Adventure & Travel News

Postgirobygget, Klovner i Kamp, Dagny, Jarle Bernoft og Sivert Høyem leverte! ;-)

Hvalstrandfestivalen leverte. Igjen. 😊 Ja, i går var jeg på Hvalstrandfestivalen sammen med venner og naboer, og vi koste oss skikkelig. I dag er dag to, så om du ikke vet hvor du skal tilbringe lørdag kveld – kan du jo vurdere dette. jeg fr min del blir hjemme og koser meg med god bok og en kopp te. En dag holder fint for meg, er jo blitt hele 34 år og greier! Så her kan dere se noen bilder – ja, jeg digger å ta bilder av scene show – for det er som dere ser, helt magisk!

Artister var Postgirobygget that rocks the building, Jarle Bernhoff som skuffet litt, for han hadde lagt om den tidligere råkule stilen og fremstod nå mer eller mindre som en Justin Bieber kopi, dessverre. Kanskje det er riktig å endre litt på stilen innimellom – men nå var han ikke lenger den unike Bernhoff.

Vel, men så var det Dagny, en artist jeg aldri har hørt om før, …altså, er ikke Dagny navnet på ei ku? Det kan fortsatt godt være det, men denne Dagny bokstavelig talt blåste meg av banen. Hun var bare rå tøff – og i tillegg har hun låter det står respekt av! Klovner i kamp som jeg heller ikke har fått med meg før annet enn i navnet, leverte også et skikkelig kult show, og ikke minst avsluttet Sivert Høyem som alltid fremstår som en kanon-artist – fredagens festival kveld med ren magi. Høyem er on top of the world!

Låten Prisoner of the Road, er noe av det vakreste jeg har hørt – ever!!

Ja, jeg ble nesten litt starstruck. Han hoppet ned fra scenen og bort til oss, og av en eller annen grunn fant våre hender hverandre i mørket, og vi ble bare stående slik laaaangt ut i låta – det var bare så kult, for han slapp ikke, bare holdt hånden og sang utover mot publikum, og det var da jeg ble litt sånn; -åhhh, Herre Gud, dåååååån!

Skjønner? Ja, jeg kan visst bli slik jeg også – starstruck – and I like it! 🙂

Les mer om Hvalstrandfetivalen her.

 

Del gjerne:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen.

Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

klikk-her-for-acc8a-lese