News

Høyre vil slutte med kontanter i butikk, og jeg vil slutte å stemme Høyre

Jeg har skrevet om dette før – jeg vil IKKE tilhøre et overvåkningssamfunn. Å fjerne kontanter har en rekke ulemper, overvåkning og risiko for total avskjæring fra dine egne penger er to. Flere ulemper kan du lese om her. Når Høyre nå vil slutte med kontanter i butikk innen 2020 i følge TV2, vil jeg nå slutte å stemme Høyre!

Jeg bruker ofte kort – men vil beholde retten til å kunne bruke kontanter når jeg vil. Jeg ønsker å ivareta min frihet og selvstendighet, og ønsker ikke å overvåkes og loggføres for hver gang jeg kjøper tyggegummi eller gir litt for mye eller lite i tips. Jeg vil ha mitt privatliv i fred. Jeg stoler ikke på at bankvesenet vil mitt beste. Jeg stoler ikke på at bankkortet mitt vil fungere hver gang jeg trenger å bruke det. Jeg stoler ikke på “tryggheten” – økonomisk kriminalitet finnes også i de digitale systemene.

Jeg ønsker altså ikke å overgi min kontroll over mine egne verdier til et banksystem jeg ikke stoler på og som kan, om utviklingen blir slik jeg tror – stenge deg ute fra din egen pengebinge om du blir uglesett, og dette kun med et lite tastetrykk! Vi har sett hva myndigheter og bankvesen er i stand til å gjøre mot enkeltmennesker og det er ikke pent. Det er ganske åpenbart, vi er til for systemet – det er ikke omvendt.

Jeg ønsker mao ikke et totalitært overvåkningssamfunn der Storebror ser deg og meg til enhver tid, og med det kontrollerer både oss og våre verdier!

Jeg ønsker tvert om å frigjøre meg fra det!

Jeg støtter derfor boikott av alle banker som ønsker kontanter bort og med det vår frihet og adgang til egne penger som bl. annet DNB står for. DNB vil ha full kontroll på deg og dine penger. Virksomheten dreier seg ikke om kundene, men om egen profitt på bekostning av kundene!

Og så må vi ikke glemme at en stor del av verdenssamfunnet er bygget opp på kontanter. Eksempelvis utgjør tips mye av inntektene for mange mennesker rundt om i verden. Skal tipsen gis via terminaler, er jeg redd en del mennesker ikke får den, og at tipsen du gir går rett inn i systemet og til eiere. Dette fører til, tror jeg – flere lavtlønnede mennesker og økt fattigdom. Er dette ønskelig?

Jeg anbefale alle å se de prisbelønnede The Zeitgeist Filmseries og The Thrive movie som forklarer godt hvordan verdenssamfunnet er bygget opp når det gjelder maktstruktur, maktelite, korrupsjon, kriger, media/informasjon og ikke minst bankvesenet som praktisk talt stinker!

Du vil se hvordan noen få mennesker styrer hele verdenssamfunnet; energibransjen, lege- og matmiddelindustri, hvordan de styrer media til egenytte og igjen, verdensbankene som eies av disse få og hvordan disse går over lik for å opprettholde maktstrukturen på bekostning av oss alle og jorden vi bor på. I sistnevnte film får du også vite hva DU kan gjøre for å bidra til ett nytt verdenssamfunn – og vet du? Det er ikke så vanskelig, først innsikt og forståelse, deretter handler du i tråd med dette.

Slik vil den grådige og ødeleggende maktstrukturen sakte men sikkert endres til noe som gavner verden mye, mye mer. Og i dette samfunnet er stikkordene: frihet til å velge selv, likeverd, kreativitet og kjærlighet! Jeg trodde Høyre stod for privates rettigheter og frihet til å velge selv – men jeg tok feil! 

Les også Nei til et overvåkningssamfunn og  We need to stop war NOW!

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Del gjerne.

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger i følge Nettavisen og blant annet Norges beste jenteforfatter i følge Dagsavisen. Mer om hennes forfatterskap og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

 TRUDE HELÉN HOLE

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media – klikk her

Gratis vinkompendium og online vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Holes bøker – Holes TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!
GraTis kompendium om vin (1)
One-Time
Månedlig
Årlig

If you like my content and my articles on this blog, you are welcome to support my writing. For example; I would be very happy if you would buy me a cup of coffee so that I can continue. Thank You so much! Love from Norway!

Make a one-time donation

Choose an amount

30,00 Kr
90,00 Kr
600,00 Kr

Or enter a custom amount

Kr


Your contribution is ver much appreciated.

Donate