Management & Health News

Si NEI til tyranni og JA til kjærlighet og sunn fornuft!

Jeg håper du ikke har “vaksinert” deg! Tenk selv, vær kritisk, still spørsmål og sett deg inn i innhold og bivirkninger! Og har du vaksinert deg bør du seriøst vurdere om du fortsatt ønsker å spille russisk rulett med eget liv og helse for å “passe inn”!

Under finner du link direkte til helsemyndighetenes datasenter i UK, som våre kjære faktasjekkere på Facebook stempler som “ikke relevant”, og i tillegg ble jeg truet med utestengelse fra Facebook om jeg publiserte innlegget og linken under. Vel, hvor relevant dette er kan sannelig diskuteres, spesielt når folk dør i hopetall av vaksinen. Og når til og med Nakstad innrømmer på TV at det er de vaksinerte som nå fyller opp våre egne sykehus og at friske unge mennesker og barn blir syke av vaksinen, så burde vel selv den mest naive og godtroende samfunnsborger her til lands begynne å få øynene opp for alvoret. Eller? 

Les: Vaccinated English adults under 60 are dying at twice the rate of unvaccinated people the same age

I Bergen er det altså krise på sykehusene grunnet manglende kapasitet – men dette ikke grunnet et virus. Årsaken er at politikerne IKKE har økt kapasiteten på 30 år, hverken i Bergen eller andre steder i landet – tvert om – heller ikke etter snart to år med “pandemi” har politikerne gjort noe for å øke kapasiteten! Og ps, til orientering; dette viruset er ikke en pandemi. Noen bare later som, for du må gjerne sjekke opp hva som definerte en pandemi før WHO gjorde om på dette for noen år siden. Og vil du vite hvorfor – follow the money og sett deg inn i eierskapene innen media og farmasi.

I Bergen oppfordres derfor pensjonister og studenter til å stille opp som helsepersonell i sykehusene – hovedgrunnen er ikke en fake “pandemi” som noen kanskje tror, men er forårsaket av et ekstremt høyt sykefravær blant de ansatte, grunnet – hold dere fast – vaksinenede ansatte har tatt eller har blitt presset til å ta! Dette vet jeg fordi jeg selv jobbet på sykehjem inntil jeg fikk nok i fjor.

Dose etter dose. Og etter at du har tatt dose, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 osv fordi injeksjonen IKKE hindrer smitte og fordi den IKKE hindrer deg i å bli syk, tvert om, som dødstabellen under viser – så blir det vel månedlige injeksjoner, og deretter ukentlige etc, dette fordi injeksjonene fucker opp folks naturlige immunforsvar og inneholder stoffer kroppen din ikke takler – så da må jeg spørre deg; – er dette en fremtid du ser for deg for dine barn? Vel og merke de som overlever.

I Kina ble pfizer vaksinen stoppet allerede i januar 2021 grunnet 23 vaksinedødsfall i Norge. “Norway launched a mass vaccination campaign at the end of December, with the very oldest citizens and residents of nursing homes being offered vaccination first, including those over the age of 85. Chinese health experts called on Norway and other countries to suspend the use of mRNA-based COVID-19 vaccines produced by companies such as Pfizer, especially among elderly people, due to the vaccines’ safety uncertainties following the deaths of 23 elderly Norwegian people who received the vaccine.” Kilde – Global Times.

Vi kan ikke stenge ned hvert år! Som jeg skrev i mars 2020 – skal vi stenge ned samfunnet og våre liv hver gang det kommer et nytt virus? For det vil alltid komme nye! Og det må vi som vi alltid har gjort – lære oss å leve med! 

❤️

Si derfor NEI til tullete restriksjoner som ødelegger samfunnet, og si NEI til testehysteri med tester som ikke virker og vaksinetvang og pass! Si JA til sunn fornuft, naturlig immunitet og kjærlighet! Og bli med i et menneskelig felleskap! 

❤

Sunn fornuft og kjærlighet MÅ vinne frem! Jeg tror som jeg alltid har sagt – at denne galskapen vil reverseres og sunn fornuft og kjærlighet vinne frem. Har du ikke vaksinert deg, har du fortsatt et intakt og godt immunforsvar. Har du tatt en dose eller to bør du vurdere om du finner det forsvarlig å ta flere! FHI anslår at dødeligheten blant dem som smittes av korona i Norge, er 0,12 prosent og rammer hovedsakelig eldre over 84 år med underforliggende sykdommer. Over 80% av de smittede merker ikke en gang at de er smittet – så hva er du redd for?

Les mitt innlegg: Coronavirus over alle støvelskaft skrevet 6.3.2020.

For fakta er at INGEN er fullvaksinert – verdens befolkning har fått nok og sier NEI! Det er en grunn til at millioner over hele verden nå demonstrerer mot det helsetyrranni som nå forsøkes innført og jeg sier det igjen; – få nesen opp av overskriftene i VG og les deg opp på hva som faktisk foregår rundt om i verden akkurat nå.

Ny demonstrasjon hele verden, samt i Oslo og i andre av Norges byer i dag lørdag 11.12.2021 kl 15.00! ❤


NOK ER NOK – VI VIL HA SAMFUNNET VÅRT OG VÅR FRIHET TILBAKE – OG LA BARNA VÅRE VÆRE I FRED!

Ta gjerne en titt på Facebooksiden Erfaringer med Covid 19 vaksinering – Norge.

Vi sees på demonstrasjon!

Trude Helén Hole, forfatter, sommelier og kunstner

Les mer om vindkraft og regjeringens naturødeleggelser her.

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here, about wine here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.