Management & Health News Sex & Relationships

8 grunner til å date en singelpappa!

Takk til Facebook som selger private opplysninger om meg. Like etter at jeg i august gikk ut og endret min status til singel, flommer mailboksen min over av spam og dritt om sextilbud, og ikke minst datingtjenester.

Dette liker jeg fint lite, for det første er det en uting at Facebook selger informasjon på denne måten for å tjene penger på oss, og videre liker jeg lite at mailboksen min blir spammet ned – og nei, jeg er IKKE interessert i nye forhold akkurat nå. Så jeg opplever det hele som invaderende – men, i dann og vann får jeg innlegg som er litt morsomme og litt interessante, som denne fra Møteplassen – så da deler jeg den med dere.

father-656734__480

8 grunner til å date en singelpappa. Selv om den du dater er pappa betyr ikke det at han ikke kan være «mannen i ditt liv». Snarere tvert imot – en singelpappa er kanskje nettopp det du trenger!

Det er ikke sikkert det blir en enkel reise – kjærligheten er som kjent ikke alltid enkel. Vi vil uansett benytte muligheten til å påminne om alle fordelene det er å date menn som allerede har barn. Vi gir deg her 8 grunner til å date en singelpappa:

1. Det åpenbare – han liker barn. Han er bra med barn.

2. Han kan sannsynligvis vise sine myke sider. Om han har en datter kan du være sikker på at han har spandert en eller flere ettermiddager med å få sine negler malte.

3. Han har tålmodighet. Det er en del av det å være en forelder.

4. En singelpappa er hendig. Han løser alt fra å skru sammen trampolinen, reparere leker til å vispe sammen en pannekakerøre. 

5. Han er ikke egoistisk. Det er alltid noen andre som prioriteres.

6. En singelpappa har humor, er leken og omgjengelig.

7. Menn med barn har ofte funnet sin vei i livet, og er seriøse i sin søken etter en ny partner.

8. Du finner kanskje ut at det er mer enn en person du kan bli forelsket i…

Akkurat – jeg syntes altså dette var 8 gode grunner til å date pappaer, og når jeg først blir spammet ned, så kan jeg jo gjøre det beste ut av det og dele det jeg finner fornuftig, ikke sant? Og med det ønsker jeg dere en riktig fin søndag med mye glede og kjærlighet:-)

 

Flere artikler om sex og samliv finner du her.

Del gjerne innlegget – takk.

Hilsen Trude Helén HoleTrykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen.

Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Skjermbilde 2017-10-06 kl. 19.56.53.png