Books & Literature News

Trude Helén Hole, prinsessen av humor

Forfatteren! Trude Helén Hole er kjent for sine populære, spennende og humoristiske bøker om den ukonvensjonelle Lotte-Marie, Norges feminine svar på Harry Hole av Jo Nesbø og Varg Veum av Gunnar Staalesen. Hennes første roman Sannheten om Lotte-Marie solgte 6000 bøker som ble norsk rekord for en debutant. Les mer her.

“Bedre enn Bridget Jones.” Budstikka
“Norges beste jenteforfatter.” Dagsavisen
“Fun, fearless female.” Cosmopolitan
“Norges første chicklit forfatter.” Aftenposten
“Prinsessen av humor.” Askeravisen
“Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene.” BA

Så langt har Hole skrevet 13 bøker, både romaner, fagbøker og dokumentarer – blant dem 4 bøker om den ganske røffe og høyst sensitive figuren Lotte-Marie. Bøkene er UNISEX og særdeles populære blant menn, og omtales av media og lesere som unike og morsomme. Humor, ironi, intelligens, romantikk, sex og spenning – og noen ganger mysterier, kriminalitet og drap er godt lesestoff for både menn og kvinner i alle aldre.

Lotte-Marie bøkene er totalt grenseløs når det gjelder språk, virkemidler og bruk av humor og satire. I Feather Book finner du også gode bøker fra andre spennende, utvalgte forfattere og hver uke presenteres en nyhet og en bokanbefaling. Denne ukens anbefaling er MUSTAFAS DIKT som er en meget sterk og rørende diktsamling fra en ung poet. Les mer om boken her.

Om du vil lese mer om Holes forfatterskap, bøker og media kan du følge denne linken, og vil du ta en titt i bokbutikken der du også finner På Druen digitale vinkurs og kunst, klikker du deg inn på Feather Book, Wine $ Art Gallery. Du kan også kjøpe bøkene her. Vel lest!

…………..@…………..

My latest posts – please share if you want to

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here, and here is my company.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or see my art or buy my books or wine courses – please do so. You will find all my SOME & sites at linktr.ee/trudehelenhole. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

TM / ©trudehelenhole

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs