Vil du ha god sex med din kvinne, må du være en god elsker

Så enkelt er det. Vil du ha et godt sexliv med din kvinne må du være en god elsker, for et godt sexliv er faktisk en manns ansvar og «jobb». La meg utdype; sex er for en mann vanligvis forbundet med ren nytelse – han tenner enkelt og kan like enkelt bli ferdig. Risikoen han utsetter seg for ved å ha sex er minimal. Han kan fort gå videre til neste kvinne uten å blunke. Slik er det ikke for kvinner.

silhouette-2331872_1280

For en kvinne er sex forbundet med skam og sykdommer i større grad enn for menn, og risiko for å få bli gravid. Om hun blir gravid, skal hun bære frem et barn i 9 måneder, noe som ikke alltid er en dans på roser og påvirker og endrer kroppen og livet hennes for alltid. I tillegg kan sex og graviditet medføre skam. Hun skal føde barnet som har levd i og av henne, noe som kan medføre alvorlige komplikasjoner og i verste fall ende med døden (selv i dag). Hun skal hvis fødselen går bra, være sterkt tilknyttet spebarnet som fortsatt skal leve og drikke av hennes kropp i lang tid og det 24/7. Kvinnen skal etter dette som vi vet, oppfostre og være bundet til barnet (ditt) i minst 18 år før hun er «fri».

Mens du som mann kun plantet et frø i en akt som for henne kanskje ikke en gang var noe godt – og kanskje var dette alt du gjorde. Ser du?

I tillegg utsetter hun seg selv for sykdom i større grad enn menn. Hun risikerer å bli brukt, misbrukt og forlatt, og ikke minst og høyst reelt – hun utsetter seg selv for å gi seg hen til en dårlig elsker. Sistnevnte risikofaktor er relativt høy i Norge.

Så si meg – hvorfor skal hun så ha sex med akkurat deg om du ikke gjør «jobben din», dvs at du gjør deg fortjent til henne ved i det minste å prøve å være en god elsker?

Hva forlanger du av din kvinne i sengen – og hva gir du henne tilbake?

Det er ikke slik at kvinner tenner på en fin kropp og et pent utseende. En mann må ha mer. Han må ha egenskaper som minimaliserer nevnte risikofaktorer, og i tillegg bør han vise seg frem som en beskytter og en mann som tar ansvar både i og utenfor sengen.

Han må altså ta sin oppgave som Mann på alvor og må jobbe for å bli en god elsker. Tar du nevnte risikofaktorer en kvinne utsetter seg for når hun har sex med deg med i dette regnestykket, så ser du at dette ikke er mye forlangt. En mann må vise at han er en god elsker ved å kurtisere kvinnen. Dette gjør han ved å prate henne opp – ikke ned, ved ta på henne, mykgjøre henne og varme henne opp til hun psykisk og fysisk er klar til å gi seg hen.

Du må altså gjøre deg fortjent til henne. Gjøres dette, kan et fantastisk og rikt sexliv åpenbare seg for dere.

Og husk, det er heller ikke slik at en kvinne tenner på to sekunder, og så er hun klar for å ta deg i mot. Tvert om – om du ikke varmer henne opp, men kaster deg over henne og kun gjør ditt, så skapes avstand og sexspiralen går nedover. Det er nok av de menn som ikke gidder bokstavelig talt – å løfte en finger, men allikevel forventer at hun skal være klar når de velter seg over henne.

Hun vil da sannsynligvis utvikle egne metoder både fysisk og psykisk som gjør henne i stand til å først og fremst holde ut sex med deg, og deretter for å bli ferdig fortest mulig. Og da kan hun fint fake både lyst og/eller orgasme eller hun kan utvikle teknikker som medfører hurtig orgasme for hennes egen del. Mao har hun sex med deg på egenhånd. Skjønner?

