Management & Health News

Det finnes kun to kjønn! Beskytt din ytringsfrihet og dine barn – og ta til motmæle mot galskapen

Sebastian Brevik kjemper for din og min og våre barns ytringsfrihet - det gjør IKKE Jean Paul.

The age of madness! Når vi skal vi stoppe galskapen? I disse dager oversvømmes vi av sosialistfascister som gjennomsyrer samfunn, politikk og medier med sine perverse og misforståtte woke-illusjoner. For å klargjøre litt, woke = våken, og er et engelsk uttrykk for å være våken og oppmerksom på urettferdigheter i samfunnet, samt være engasjert i kampen mot særlig sexistiskrasistisk og sosial diskriminering. Og dette kan da sannelig høres bra ut på papiret. Problemet oppstår når dette går for langt, dvs misbrukes og ender ut i direkte farlige og ekstreme retninger som er intet annet enn ren fascisme i ny drakt.

Dette fenomenet – såkalt «wokeness» – handler ikke lenger om å være våken og rettferdig, men har blitt et vidløftig motebegrep som benyttes for å fremme en politisk agenda som følges opp med konkrete og strategiske uetiske handlinger for å sverte og diskreditere mennesker som taler i mot ens agenda, og det i alle type medier.

Vi har ingen ytringsfrihet i Norge. Menneskene som svertes og henges ut er vanligvis mennesker som våger å stille seg kritisk til alle de “nyretningene” som er under full oppblomstring i vårt samfunn, eksempelvis nyretningen der barn er seksuelle vesener uten egen kjønnsidentitet som har godt av å omgås menn i lakk og lær med kjønnsdeler hengende ute med oppfordring til beføling.

Dette skal være den nye normalen – og det drives kort og godt en gigantisk heksejakt på alle som mener dette er uetisk, uansvarlig og frastøtende overgrep begått mot våre barn. Mennesker som fastholder bruken av sunn fornuft, ren logikk og vitenskap – og forsøker å beskytte sine barn – blir nå hengt ut som umennesker! Er dette ok, syntes du? Den som tier samtykker. Om du mener dette ikke er en konstruktiv og trygg samfunnsutvikling – så hev din røst og si fra at nok er nok!

Den nye normalen – og våger du å heve en kritisk røst bures du inne.

Kjernefamilien er under angrep, og det er også begrepet mor og far og barn. I går kom jeg over en amerikansk kvinnelig professor som mente at barn ikke skal få navn før de har “funnet” sin egen kjønnsidentitet, men skal nummereres i stedet! Dette er galskap – og galskapen fortsetter inntil dette blir en realitet om vi ikke stopper det ved handling og ord nå! Vi mennesker har eksempelvis kun to kjønn – hun og han – ferdig snakket, og det må vi ikke være redd for å si! Hva en velger å kle seg i eller å gjøre på soverommet, eller “føler” har ingen ting med biologisk kjønn å gjøre. Ei har dette noe som helst å gjøre i en offentlig debatt – for dette er en privatsak.

Men våger du å ytre det innlysende skal du tas med alle midler. Da iverksettes «call out culture» og «shaming» over en lav sko, og en henges ut i alle medier. En risikerer å miste jobben og til og med bli anmeldt og straffet. Med andre ord, alle de “wokere” som påstår de kjemper for mangfold, rettferdighet og likestilling, gjør hva de kan for å hindre deg i å si din mening og kneble deg fullstendig ved å henge deg ut som et monster fordi du simpelthen og eksempelvis mener at det kun finnes to kjønn hvilket vitenskapelig og biologisk er helt riktig!

Hva du føler deg som er en helt annen sak. Men skal vi endre hele samfunn, samt lover og regler basert på enkeltes følelser – og i dette tilfellet en følelse av å være mer kvinne eller mann enn det en egentlig er? Skal jeg eksempelvis kunne kreve å bruke herretoalettet eller sitte meg i en badstue kun for menn, eller stille i herreklassen på 100 meter hekk fordi jeg en dag føler for å gå med slips, eller fordi jeg liker å gå med boxershorts på kvelden og tegne på meg skjegg i dann og vann og hogge ved? Eller fordi jeg føler meg litt macho innimellom eller hele tiden?

Det finnes kun to biologiske kjønn, men begge kjønn har en varierende grad av maskuline og feminine trekk i seg. Og det burde være nok. At noen liker epler og andre liker bananer er ganske normalt. Å ha forskjellige seksuelle preferanser er også normalt, men en offentlig dyneløfting der alt skal legges på bordet og dissikeres, og absolutt ethvert lille avvik skal normaliseres og helst fremdyrkes som noe guddommelig som skal innprentes i barnas bibel og oppvekstmanual er direkte unormalt og ganske frastøtende. Barn har mer enn nok med å utforske egen individualitet på egen hånd og i eget tempo, og bør skjermes for å bli pådyttet voksnes kjønnsfrustrasjon og seksuelle preferanser.

