Adventure & Travel Chateau Reipå News

Nå har jeg utedusj og badekar på tunet

Du blir ikke mer cowboy enn når du senker deg ned i et deilig varmt bad ute på tunet eller i villmarken, med en whisky i hånden og elgen beiter like ved.

Som noen av dere vet kjøpte jeg bestemors gårdsbruk på Helgelandskysten i fjor høst, og det er her jeg befinner meg nå – jeg pusser opp og leier ut til kunstnere, forfattere og musikere – og andre naturglade sjeler som liker nedtonet luksus. Og med luksus mener jeg ikke gullbelagt armatur og krystallkroner. Jeg snakker om den følelsen du kjenner spre seg i kroppen din når sjelen din er lykkelig! #glede

Les gjerne; Trude Helén Hole etablerer Helgelandskystens Montmartre


Utendørs dusj og badekar – western-style

Jeg har store planer med Bestemorhuset eller Château Reipå om du vil, og hva jeg ønsker å få til, og har lenge drømt om utedusj og badekar ute på tunet som en herlig fasilitet, men alt til sin tid, ikke sant – og tid for å iverksette planen kom nå. Så i forrige uke snekret jeg plattingen til badeplassen, skaffet meg et kjempeflott badekar fra Halsa og kjøpte utedusj i Bodø. Deretter gikk jeg som vanlig i låven for å finne materiale (jeg har mye og digger gjenbruk) og snekret en solid ramme rundt badekaret ved å bruke gamle, planker med innsiden ut. Og det ble akkurat slik jeg så det for meg – STILIG & RØFFT!

Jeg har slipt plankene slik at risikoen for fliser reduseres, og har selvsagt også snekret en hylle til whiskyen eller vinglasset, eller hva du måtte ønske å ta med deg i badekaret, en god bok for eksempel. Og selvsagt har jeg benyttet meg av badekaret, selv i ruskevær – for det er når været ikke er på sitt beste at badekaret er nettopp det, og sist lørdag var en slik gråværsdag der badekaret var god å ha etter å ha sjauet grus i alléen noen timer, og rett som det var kom elgen på besøk og himmelen flammet opp i vest, og det var ikke bare vakkert – det var magisk!

Du blir ikke mer cowboy enn når du senker deg ned i et deilig varmt bad ute på tunet eller i villmarken, for det er det jo – med en whisky i hånden og elgen beiter like ved.

Helgelandskystens Montmartre

Om du heller ønsker å bade i den vakre Reipåelven som grenser til tomten min, kan du jo det – se bilder under, eller hva med å bade i sjøen eller på fjellet? Det gjør jeg – for nå som jeg har kommet litt mer i orden får jeg selv mer tid til å nyte et herlig bad i havet, gå magiske turer i Meløy alpene, og ikke minst slappe av på en av plattingene jeg har snekret selv med et glass vin i hånden, hvilket er en enorm tilfredsstillelse!

Og må du, så må du – og da er det vel kjekt å bruke Norges kanskje koseligste utedo med utsikt til de rå fjellene? Det er faktisk ren luksus det også!

På lørdag fikk jeg altså gruset innkjørselen og alléen til Château Reipå med god hjelpe av Gunnar som kom med traktor og en svær tilhenger full av grus/singel, for etter en aldeles unik, tørr og solrik sommer her nordpå var det meldt regn denne uken, og ettersom nye gjester var på vei måtte jeg få på plass grusen før ankomst. Se bildene av alléen under – det ble kjempefint, ikke sant? Eller hva syntes du?

Ønsker du å feriere på mitt fantastiske landsted på Helgelandskysten? Da finner du flere artikler og mer informasjon her. Bestemorhuset eller Château Reipå om du foretrekker det, brukes av forfattere, musikere og kunstnere – og andre naturelskende sjeler. Det fantastiske lille bruket på Helgelandskysten er et minneverdig og jordnært sted å oppleve enten du er 5, 25, 50 eller 75 år. Her kan du skrive, male eller snekre – eller finne fullstendig ro og glede.

Les gjerne; Trude Helén Hole etablerer Helgelandskystens Montmartre

Mer informasjon og bilder, samt booking finner du på Finn.no, AirBnB og Booking.com. Eller du kan sende en e-post til forfatter og eier Trude Helén Hole på trude@newspirit.no

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs