Management & Health News

I dag begynner mitt nye superspreke liv, det som skal vare livet ut!

Jepp, klokken er 07.43. Det er 2 påskedag og det er i dag det begynner. Mitt nye liv som supersprek. Jeg er nøyaktig 22 dager for sent ute, for planen min for 2019 var å begynne 1 april 2019. Jepp, dette var datoen da jeg skulle omstille livet mitt til det bedre ved å begynne å trene. Hele 2018 tok jeg det nemlig veldig med ro for å se om det hjalp på knærne mine – det gjorde det ikke.

Derfor, tenkte jeg – er det bare å gønne på i 2019.

Trening

Jepp, jeg hadde min første løpetur nå nettopp!

Datoen jeg satte som startskudd som altså var 1 april, var ingen aprilspøk. Jeg satte nettopp denne datoen fordi jeg tenkte at snøen her i Asker da muligens var borte fra veiene slik at jeg kunne begynne å sykle igjen, og at snøen i marka fortsatt var ok, slik at jeg kunne gå på ski.

Jeg satte også denne datoen fordi januar tom mars er noen helvetes travle måneder med helvetes mye jobb, pluss regnskap, budsjetter, strategier, estimater, styremøter og årsmøter – så jeg visste av erfaring at det kunne være lurt å vente til 1 april.

Årsaken til at jeg er 22 dager for sent ute, er at jeg ble en smule utbrent tidligere i år. Jeg trengte derfor tre ukers rekonvalesens for å komme back to normal – men nå er jeg altså klar. Tidligere artikler om trening finner dere her.

I går kveld hentet jeg frem sykkelen; jeg vasket, oljet, pumpet og fikset den, så nå skinner den som en diamant. Og i dag tidlig hentet jeg frem sykkel-utstyret mitt, det jeg ikke har – og sitter nå og skriver i dette, før jeg skal sykle på jobb. Ja, for jeg skal nemlig på jobb i dag, og i mitt nye liv skal jeg sykle så mye jeg kan uavhengig av hva jeg skal. Så lenge jeg ikke skal kjøpe terrassebord til det nye huset mitt ved sjøen, eller noe i den duren der. Da blir det selvsagt min gode, gamle Skoda. Den med klistremerker på.

Min filosofi i en alder av 32, eller vi kan si 36 – er nemlig at i min alder må treningen lures inn i hverdagslige gjøremål. Og sykling er i så måte helt fantastisk! Før jeg fikk firmabil – det var den gang da jeg bare var 26 år og drev med vinimport, syklet jeg alltid på min røde racer uansett hvor langt jeg skulle. Om det var to eller fire mil spilte ingen rolle. Jeg bare beregnet tiden, og vet dere?

Å sykle er ikke bare veldig god trening og en miljøvennlig aktivitet, det er utrolig befriende både i forhold til fysiske begrensinger og ikke minst er det en aktivitet som fjerner stress og setter tankene fri og lar kreativiteten flomme!

Til helgen skal jeg forøvrig også gå Skarverennet. Jeg tenker dette er en fin start på min nye karriere som supersprek. At jeg nettopp har vært utbrent og knapt orket å gå i trappene hjemme og ikke har trent på et år, får stå sin prøve. Jeg tenker at min sterke psyke og mitt gamle konkurranseinstinkt vil få meg i gjennom løypa. Jeg trenger jo ikke sette personlig rekord, hvilket jeg vil gjøre okke som. Eller hur?

At jeg egentlig ikke kan gå på ski og har ski fra 1995 med sånn passe med mose under, er helt til å leve med. Jeg har tenkt å ha dem minst 25 år til. Men skoene i str. 42 har jeg faktisk byttet ut. Ja, jeg måtte ha plass til sokker. Er redd for å fryse. Før 95-skiene hadde jeg treski. De råtnet.

Nevnte jeg at jeg har det med å knekke stavene? Jepp, jeg sitter meg på dem i bakkene for å bremse farten. Har du noen gang gått med knekte staver? Vel, ikke gjør det. Det kan få uante konsekvenser. I hvert fall om du er langt ute i gokk og det er to mil til du er hjemme.

Mitt nye superspreke liv starter altså nå – så jeg gleder meg til å sette meg på sykkelen om få strakser og jeg gleder meg til å gå Skarverennet til helgen. Og hva med deg? Er du med? Flott – da begynner vi nå. Vårt nye liv som supersprek er herved startet!

Fortsatt god påske, dere – og nyt dagen!

Artikler om vin finner dere her, og om bøker her – reiseartikler finner dere her og flere innlegg om ledelse, selvutvikling og helse finner dere her.

…….

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7