Fakta er at i dag skal det absurde og unormale normaliseres og det normale skal bli unormalt og noe ingen vil/våger å vedkjenne seg – ser du hvilken vei dette går om du ikke nå sier stopp? Skal vi eksempelvis normalisere sex med barn fordi enkelte menn er pedofile?

Jean Paul, TikTok og Nettavisen driver moderne heksejakt – avslutter samarbeid med norsk TikToker: I disse gale dager kan vi bevitne nok en ren heksejakt fordi noen har vært så freidig å påpeke at det kun finnes to kjønn når vi snakker om mennesker hvilket vi altså gjør, og denne gangen er det Sebastian Brevik som får gjennomgå. Han er altså en mann! Og han er en mann som våger å påpeke det innlysende – hvilket flere bør gjøre!

Nettavisen derimot, skriver følgende; «Det finnes bare to kjønn, uttalte han på TikTok. Den norske TikTokeren Sebastian Brevik (24) kom med flere kontroversielle påstander, blant annet at man som menneske er enten mann eller kvinne. Reaksjonene lot ikke vente på seg – der flere mente uttalelsene var transfobiske. De mange reaksjonene førte til at videoen til slutt ble tatt ned, før Breviks konto til slutt ble utestengt fra plattformen”, skriver Nettavisen.

Journalisten heter Thea Nielsen og er neppe mye til journalist, for en journalist skal forholde seg til fakta og realiteter, noe de fleste journalister ikke har gjort på mange tiår. At Nettavisen beskriver rene fakta som “kontroversielle påstander” er faktisk ganske kontroversielt og strider imot all presseetikk. For skal vi godta at media presenterer fakta som feil og ødelegger vår demokratiske rett til ytringsfrihet? For dette er nemlig resultatet når også media driver heksejakt og diskrediterer folk som ytrer seg mot narrativet og siterer fakta slik Nettavisen faktisk gjør i dette tilfellet.

Etter at Breviks video på TikTok ble tatt ned, kom Brevik med følgende klare og kloke uttalelse som en del nå bør begynne å reflektere over; – Hvordan er det å sitere vitenskapen hatefull oppførsel? Vi går en vei der plattformer som TikTok forbyr vitenskapen. Dette er livsfarlig, og jeg tror ikke dere skjønner alvoret. Hva er det som foregår? Vi kan ikke bare «mute» alle vi er uenige med. Det er en stor fare for demokratiet at man angripes og utestenges for å si noe så vanlig som at det bare finnes to kjønn. I 2022 er det nemlig å kategorisere som hatefull ideologi. Krenkesamfunnet har tatt over, og ytringsfriheten er det bare å glemme, sa Brevik avslutningsvis og jeg er helt enig.

Om du er enig i dette, bør du støtte Sebastian Brevik og begynne å si din mening offentlig og det høyt, for dette handler om dine barns fremtid og rett til å si sin mening uten å bli trakassert, usynliggjort og straffet.

Markedssjef i Jean Paul, Charlotte Walther Von Lesser Skeie derimot, er imot ytringsfrihet og naturvitenskap, og avslutter sitt samarbeid med Sebastian Brevik grunnet nevnte. – Vi tar sterkt avstand fra de påstandene som er fremsatt, og undersøker saken nærmere, sier hun, og med det er det bare å BOIKOTTE Jean Paul. For dette klesmerke vil altså ikke at du og dine barn skal kunne ytre egne meninger uten å bli straffet og risikere å miste jobben, og fremstår i tillegg som selve definisjonen på hykleri, for dette merket har klær for kun to kjønn i sitt sortiment hvilket normalt er, og det er klær for HAN OG HENNE! Men du skal altså ikke få lov å si det høyt!

Klesmerket Jean Paul er ikke Sebastian Brevik verdig og jeg håper større og bedre klesmerker tar kontakt for å bruke Brevik som frontfigur for sine brands – for Sebastian Brevik er en MANN som kjemper for dine og mine, og våre barns rettigheter og frihet. Det gjør ikke Jean Paul – tvert om!

Les også Pride og organisasjonen FRI handler om fri sex, også med barn!