Med dette reduseres sexakten til noe teknisk og rutinepreget – hvilket i grunnen betegner et fattig sexliv. Det er synd, for sex kan være mye mer med litt kommunikasjon, forståelse, omtanke og raushet.

Og når vi først er inne på det – er du en av dem som av og til bruker din kvinne til en «kvikkis», dvs tømmer deg i henne uten å gi noe tilbake – så er du virkelig en patetisk mann! Bruk heller din egen hånd, for med denne akten utviser du kun en ting – 0 respekt for deg selv som Mann og henne som Kvinne!

Har du derimot gjort jobben din og vist henne at du er en god elsker, så vil hun lære deg å kjenne på et dypere plan, og med dette skapes trygghet og rammer for videre utvikling av sexlivet i stedet for stagnasjon. Hun vil vite med sikkerhet at du er en god elsker som verdsetter og liker å ha sex med nettopp henne. Hun vil vite at sex med deg resulterer i noe godt og forløsende – noe hun ønsker!

Med denne kunnskapen vil hun gi seg hen, og ikke bare det – med denne kunnskapen vil hun bli kåt når hun tenker på nettopp deg. Hun vil tenke på akkurat deg og kjenne endorfinene forplante seg i kropp og sinn, og sexspiralen i forholdet går oppover. Hun vil kjenne kåte strømmer jage gjennom kroppen og hun vil glede seg til å komme hjem til å se deg, ta på deg, kjenne på deg, elske og ha sex med deg. Hun vil med denne kunnskapen kunne gi seg hen til deg andre steder enn bare i sengen.

Hun vil ganske enkelt begynne å ta initiativ – fordi du har vist henne hva hun får!

Kort og godt, er du en god elsker – så har du en varm og villig kvinne i din favn, uansett hvor dere befinner dere og uansett tid på døgnet – så enkelt er det.

Så er du mann og leser dette, ta en titt i speilet og på sexlivet og evaluer det. Ta en titt på henne, bruker hun teknikker for å få «sexen» overstått på en rask og rutinemessig måte? Er dette godt nok for dere begge? Husk at for henne kan dette ofte være godt nok fordi hun ikke vet hva du egentlig kan by på av gleder og bare vil ha det overstått.

Om du syntes sexlivet har blitt kjedelig og rutinepreget, så ta ditt ansvar som Mann og Elsker, og gjør noe!

Kurtiser henne. Husk risikofaktorene som nevnt over – hva hun utsetter seg for ved å ha sex i forhold til deg. Minimaliser disse og bygg opp fordelene. Kjøp henne roser som viser at du tenker på henne og verdsetter henne. Hvisk henne noen myke ord i øret, ta på henne og varm henne opp slik at hun er klar til å gi seg hen før du entrer henne. Gjør du dette – så åpnes altså dører til et helt nytt erotisk liv, både i og utenfor sengen, om det så er bak et tre i skogen eller i en heis.

En «kvikkis» trenger mao ikke være langt unna om hun vet hva du kan gi henne av nytelse.

Derfor, om du vil ha god sex med din kvinne, må du være en god elsker. Så skap deg det rommet du ønsker og inviter din kvinne inn! Om du ikke vet hvordan å elske henne eller hvordan å være en god elsker – les deg opp, og spør henne hva hun liker og praktiser deretter. Verre er det ikke:-)

For mer om sex og samliv – klikk her.

50 feil DU gjør i senga!

Tantra Is The Opposite Of Porn – Learning How To Actually Be Intimate

Mannens erogene soner

Kvinnens erogene soner

Trude Helén Hole på en mandag. 

Del gjerne. Vil du følge denne bloggen, trykk på FOLLOW oppe til høyre. Ønsker du å lese gode bøker, dra på ferie til Kroatia, eller lære om vin – klikk her:-)

Do you wan´t to join me at YouTube, Instagram, Linkedin, Twitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so:-)

Skjermbilde 2017-06-04 kl. 11.28.30

 

Advertisements