Management & Health News Sex & Relationships

Pride og organisasjonen FRI handler om fri sex, også med barn!

I dag tar jeg med et godt innlegg skrevet av Kjetil Tvedt. Jeg er nemlig svært oppgitt over at bedrifter som DNB og Redd Barna og andre støtter bevegelser og organisasjoner som Pride og FRI uten å ha satt seg inn i hva disse egentlig står for. Å gi ubetinget støtte når en ikke en gang vet hva en støtter eller hva fremtidige konsekvenser kan bli – også for egne barn – er moralsk forkastelig!

At FRI og Pride ønsker å sette ned den seksuelle lavalder og seksualisere barn (og dyr) er ekstremt forkvaklet, bisart og umenneskelig – bevegelsen handler altså ikke “bare” om frihet og kjærlighet – til tross for at det brukes regnbuens farger! Det finnes også beksvarte undertoner i denne bevegelsen!

Dette støtter DNB og Redd Barna.

Normalisering og legitimering av sex med barn. Nevnte ønsker altså å lære barn opp til å tro at det normale er unormalt og at det å delta i de mest perverse aktiviteter, også seksuelle og gjerne offentlig – er normalt og noe en egentlig bør og skal. Pride og FRI ønsker og nærmest krever at barn skal delta i den hyperseksualiserte og ultra-woke Pride-paraden fordi dette altså er et ledd i en strategi, nemlig å normalisere det unormale. Samtidig tilfredsstiller denne flotte miksen av “barn og det ekstreme seksuelle” helt sikkert en del seksuelle preferanser hos en del deltakere godt over den seksuelle lavalder som går i latex og lær, og er kledt ut som hunder og som oppfordrer barn til å ta på dem – dette mens idiotiske foreldrene står bak og gliser – og tror det handler om kjærlighet.

Å få vist frem pikken sin fremfor et lite barn, om det så er hundre plastikkpikker i regnbuens farger klistret rundt på kroppen, er tydeligvis for en våt drøm for enkelte.

Men er det moralsk forsvarlig og er dette noe vi skal normalisere?

Og er det virkelig ok at bedrifter som DNB og Redd Barna støtter, bejubler og markedsfører slikt? Jeg stiller spørsmålet direkte til nevnte som er svært offensiv i sin støtte til nettopp dette. Om jeg hadde hatt DNB hadde jeg byttet bank for lenge siden og Redd Barna har med dette mistet all troverdighet for de forer våre barn til ulvene!

Det finnes kun to kjønn, men mange legninger og preferanser. Jeg mener alle uavhengig av legning skal kunne utforske det sexliv de selv ønsker med andre voksne som gir sitt samtykke – men barn skal holdes utenfor voksnes sexliv og få lov til å utvikle et normalt og sunt forhold til egen kropp i eget tempo!

Å utøve seksuell (og pervers) snik-integrering og press helt ned i barnehagen er direkte umoralsk, forkvaklet og farlig. Det er på tide å si STOPP – VÅRE BARN ER INGEN OBJEKTER ELLER BRUKSGJENSTANDER!
Våre barn skal være barn! Hold dere unna!

Det er altså på tide å snakke sak og være direkte, og med det legge idiotisk “føleri” til side! Alle som ikke tåler klar tale og dialog uten å dra “krenkelseskortet” bør se seg selv i speilet. For når en bevegelse eller organisasjon utøver et sterkt politisk press under dekke av “frihet, inkludering og åpenhet” og samtidig kynisk hugger hodet av alle som hever et kritisk øyebryn og i tillegg politianmelder mennesker som ikke deler samme syn og er så “frekk” at de faktisk uttaler dette, så bør dette være et kraftig varselsignal.

Hva voksne folk frivillig gjør i sengen er forøvrig ikke et offentlig anliggende og overhodet ikke noe en trenger å kle av seg og gå i tog for, og spesielt IKKE noe som skal inn i barnehage og skoler!

Kjetil Tvedt skriver følgende glimrende tekst; “Jeg har ikke fått lest artikkelen i Aftenposten (1), men refererer til psykologiprofessor Jordan Peterson om at de mest umodne, følsomme narsissistene er de som bestemmer reglene for ytringsfriheten.