Som jeg har sagt før og sier igjen, den verste type menneske som finnes, er alle de som vet, men som overlater til en liten gruppe modige mennesker å kjempe for seg og sine barns fremtid og rettigheter fordi en selv er for feig eller sleip, eller ikke gidder. For å ta et innlysende eksempel; under covid var det kun et fåtall modige mennesker som stod opp for seg og sine, og som kjempet for alle menneskers rett til å bestemme over eget liv og egen helse, samt rett til å selv bestemme hva en ønsker sprøytet inn i egen kropp, noe som også står nedskrevet i vår grunnlov, den ingen lenger bryr seg om.

Å ikke ha selvråderett over eget liv og kropp strider imot alle våre demokratiske prinsipper og sunn fornuft, allikevel valgte en del å la andre mennesker gjentatte ganger sprøyte ens kropp full med en ikke-utprøvd genbasert mRNA-injeksjon med innhold en ikke vet hva er, og som ingen visste virkningen av og som produsentene krevde 100 års hemmelighold på. Dette mot et “virus” som var ufarlig for 99,97% av oss. En del foreldre lot til og med egne barn bli en del av dette gigantiske overgrepet. Mange av disse barna har på verdensbasis dødd og/eller må leve med redusert helse og ødelagt hjerte resten av livet.

Verdens største helsepolitiske og mediaskapte skandale. Statistikker på at injeksjonene var dødelig kom frem tidlig, men fortsatt valgte folk å vaksinere seg og egne barn. I fjor var det eksempelvis 55.000 flere sykebil-utrykninger enn året før som et direkte resultat av stoffene som er sprøytet inn i folks kropper og som bryter ned ens immunforsvar. En stor andel “vaksinerte” sliter i dag med generelt dårligere helse enn før og stadige infeksjoner, men det får de bare leve med. Det var like frivillig å ta vaksinen som det var å la det være. At det ble lokket med en is og en kinobillett, og at folk ville til “Granka” er ingen unnskyldning for å sprøyte kroppen full i genmanipulerte stoffer ingen visste virkingen av, bortsett fra bivirkningene.

Men at barn og unge ble insjinert er et umenneskelig overgrep! Vi kan altså ikke leve med det faktum at unge friske mennesker plutselig dør mens de sover, gjør hagearbeid, kjører bil og handler gulrøtter, eller at antall krefttilfeller, epilepsi og slag er kraftig økende blant yngre mennesker. Unge “vaksinerte” jenter og kvinner blør seg nesten i hjel, antall spontanaborter og dødfødsler er økende og reproduksjonen er kraftig redusert. Hjertebetennelse hos spesielt unge “vaksinerte” menn hører i dag til normalen. Alt dette er velkjente og alvorlige bivirkinger av injeksjonen ref Legemiddelverket og FHI som prøves normalisert ved hjelp av media. Dødstallene dysses ned og kamufleres.

Til orientering; Perikarditt og myokarditt hos vaksinerte/insjinerte – Legemiddelverket. Hos de fleste begynner symptomene på hjertebetennelse 1-2 uker etter vaksinasjonen, men hos noen kan det ta lengre tid. De fleste tilfellen​e oppstår etter andre dose av vaksinen. Noen tilfeller har oppstått etter første dose. Behovet for videre oppfølging etter den akutte episoden blir vurdert av spesialister.

Vanlige symptomer på perikarditt og myokarditt:

  • brystsmerter
  • tungpustethet
  • hurtig eller uregelmessig puls

En del mennesker brukte altså sunn fornuft og valgte å stole på eget naturlig immunforsvar, og heldigvis for det – men kun en liten andel av disse igjen var modige nok til å heve stemmen og med det advare og kjempe for dine og mine barns fremtid og våre felles menneskerettigheter og rett til å ta egne valg.

Sistenevnte modige gruppe ble utsatt for verdenshistoriens desidert største heksejakt.

Morten Kinander, professor, Institutt for rettsvitenskap og styring, BI, som bør fratas sitt professoriat, skriver følgende i VG; Spørsmålet burde også være hvorfor vi ikke innfører lønnstrekk for uvaksinerte ansatte i offentlig sektor, hvorfor vi ikke bøtelegger private arbeidstagere som lar uvaksinerte stille på jobb, hvorfor vi lar uvaksinerte foreldre levere barna sine i barnehagen, hvorfor vi ikke innfører portforbud for uvaksinerte.

