Art & artists News Wine

Årets julegavetips – gavekort på digitale vinkurs!

Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hole har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent, og er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder. Hole har produsert Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs hvor vinsnobber er bannlyst. På Druen digitale vinkurs ser du i egen stue eller hage når du har tid og lyst! Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på de populære vinkursene, og på bøker og kunst! Enklere blir det faktisk ikke.

God jul!

Trude Helén Hole, forfatter, sommelier og kunstner

Les mer om vindkraft og regjeringens naturødeleggelser her.

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here, about wine here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.