Books & Literature News Wine

Festet med Robinson-babe!

Det er vår – og vi rydder opp, ikke sant? Jepp, og jeg er intet unntak. Når har jeg ryddet ut en del sekker med klær som skal til Asker Skiklubb, og nå rydder jeg i gamle avisartikler og diverse skriverier i diverse magasiner – ja, jeg har haugevis med blader med omtaler av bøker, vinprogram og diverse andre ting, som denne som Se og Hør laget for 100 år siden. Robinson-babe? Jeg?

Trude Hole Se og Hor.png
Robinson-babe? What the fuck?

Nei, nei, nei Se og Hør. Jeg er ingen Robibson-babe. Jeg har aldri vært noen babe, og kommer heller aldri til å bli det. Men det er riktig at jeg var med i Robinsonekspedisjonen, og det var en av de aller første, den gang reality virkelig var hot og morsomt – men det betyr ikke at deltakerne var hot.

Tvert i mot, vi var verdens kjedeligste. Jeg var for eksempel småbarnsmor og godt gift, men kom med fordi jeg var en tøffing som likte villmaksliv og fordi jeg ikke likte autoriteter og menn. Ja, det blir fort krig av slikt, spesielt når autoriteter med utovertiss ønsker å fortelle meg hva jeg skal og ikke skal gjøre. Nevnte jeg at jeg og eksempelvis politi er en dårlig kombinasjon? Ikke? Du kan eventuelt lese mer om det i Lotte-Marie og Matchmorderen.

Ja, jeg bruker ikke bare andres – jeg bruker selvsagt også egne erfaringer i mine bøker. 

Jeg var altså en av de kjedelige som ble valgt ut, og det også fordi fordi Christer Falch likte bildet jeg sendte med. Ja, det var ganske pent. Jeg hadde oldefars slitte, store grønne vernestøvler på, og skjorten hans – og det var stort sett det hele. Bildet ble tatt av min søster en solfyllt dag nordpå, det er godt mulig vi var full – på trappen ved oldefars gamle, værslitte hus. Jeg hadde permanent, og det gjorde nok susen det også. Ja, det var tider det. Støvlene brukte jeg forøvrig i 12 år, helt til de ikke hang sammen lenger.

Vel, ting endrer seg jo med tiden. Jeg var altså ingen “babe” den gangen, og ikke var jeg spesielt “hot” heller. Derimot er jeg rimelig hot nå, i dag – nå som ingen vil ha meg. Nevnte jeg at det må være minst 30 grader på Montepulcianoterrassen? Jepp, det er her jeg befinner meg nå. Jeg jobber med saker til neste styremøte, er skikkelig, skikkelig gøy!

Om noe vil lese hva som stod i Se og Hør den gangen for 100 år siden, så er det dette;

Rene Askepott-historien! Christian Ringnes på vift! Investorens søte venninne fikk mingle med de kongelige da hun var med på kunståpning. Kunstelsker og investor Christian Ringnes kom til Sonja-åpningen sammen med sin venninne Trude Helén Hole (32 år) som deltok i realityserien “Robinson” på TV3.

– Vi er bare venner, forteller Christian til Se og Hør. Ringnes og Hole var også tidligere i måneden omtalt i pressen. Finansavisen gjorde nemlig et morsomt poeng ut av at de to forsvant etter 2. akt under Den Norske Opera og Balletts oppsetning av “Askepott”. Formodentlig for å ta 3. akt hjemme, skrev avisen.

Hole svarte med et humoristisk avisinnlegg (på baksiden av Finansavisen) hvor hun presiserte at de bare hadde spist middag sammen, ettersom begge kjente historien om Askepott godt – og la til at hun dro hjem alene i taxi etterpå…

DÆNG!!

Ja, blir det stort morsommere enn dette, så dauer jeg!

Vel, dette var altså for 100 år siden. Det er jo litt morsomt å bla i gamle artikler, det er så fjernt mye av det – men allikevel så nært, skjønner? Men det var den gang da – i dag har jeg nesen stort sett nede i bøkene mine, for det er nemlig en forunderlig og hyggelig verden å være i. 🙂 Vil du lese noen av mine bøker – for nå begynner det å bli en del – så finner du dem her.

To enjoy or not enjoy, that´s the question.

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

The reason most people never reach their goals is that they don't define them, or ever seriously consider them as believable or achievable. Winners can tell you where they are going, wha