Disse uttalelsene er direkte frastøtende! De fremmer hat, forfølgelse og ekskludering av en minoritet. Uttalelsene strider imot alle demokratiske rettsprinsipper og er noe som fint føyer seg inn i retorikken Hitler brukte. Under 2 verdenskrig var det som kjent kun et fåtall modige mennesker som kjempet og beskyttet, mens de fleste lukket øynene og fulgte flokken, mens enkelte andre anga naboen med et smil om munnen. Hadde flere under covid stått opp for bruken av sunn fornuft og våre naturgitte rettigheter til å selv bestemme over egen kropp og talt imot fascister som Morten Kinander, hadde liv vært reddet. Det hadde antagelig heller ikke gått så langt at barn ble insjinert med dette giftige stoffet. I dag frarådes “vaksinen” i store deler av verden, og vår egen Regjering har skrevet følgende på sin egen side, muligens for å komme eventuelle erstatningskrav i forkjøpet; ‘Children rarely become seriously ill, and knowledge is still limited about rare side effects or side effects that may arise at a distant time. There is little individual benefit for most children, and the Norwegian Institute of Public Health has not recommended that all children aged 5–11 be vaccinated.

Så tenk litt på dette om du har et barn som nå må leve med nedsatt helse og et svekket hjerte resten av livet, og i tillegg har fått nedsatt mulighet til selv å få barn – en mRNA-injeksjon er nemlig manipulering av dine barns gener, og det burde du ha visst.

Noen få modige mennesker stod altså opp mot narrativet og kjempet for dine barns liv, og måtte med det tåle ekstrem trakassering og utfrysning fra samfunnet. Nå er det på tide at flere begynner å heve stemmen når de vet at noe er galt, som Sebastian Brevik på 24 år.

………..@………….

Tilbake til han og hun, og kjønn – og legitimering av sex med barn. Jeg er altså svært oppgitt over mennesker, bedrifter og organisasjoner som TikTok, Jean Paul, DNB og Redd Barna og andre som støtter bevegelser og organisasjoner som eksempelvis Pride og FRI uten å ha satt seg inn i hva disse egentlig står for. Å gi ubetinget støtte når en ikke en gang vet hva en støtter eller hva fremtidige konsekvenser kan bli – også for egne barn – er moralsk forkastelig!

At FRI og Pride ønsker å sette ned den seksuelle lavalder og seksualisere barn (og dyr) er ekstremt forkvaklet, bisart og direkte umenneskelig. Bevegelsen handler altså ikke “bare” om frihet og kjærlighet til tross for at det brukes regnbuens farger! Ikke la deg lure – det finnes beksvarte undertoner i denne bevegelsen!

Normalisering og legitimering av sex med barn. Nevnte ønsker altså å lære barn opp til å tro at det normale er unormalt og at det å delta i de mest perverse aktiviteter – også seksuelle og gjerne offentlig – er normalt og noe en egentlig bør og skal. Pride og FRI ønsker og nærmest krever at barn skal delta i den hyperseksualiserte og ultra-woke Pride-paraden fordi dette altså er et ledd i en strategi, nemlig å normalisere det unormale. Samtidig tilfredsstiller denne flotte miksen av barn og det ekstreme seksuelle helt sikkert en del seksuelle preferanser hos en del deltakere godt over den seksuelle lavalder som går i latex og lær, og er kledt ut som hunder og som oppfordrer barn til å ta på dem. Dette mens foreldrene står bak og gliser – og tror det handler om kjærlighet. Det gjør ikke det.

Å vise frem kjønnsorganer foran et lite barn, om det så er hundre plastikkpeniser i regnbuens farger klistret rundt på kroppen, er tydeligvis for en våt drøm for enkelte.

Men er det moralsk forsvarlig og er dette noe vi skal normalisere?

Og er det virkelig ok at bedrifter som DNB og Redd Barna og nå også Jean Paul støtter, bejubler og markedsfører slikt? Jeg stiller spørsmålet direkte til nevnte som er svært offensiv i sin støtte til nettopp dette. Om jeg hadde hatt DNB hadde jeg byttet bank for lenge siden, og Redd Barna har med dette mistet all troverdighet, for dette er å fore barna til ulvene, og Jean Paul og TikTok er det bare å boikotte.

Igjen – det finnes kun to kjønn, men mange legninger og preferanser. Jeg mener alle uavhengig av legning og følelser skal kunne velge hva de ønsker å gå med og utforske det sexliv de selv ønsker sammen med andre voksne som gir sitt samtykke – men det må være lov å påpeke det innlysende uten å bli straffet – at det kun finnes to kjønn og at barn skal holdes utenfor voksnes sexliv og få lov til å utvikle et normalt og sunt forhold til egen kropp i eget tempo! Dette er ikke kontroversielle meninger – det er sunn fornuft.

