746067 på sponsors ID ved første bestilling, og så er du i gang.

#Godhelseeralfaomega

trude-helen-hole-forfatter-og-sommelier

Online-Yellow-970x250