Management & Health News Sex & Relationships

Vil du ha god sex med din kvinne, må du være en god elsker

Så enkelt er det. Vil du ha et godt sexliv med din kvinne må du være en god elsker, for et godt sexliv er faktisk en manns ansvar og “jobb”. La meg utdype; sex er for en mann vanligvis forbundet med ren nytelse – han tenner enkelt og kan like enkelt bli ferdig. Risikoen han utsetter seg for ved å ha sex er minimal. Han kan fort gå videre til neste kvinne uten å blunke. Slik er det ikke for kvinner.

silhouette-2331872_1280

For en kvinne er sex forbundet med risiko for å få bli gravid. Om hun så blir gravid, skal hun bære frem et barn i 9 måneder, noe som ikke alltid er en dans på roser og som vil påvirke og endre kroppen og livet hennes for alltid. I tillegg kan sex og graviditet medføre skam og stigmatisering. Hun skal deretter føde barnet som har levd i og av henne, noe som kan medføre alvorlige komplikasjoner og i verste fall ende med døden (selv i dag). Hun skal hvis fødselen går bra, være sterkt tilknyttet spebarnet som fortsatt skal leve og drikke av hennes kropp i lang tid og det 24/7.

Kvinnen skal etter dette som vi vet, oppfostre og være bundet til barnet (ditt) i minst 18 år før hun er «fri». Mens du som mann og i motsetning til henne – kun plantet et frø i en akt som for henne kanskje ikke en gang var noe godt – og det å plante dette lite frøet var kanskje alt du bidro med. Ser du hvor jeg vil?

I tillegg utsetter hun seg for sykdommer du påfører henne. Hun risikerer å miste respekt, bli brukt, bli misbrukt og forlatt, og ikke minst og høyst reelt – hun utsetter seg selv for å gi seg hen til en dårlig elsker.

Sistnevnte risikofaktor er relativt høy i Norge. Så si meg; hvorfor skal hun så ha sex med akkurat deg om du ikke gjør jobben din. Det vil si; gjør deg fortjent til henne ved i det minste prøve å være en god elsker.

En mann bør altså ha egenskaper som altså minimaliserer nevnte risikofaktorer, og i tillegg bør han vise seg frem som en beskytter og en mann som tar ansvar både i og utenfor sengen. Tar du nevnte risikofaktorer en kvinne utsetter seg for når hun har sex med deg, med i regnestykket – så ser du at dette ikke er mye forlangt.

Ha også i bakhodet at en kvinne vanligvis ikke tenner på to sekunder. Om du ikke varmer henne litt opp, men kaster deg over henne og kun gjør ditt, så skapes avstand og sexspiralen går fort nedover. Det er nok av de menn som ikke gidder, bokstavelig talt – å løfte en finger, men allikevel forventer at hun skal være klar når de velter seg over henne.

Hun vil da sannsynligvis utvikle egne metoder både fysisk og psykisk som gjør henne i stand til å faktisk innlede sex med deg og deretter bli ferdig fortest mulig. Da kan hun fint fake både lyst og/eller orgasme, eller hun kan utvikle teknikker som medfører hurtig orgasme for hennes egen del. Med dette reduseres sexakten til noe teknisk og rutinepreget – hvilket i grunnen betegner et fattig sexliv. Det er synd, for sex kan være mye mer med litt bedre kommunikasjon, forståelse, omtanke og raushet.

Er du av den sorten som bruker din kvinne til en «kvikkis», det vil si, tømmer deg i henne uten å gi noe tilbake – så er du virkelig en ynkelig, liten mann! Bruk heller høyrehånden, for med denne akten utviser du null respekt for deg selv som Mann og henne som Kvinne!

Har du derimot gjort jobben din og vist henne at du er en god elsker, så vil hun lære deg å kjenne på et dypere plan, og med dette skapes trygghet og rammer for videre utvikling av sexlivet i stedet for stagnasjon og rutine. Hun vil da vite at du er en god elsker som verdsetter og liker å ha sex med nettopp henne. Hun vil vite at sex med deg resulterer i noe godt og forløsende, noe hun ønsker og trenger!

Med denne kunnskapen vil hun gi seg hen til deg fullt og helt, og ikke bare det – med denne kunnskapen vil hun bli kåt når hun tenker på nettopp deg. Hun vil kjenne endorfinene forplante seg i kropp og sinn, og sexspiralen i forholdet går oppover. Hun vil kjenne kåte strømmer jage gjennom kroppen og hun vil glede seg til å komme hjem til å se deg, ta på deg, kjenne på deg, elske og ha sex med deg.

Hun vil med denne kunnskapen kunne gi seg hen til deg andre steder enn bare i sengen. Hun vil ganske enkelt begynne å ta initiativ fordi du har vist henne hva hun får! Kort og godt, er du en god elsker – så har du en varm og villig kvinne i din favn, uansett hvor dere befinner dere og uansett tid på døgnet – så enkelt er det.

Men du må altså gjøre deg fortjent til henne. Gjøres dette, kan et fantastisk og rikt sexliv åpenbare seg for dere. Så er du mann og leser dette, ta en titt i speilet og på sexlivet og evaluer det. Ta en titt på henne, bruker hun teknikker for å få «sexen» overstått på en rask og rutinemessig måte? Er dette godt nok for dere begge?

Husk at for henne kan dette ofte være godt nok i lange perioder – hun vil bare ha det overstått fordi hun ikke vet hva du egentlig kan by på av gleder. Derfor, om du syntes sexlivet har blitt kjedelig og rutinepreget, så ta ansvar.

Kurtiser henne. Minimaliser risikofaktorene og bygg opp fordelene. Kjøp henne roser som viser at du tenker på henne og verdsetter henne. Hvisk henne noen myke ord i øret, ta på henne (hele kroppen) og varm henne opp slik at hun er klar til å gi seg hen til deg.

Gjør du dette – så åpnes dører til et helt nytt erotisk liv, både i og utenfor sengen, om det så er bak et tre i skogen eller i en heis. En «kvikkis» trenger med andre ord ikke være langt unna om hun vet hva du kan gi henne av nytelse. Om du ikke vet hvordan å elske henne eller hvordan å være en god elsker – les deg opp, spør henne hva hun liker og praktiser. Verre er det ikke:-)

Trude Helén Hole på en søndag faktisk. Need a drink!

For mer om sex og samliv – klikk her.

50 feil DU gjør i senga!

Tantra Is The Opposite Of Porn – Learning How To Actually Be Intimate

Mannens erogene soner

Kvinnens erogene soner

Trude Helén Hole på en mandag. 

Del gjerne. Vil du følge denne bloggen, trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Vi du joine meg på YouTube, Instagram, Linkedin, Twitter eller Facebook, eller lese mer om mine bøker, klikk her.

Lit-kopi