News Reviews

Christian Ringnes og meg selvsagt, og 153 andre kvinnetopper ;-)

Kvinner i vinden? Vi ER vinden:-) For nøyaktig en uke siden var jeg og 153 andre kvinner på Christian Ringnes årlige samling. Og for meg som går sjeldent ut og har en tendens til å leve litt for mye i mine bokbobler – er dette en av de årlige begivenheter jeg virkelig setter pris på. Den andre er Aschehougs Hagefest. Nå er dette det 5. året at jeg er med – og like flott og hyggelig er det hver eneste gang. Denne gangen var vi på nyoppussede Grand Hotel – og det ble rett og slett en flott opplevelse!

kvinner-1
Jo Nesbø og Lars Jones stod for årets underholdning.

(VG) Kvinner og kjendiser. Onsdag kveld hadde investor Christian Ringnes samlet kvinner som har utmerket seg til kos og nettverksbygging på ærverdige Grand Hotel som skinte i nyoppusset drakt. Etter et lite vorspiel i den splitter nye vinkjelleren bar det opp til Rococosalen og skalldyrsmiddag. Bare ett mannebein var å skue – investoren selv.

Hvem blir bedt? Det er to kriterier for å bli invitert på Ringnes kvinnefester, som begynte på Småflaskemuseet for fem år siden.

– Det ene er at jeg må kjenne dem personlig, og det andre er at de må ha utmerket seg på en eller annen måte, fortrinnsvis innenfor norsk samfunnsliv. Om det nå er de beste frisørene eller de beste skuespillerne – kvinner som har imponert meg, sier Ringnes til VG.

Og det var det tydeligvis mange som hadde gjort. 154 spennende “kvinnetopper” som VG beskriver det, som alle har mye å by på var til stede, både unge og gamle…

Og så meg da, det lille truseløse innslaget fra Bergen. Jepp 😉

kvinner-5

kvinner-2

kvinner-4

Bildene under er fra åpningsfesten 1,5 uke før Kvinner i vinden. Jeg anbefaler alle å ta en tur til Oslo´s nye storstue. Mer om åpningsfesten leser du her, Nytt liv i legendariske Grand Café.

skjermbilde-2016-10-18-kl-16-17-33

Og vet dere? Nå er det bare to uker til mitt neste bokslipp. Da slippes hele tre bøker samtidig! Mer om det senere:-) Ønsker dere alle en riktig så fin kveld! 🙂

Mvh. Trude Helén Hole, New Spirit Communication.

En av 154, he, he!

Time spent with good books is never wasted. (1)