Å utøve seksuell (og pervers) snik-integrering og press helt ned i barnehagen er direkte umoralsk, forkvaklet og farlig. Det er på tide å si STOPP – VÅRE BARN ER INGEN OBJEKTER ELLER BRUKSGJENSTANDER!
Våre barn skal være barn! Hold dere unna!

Kjetil Tvedt skriver følgende glimrende tekst; “Jeg har ikke fått lest artikkelen i Aftenposten (1), men refererer til psykologiprofessor Jordan Peterson om at de mest umodne, følsomme narsissistene er de som bestemmer reglene for ytringsfriheten. For meg gir det mening at ønske om sensurering og innskrenking av ytringsfrihet handler om umodenhet, følsomhet og denne narsissistiske karakterbristen som kanskje skyldes en prematur modning eller mangelen på robustheten man normalt tilegner seg ved eksponering for det reelle voksenlivet og de, noen ganger ubehagelige, sannhetene.

Det engelske ordet for fornuft er reason. I tillegg til fornuft og forstand, betyr det samme ordet årsak eller forklaring.

Hvis man ikke mestrer å forklare årsaken til sitt synspunkt i en meningsutveksling har man heller ingen fornuft eller forstand knyttet til sitt resonnement. Og hvis man mangler mot til å møte i en meningsutveksling med noen som utfordrer synspunktet som man så gjerne vil fortsette å ha, frykter man å få avslørt tankerekkene som ikke holder vann med realiteter og logikk, og går inn for scenenekt, deplattformifisering, kansellering, sensur og utestengelse. Små barn kan reagere på realiteter som strider mot deres ønsketenkning med å holde seg for ørene mens de roper eller hyler for full hals.

I forbindelse med den nye woke-kulturen så vi eksempel i sist uke på en mann som identifiserer seg som kvinne og mor, og ble møtt med motstand fra en feminist som sa at en mann ikke kan bli en kvinne eller en mor. I stede for å holde seg for ørene og hyle i møte med den objektivt sanne realiteten, valgte denne voksne mannen å gå til politianmeldelse av kvinnen som forsøkte seg på en smule realitetsorientering. Peterson mener at det er denne umodne narsissismen som også setter reglene.

Eksempel på dette er at politiet faktisk ikke forklarte den frustrerte mannen at det stemmer at han ikke kan bli mor og at han ikke er en kvinne sånn egentlig, men valgte å ta den “kriminelle” feministen inn til avhør. Paragraf 185, hatparagrafen, er nå tilpasset krenkebevegelsen, og realitetsfornektere kan med loven i hånd hanke inn sine meningsmotstandere hvis de nekter å være med på nekteleken.

Det er ikke fornuft og forstand som bestemmer reglene i dag. Det er noe annet.

Skrevet av Kjetil Tvedt

…………..@……………

Og nettopp derfor må flere nå ta til motmæle – vårt demokrati med tilhørende ytringsfrihet er frarøvet oss. Følgene av nevnte handlinger er nå at enkeltindivider som kjemper for vår felles ytringsfrihet møtes med massiv fordømmelse som spres på ulike digitale plattformer. Til og med fengsling av mennesker som siterer fakta er ikke lenger noe som kun foregår i Iran og Irak, men hører med til det nye Norge. Er dette et samfunn vi ønsker for våre barn? «Cancel culture» er et annet begrep som viser til digital knebling, utestengelse og kansellering av mennesker som ytrer seg på tvers av det woke-kulturen mener er anerkjent. Fenomenet er blitt kjent som «den digitale gapestokken», og den rammet nylig Sebastian Brevik fordi han våget å påpeke at det kun finnes to biologiske kjønn – hvilket er helt riktig.

Og skal ikke en som mener nettopp dette ha like stor rett til å mene og si dette – som en som mener det motsatte?

Vel, her kommer en oppfordring fra meg til deg; skal vi bare godta at enkeltpersoner knebler vår ytringsfrihet og la dem henge oss ut som umennesker simpelthen fordi vi formidler fakta, og med det la dem få lov til å endre hele samfunn i den grad at det normale blir veldig unormalt og det unormale helt normalt og noe alle bør innrette seg enten de vil eller ikke? Til og med sex med våre barn? Eller skal vi verne om våre demokratiske prinsipper og ytringsfrihet, samt rett til å velge selv hvem vi vil være og hva vi vil føle, tenke og mene og si – og med det beskytte våre barn og deres fremtid?

For da må vi ALLE gjøre som Sebastian Brevik og ta til motmæle og gå offentlig ut og si at NOK ER NOK!

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here, and here is my company.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or see my art or buy my books or wine courses – please do so. You will find all my SOME & sites at linktr.ee/trudehelenhole. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

TM / ©trudehelenhole

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs