Art & artists Books & Literature News Wine

Feather Book, Wine & Art Gallery

I denne nettbutikken finner du På Druen digitale vinkurs, spennende bøker i alle varianter og kunst fra Thorvald Lund-Hansen, Knut Rellsmo, Torbjørn Endrerud og Trude Helén Hole.

Om Feather Book, Wine & Art Gallery. I denne nettbutikken finner du Norges mest populære digitale vinkursPå Druen digitale vinkurs, samt spennende og morsomme bøker fra Trude Helén Hole, Norges beste jenteforfatter og Prinsessen av humor, ifølge Dagsavisen og Askeravisen, og andre utvalgte forfattere.

Er du glad i kunst kan du boltre deg i vårt flotte kunstgalleri med flere prominente kunstnere, blant annet Thorvald Lund-Hansen, Knut Rellsmo, Torbjørn Endrerud og Trude Helén Hole – og kanskje finner du noe du liker. 

Ps, du kan betale med VIPPS og gavekort finner du her.

Til Trude Helén Hole – bøker, vinkurs og kunst

photo of wine bottle near grapes
På Druen digitale vinkurs

Velkommen til På Druen Digitale Vinkurs

Norges første og mest populære vinkurs. Lær om vin i egen stue eller hage når du vil, hvor du vil og med hvem du vil – enklere blir det ikke. Vinkursene kan sees flere ganger og med på kjøpet får du På Druen vinkompendium. Du kan også kjøpe GAVEKORT – så hvorfor ikke kjøpe vinkurs og en flaske vin til jubilanten? Ved kjøp får du tilsendt et flott digitalt gavekort med kode som du leverer jubilanten. Et enklere og smartere gavekjøp finnes ikke.

Du kan se kursene flere ganger, og ved kjøp får du tilsendt På Druen kompendium. Du kan også kjøpe GAVEKORT i Feather Book, Wine & Art – hvorfor ikke kjøpe et vinkurs og en flaske vin til jubilanten? Eller gavekort på en bok eller kunst? Ved kjøp får du tilsendt et flott digitalt gavekort med kode som du leverer jubilanten. Et enklere og smartere gavekjøp finnes ikke.

Se alle På Druen digitale vinkurs her

Malerier, skulpturer, tegninger, grafikk & tresnitt

Velkommen til vårt nettgalleri. Under ser du et utvalg fra Trude Helén Hole som er tildelt International Art Prize Paris. I tillegg til å bli invitert til å stille ut en skulptur og et maleri under New York Exhibition 2022 var hun også 1 av 3 norske kunstnere som stilte ut under International Exhibition ARTQUAKE-10 i Tyrkia med sitt maleri Mistress XXX. Vi er også stolt over å presentere Torbjørn Endrerud, Thorvald Lund-Hansen og Knut Rellsmo som du finner her. Vi sender originaler og trykk med post over hele verden, og du kan også kjøpe GAVEKORT på kunst – et enklere og smartere gavekjøp finnes ikke.

Se alle Holes malerier her

Trude Helen Hole, forfatter modell og fotograf.

Om Trude Helén Hole

Hole har tilbragt det siste året på Asker Kunstfagskole, men er også journalist, sommelier, modell, foredragsholder, forlagseier og Norges morsomste forfatter, ifølge media. Hennes bøker om Lotte-Marie er Norges humoristiske svar på Harry Hole og Varg Veum. Nå har Hole for alvor børstet støv av malerkostene og skaper både abstrakte og figurative malerier, tegninger, grafikk og tresnitt inspirert av årstider og naturens skiftende humør, gjerne med små finurligheter og lekne detaljer. Hole er også utdannet sommelier og i tillegg til å drive vinimport produserte hun Norges første TV serie om vin, samt Norges første og mest populære digitale vinkurs som du kan se når og hvor som helst – flere ganger. Les mer om Hole her.

Spenning, krim, humor, romantikk, fagbøker og dokumentarer

Forfatteren! Trude Helén Hole er kjent for sine populære, spennende og humoristiske bøker om den ukonvensjonelle Lotte-Marie, Norges feminine svar på Harry Hole av Jo Nesbø og Varg Veum av Gunnar Staalesen. Hennes første roman Sannheten om Lotte-Marie solgte 6000 bøker som ble norsk rekord for en debutant. Så langt har Hole skrevet 13 bøker, både romaner, fagbøker og dokumentarer – blant dem 4 bøker om den ganske røffe og høyst sensitive figuren Lotte-Marie. Bøkene er UNISEX og særdeles populære blant menn, og omtales av media og lesere som unike og morsomme.

Til Holes bøker

Humor, ironi, intelligens, romantikk, sex og spenning – og noen ganger mysterier, kriminalitet og drap er godt lesestoff for både menn og kvinner i alle aldre. Lotte-Marie bøkene er totalt grenseløs når det gjelder språk, virkemidler og bruk av humor og satire. I Feather Book finner du også gode bøker fra andre spennende, utvalgte forfattere og hver uke presenteres en nyhet og en bokanbefaling. Denne ukens anbefaling er MUSTAFAS DIKT som er en meget sterk og rørende diktsamling fra en ung poet. Les mer om boken her.

Vakker kunst, gode bøker og godt i glasset, trenger en mer?

Art by Artists

Spennende forfattere

Malerier, kunst, vin, vinkurs, digitale vinkurs, Trude Helén Hole, sommelier, vinlære, kunstverk, bøker, krim, spenningsbøker, sex, humor, litteratur, interiør, design, romantisk, samliv, romantikk, reisetips, champagne, prosecco, Paris, Roma, BergenThe Golden Line 80 x 100 cm. – The Golden Line er fantastisk vakkert. Når jeg ser på maleriet føler jeg med liten i et stort univers og omvendt. I kaldt dagslys byr maleriet på enkelte farge-fragmenter i rene blåtoner i alt det sorte. Men i varm ettermiddagssol endres utrykket og fargene som ligger under (lag på lag) titter frem og sier hei med sine lystige toner i retning turkis. De meget røffe og harde, men samtidige myke gull-linjene er et virvar som aldri tar slutt.Et spennende og meget røft, tidløst, elegant og vakkert maleri og et blikkfang som garantert vekker wow-faktoren i ethvert hjem.Trude Helén Hole

Malerier, kunst, vin, vinkurs, digitale vinkurs, Trude Helén Hole, sommelier, vinlære, kunstverk, bøker, krim, spenningsbøker, sex, humor, litteratur, interiør, design, romantisk, samliv, romantikk, reisetips, champagne, prosecco, Paris, Roma, BergenThe Ocean. – The Ocean er en drøm å ha på veggen. Jeg kan stirre på det i en evighet, fly innover i maleriet. Sveve. Jeg blir fascinert av fargespillet, og når jeg ser på maleriet føler jeg nesten været på huden. I kaldt dagslys byr maleriet på enkelte farge-fragmenter i lilla og mørk burgund i det sorte. Men i varm ettermiddagssol mildnes utrykket og fargene sklir mer over i varierende grønne og blå toner – som om det hele forenes og blir en harmonisk enhet. Spennende, rolig og harmonisk, men samtidig tidløst og vakkert. Et herlig blikkfang som tydelig lever sitt eget liv i det varierende lyset. Trude Helén Hole

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs