people toasting wine glasses
Art & artists News Wine

Årets kuleste julegavetips – gavekort på digitale vinkurs!

Kjenner du julestresset komme krypende? Hvorfor ikke gjøre det enkelt? Å gi et GAVEKORT - På Druen digitale vinkurs er enkelt, kreativt og veldig smart!

Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hole har arbeidet med vin i 26 år, hvorav 6 år med vinimport og 20 år som vinskribent, og er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder. Hole har produsert Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs hvor vinsnobber er bannlyst. På Druen digitale vinkurs ser du i egen stue eller hage når du har tid og lyst – og nå kan du også kjøpe GAVEKORT på de populære vinkursene, og på bøker og kunst! Enklere blir det faktisk ikke.

Kjenner du julestresset komme krypende? Hater du å kaste bort dyrebar tid på å løpe rundt i butikker og lete etter gaver? Hvorfor ikke gjøre det enkelt? Å gi bort et GAVEKORT – På Druen digitale vinkurs er enkelt, kreativt og veldig smart – gavekortets mottaker kan da lære om vin i egen stue (eller hage) når en har tid og lyst, og du kan bli med!

Ved kjøp av gavekort får du tilsendt et hyggelig digitalt kort med kode som sendes den utvalgte. Du kan også printe ut gavekortet eller skrive koden inn i et eget personlig kort og gi kurset sammen med andre gaver, eksempelvis en flaske god vin. 

Gavekortet benyttes ved å legge kurset i handlekurven og oppgi kortes kode. En link til vinkurset sammen med På Druen kompendium, alt du trenger å vite om vin – sendes så til den heldige utvalgte. Ps. Gavekortets kode kan kun benyttes én gang – men det digitale kurset kan sees tre ganger hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Flere vinkurs og gavekort finner du her.

Klikk på bildet over for å komme til På Druen digitale vinkurs for info om kursene etc, eller kjøp kurs direkte her.

God jul!

Hilsen Trude Helén Hole, forfatter, sommelier og kunstner

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here, about wine here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.