Art & artists Books & Literature News

Hva med en personlig og varig julegave til jul?

Hva med en personlig og varig julegave til jul? Et bilde på veggen er nettopp det. Nå kan du kjøpe mine malerier som eksklusive gicléetrykk i flere størrelser, få dem tilsendt per post og ramme dem inn selv med ønsket ramme. Ikke glem at du også kan kjøpe gavekort på både bøker, kunst og På Druen digitale vinkurs. Enklere blir det ikke. Link: www.featherbook.no.  🙂

Undertegnede, dvs Trude Helén Hole som pdd går på Asker Kunstfagskole, er forfatter, journalist, sommelier, coach, foredragsholder og kunstner – og trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forlagseier. Som ung var Hole en meget kreativ og habil tegner og kunstner med stor forkjærlighet til alt som innebar å skape noe, det være seg treskjæring, lage isskulpturer og keramikkfigurer, å sy egne klær – eller male, tegne og fotografere – og selvsagt skrive fortellinger. 

Sophia Loren – grafikk av Trude Helén Hole

Nå har Hole spisset blyantene sine og børstet støv av malerkostene, og skaper både abstrakte og figurative tegninger og malerier inspirert av årstider og naturens skiftende humør, gjerne med små finurligheter og lekne detaljer. Hole er like ukonvensjonell i sin kunstform som i sitt forfatterskap, og varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort fra det helt enkle, nakne og rå – til mer komplekse, kraftfulle, lekne og energiske malerier – til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur og i Hole selv. 

Trude Helén Hole hadde sin første utstilling i Schulerudstuene på Holmsbu fra 10. april til 20. juni 2021, og har pdd separatutstilling på Moss-Kunst-Ramme i Moss. Enkelte malerier er utstilt på Snarøya og i Drammen, og en ny og stor utstilling settes opp Juletider på Intermezzo i Asker. Ønsker du å besøke kunstneren i hennes studio på Dikemark eller diskutere pris og/eller oppdrag – kontakt henne på; trude@newspirit.no. 

Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på Holes kunst, bøker og digitale vinkurs. Holes bøker og På Druen digitale vinkurs finner du her.

God jul!

Trude Helén Hole, forfatter, sommelier og kunstner

Les mer om vindkraft og regjeringens naturødeleggelser her.

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here, about wine here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.