News

Jeg savner kajakklivet mitt, noen som har en kajakk de vil bli kvitt?

Jeg er ekstremt glad i å padle, og har i flere år vært så heldig å ha en vidunderlig, passe sliten kajakk hos en god kompis av meg som heter Thomas og som bor ved sjøen. De siste tre årene har jeg derimot vært i et forhold, og da ble det dessverre lite padling – men forholdet tok slutt i juni, så i august fikk jeg omsider rotet meg til å dra til Nesøya, og der lå hun jo – min skjønne, slitne og gule Frk. Hole som ingen hadde brukt på tre år! Hun var jo min!

10570537_10204456683314350_1565095771221383209_n

Og jeg kjente selvsagt glede, stor glede ved å se henne igjen. Jeg dro henne ned til sjøen og fjernet noen tusen små edderkoppbarn og en god del spindelvev, og tok henne med utpå fjorden en tur, og nok en gang var jeg i heaven – salig lykkelig, og lykkelig tror jeg kajakken min også var, for jeg er overbevist om at hun hadde savnet meg alle disse årene, selv om hun bare er av plast!

Så vi padlet i vei utover mot det åpne hav, mens det kravlet små edderkopper overalt, inkludert på meg. Andre kajakkfolk som møtte meg utpå, bare lo, for min kjære Frk. Hole var nedgrodd av mose, så hun var mer grønn enn gul. Så etter et par dager var jeg tilbake, denne gangen med en svamp som jeg skurte henne grundig ren med både innvendig og utvendig, og denne gangen, tror jeg – fikk jeg også fjernet resten av edderkoppene, og deretter tok jeg meg en lang tur ut på fjorden og det kan jo nok en gang bare beskrives med ett ord – lykke!

Jeg var altså tilbake i kajakken min, og så nå frem til mange fine turer med Frk. Hole i deilige morgenstunder eller sene kvelder. Men gleden varte ikke lenge, for noen dager  etter at jeg skurte henne ren, var hun borte. Noen hadde tatt Frk. Hole. Og bare henne. De andre kajakkene var ikke rørt. Det hele er totalt latterlig, for hun hadde jo ligget der urørt i tre år og grodd ned, og to dager etter at jeg har skurt henne ren og pen, kommer altså noen og tar henne fra meg.

Vel, kajakk må jeg ha – så om noen har en de vil bli kvitt, og om dere bor i Oslo-området, så send meg gjerne en mail til trude@newspirit.no. Tusen takk:-)

Herre Gud, det er fredag i dag, skal si tiden flyr når en har det moro – gjør gjerne alt det jeg ville jeg gjort om jeg var deg! 😉 Ønsker alle med dette en riktig god dag med kjærlighet, humor og varme, og ikke minst fysisk aktiviteter i frisk luft. 🙂

Vil du følge denne bloggen, trykk FOLLOW til høyre 🙂

Her finner du mine bøker og mine online vinkurs.

Trude Helén Hole

Skjermbilde 2017-09-25 kl. 20.47.03