For meg gir det mening at ønske om sensurering og innskrenking av ytringsfrihet handler om umodenhet, følsomhet og denne narsissistiske karakterbristen som kanskje skyldes en prematur modning eller mangelen på robustheten man normalt tilegner seg ved eksponering for det reelle voksenlivet og de, noen ganger ubehagelige, sannhetene.

Det engelske ordet for fornuft er reason. I tillegg til fornuft og forstand, betyr det samme ordet årsak eller forklaring.

Hvis man ikke mestrer å forklare årsaken til sitt synspunkt i en meningsutveksling har man heller ingen fornuft eller forstand knyttet til sitt resonnement.

Og hvis man mangler mot til å møte i en meningsutveksling med noen som utfordrer synspunktet som man så gjerne vil fortsette å ha, frykter man å få avslørt tankerekkene som ikke holder vann med realiteter og logikk, og går inn for scenenekt, deplattformifisering, kansellering, sensur og utestengelse.

Små barn kan reagere på realiteter som strider mot deres ønsketenkning med å holde seg for ørene mens de roper eller hyler for full hals.

I forbindelse med den nye woke-kulturen så vi eksempel i sist uke på en mann som identifiserer seg som kvinne og mor, og ble møtt med motstand fra en feminist som sa at en mann ikke kan bli en kvinne eller en mor (2). I stede for å holde seg for ørene og hyle i møte med den objektivt sanne realiteten, valgte denne voksne mannen å gå til politianmeldelse av kvinnen som forsøkte seg på en smule realitetsorientering.

Peterson mener at det er denne umodne narsissismen som også setter reglene.

Eksempel på dette er at politiet faktisk ikke forklarte den frustrerte mannen at det stemmer at han ikke kan bli mor og at han ikke er en kvinne sånn egentlig, men valgte å ta den “kriminelle” feministen inn til avhør. Ikke nok med det. Paragraf 185, hatparagrafen, er nå tilpasset krenkebevegelsen, og realitetsfornektere kan med loven i hånd hanke inn sine meningsmotstandere hvis de nekter å være med på nekteleken.

Det er ikke fornuft og forstand som bestemmer reglene i dag. Det er noe annet.

Det er dette skolene drar barna inn i når de i disse dager oppfordrer dem til å delta i den hyperseksualiserte og ultra-woke Pride-paraden (3), og skal reklamere for dildoshowet på skolesekken med trussel om skambelegging og beskylding om hat hvis de små nekter (4).

Det er nå en stund siden jeg lærte meg detaljene i at kulturkrig og psykologisk krigføring mot samfunn er reelle, men jeg hadde aldri i livet drømt om at det skulle bli så inngripende og ødeleggende som dette.

Det er selve sannheten og fornuften som står på spill. I tillegg til våre aller minste som snart ikke vet forskjell på opp eller ned.

Skrevet av Kjetil Tvedt.

Andre linker;

Jordan Peterson i Oslo: – Ikke la moralistene få overtaket. Den kontroversielle psykologen Jordan Peterson er tilbake i Norge: – De mest umodne, følsomme narsissistene bestemmer reglene for ytringsfriheten.

Feminist anmeldt av transperson- og foreningen FRI-rådgiver. Torsdag var hun i politiavhør grunnet hatprat-paragrafen: «Menn kan ikke bli kvinner og mødre», skrev Christina Ellingsen på Twitter. Den og lignende tweeter førte til at Christine Marie Jentoft, transperson som definerer seg som lesbisk kvinne og mamma, har anmeldt Ellingsen for diskriminerende eller hatefulle ytringer.

Osloskolen med i Pride-paraden. – For seksualisert for barn, mener lærer. Osloskolen inviterer ansatte og elever til å gå under felles fane i Pride-paraden. Lærer Anders Noreng mener skolen «pusher» ideologi på skolebarn.

KrF-politikere vil ikke la barna deres gå med skolesekk med regnbuefarger. Alle førsteklassingene i landets nordligste fylke får til høsten utdelt ny skolesekk. Fylkesordføreren mener det er et symbol på mangfold og inkludering. KrF mener elevenes utstyr bør være uten politiske symboler.

………………@…………………

Alt godt, hilsen Trude Helén Hole

Les mer om kunstneren, forfatteren og foredragsholder Hole her

DIGITALE VINKURS – LÆR OM VIN HVOR OG NÅR SOM HELST, MED HVEM SOM HELST

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Debattinnlegg om den usolidariske og ulogiske kunstavgiften