News Wine

Digitale vinkurs – and it´s a wrap!

Yey, it rocks in the bottle and it´s a wrap! Dyktige Geir Salvesen og jeg er nå ferdig med innspilling av Vinmestring, en ny internett-serie med 24 programmer om vin og mat/vin for Pepper Publishing. Alle episodene er filmet på vakre Veiby Gård, et fantastisk sted ved majestetiske Glomma. Vinmestring er et ujålete, underholdende, rocka og kult vinkurs hvor du lærer det som er verdt å vite om vin. Vi tar deg nemlig med på en uhøytidelig, morsom og innholdsrik vin-reise helt uten uforståelige faguttrykk.​

I en serie på 24 programmer lærer vinekspertene Geir Salvesen og Trude Helén Hole deg om smak og druer, om vin fra ulike land og distrikter, og hvordan du skal velge vin som matcher maten. Du trenger ikke å kunne noe om vin for å ha utbytte av kurset.

Hvert program er på mellom 15 og 30 minutter. Du kan velge å se alle eller plukke de programmene som passer deg best. Hvert digitale vinkurs koster 150 kroner, og du kan se dem hvor du vil, når du vil og så mange ganger du har lyst til.

Vinmestring er et uhøytidelig, morsomt, innholdsrikt digitalt vinkurs helt uten uforståelige faguttrykk. Fem program ligger nå ute på nett, og resten av programmene blir lagt ut fortløpende i løpet av de neste ukene. De digitale kursene finner du her.

Skjermbilde 2020-07-04 kl. 18.32.54

Geir Salvesen har spesialisert seg på vin og var vinskribent i Aftenposten i 26 år. Han arrangerer vinturer over hele verden og har gitt ut 15 bøker om vin, mat og reise. Flere av dem har vunnet priser i Gourmand World Cookbook Awards.

Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hun har arbeidet med vin i 23 år, hvorav 6 år med vinimport og 17 år som vinskribent. Hun er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder, og produserte Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs – til vinkurs her.

……

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin og herlig dag. Husk å bruke tiden på det som er viktig – og det er ikke ting, men familie og venner og deg selv! 🙂 Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes – og ikke minst; kom deg ut i naturen mens vi fortsatt har den. #leseglede

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram

Time spent with good books is never wasted. (5)