Vi kan jo ikke gjøre forskjell på folk – så jeg følger opp gårdsdagens innlegg om Kvinnens erogene soner med dette om mannen. Mannens erogene soner er mangfoldige, akkurat som kvinnens. Mannens erogene soner sitter ikke bare mellom bena hans. Det finnes flere områder på mannens kropp som kan tenne ham og velbehage ham – til glede for flere enn ham selv.

Tantra 2
Mannens erogene soner. Skrevet av  Malena Ivarsson.

Ørene. Hvisk opphissende kjærlighetsord i ørene hans og sjekk at øreflippene raskt blir røde av opphisselse. Dette er et tegn på at blodgjennomstrømningen er stor og dermed også følsomheten. Ørene er med andre ord en undervurdert erogen sone som det lønner seg å oppdage.

SLIK GJØR DU: Pust mykt inn i øret, sug på øreflippen og slikk området bak øret. Men gå forsiktig frem, en altfor ivrig tunge som ruller rundt i øret kan være avtennende.

HVORFOR: Gjennom det lille området bak øret går en linje til kjønnsorganene via nakken. Punktet er så følsomt at menn som har blitt rammet av ryggmargsulykker og er lammet kan kompensere følelsesløsheten med å få orgasme via ørene.

Armhulene. Som erogene soner er disse litt hemmelige, men den som borrer nesen i sin elskedes armhule beruses lett av feromoner, naturens egen deodorant og lyst-trigger. Området skjuler også en rekke følelsespunkter som kan øke kåtskapen hans.

SLIK GJØR DU: Myke kjærtegn i armhulen sender sjokkbølger til underlivet hans. Begynn med å slikke det supermyke punktet under armen hans. Masser det forsiktig med lepper og tunge. Langs innsiden av armene hans, mellom biceps og triceps, skjuler det seg et annet følsomt punkt der huden er ekstramyk.

HVORFOR: Armhulen er en av hans mest private steder. Et følsomt område som nesten aldri blir berørt og derfor er ekstra følsomt for leppene og de myke hendene dine.

Det hårløse punktet på låret. Du har kanskje merket at han har en liten hårløs sone på innsiden av låret. Sjekk det ordentlig, det er et morsomt sted å leke med. Bruk samme munnteknikk som du gjorde i armhulen og gå forsiktig frem.

SLIK GJØR DU: Kjærtegn og slikk denne hårløse delen og arbeid deg forsiktig frem mot underlivet hans. En rask og myk berøring av penis innimellom forsikrer ham om at du ikke har glemt tipoengspunktet hans.

HVORFOR: Han er så vant med å få seksuelle impulser via penis at han blir overrasket over at det kan kjennes deilig også på andre steder. Seksuelle spenninger kan også frigjøres siden all muskulatur på innsiden av lårene styres av den energien som kalles sirkulasjonssex, en energi som kobles til sexsenteret.

Nakken. Nakkens «hete» erogene sone finner du der hodebenet møter nakken. Men vær forsiktig, han må ikke tro at du tar ham i nakkeskinnet.

SLIK GJØR DU: Press mykt med peke- og langfingrene på begge hender. Slipp trykket, vent noen sekunder og trykk igjen. Bruk lepper og tunge til å kysse bort spenninger som lagres akkurat her. Etter ti minutters nakke- og hodemassasje glemmer han tretthet, spenninger og tankene på parkeringsbøtene og åpner seg i stedet for deg.

HVORFOR: Ifølge kinesisk akupunktur er nakkepunktet et veritabelt knutepunkt som løser opp spenninger. Han slapper av, får kontakt med følelsene sine, blir mer nærværende og nyter mer.

P-punktet. Mannen har sitt eget G-punkt. P-punktet, som det kalles, er en erogen sone som finnes ved prostataen, en centimeter stor kjertel som ligger i anusveggen noen centimeter inne i anus.

SLIK GJØR DU: Vask hendene og ha kortklippede negler. Kjærtegn penisen til han nesten får orgasme. Be ham om å legge seg på magen og før en finger inn i anus og bli kjent med prostataens størrelse og form. Legg merke til hvordan den forstørres når han blir seksuelt opphisset. Press og vipp med peke- og langfingeren i området mellom testiklene og anus. Noen ganger kan man stimulere prostataen utvendig ved å trykke mellomhuden mellom pungen og endetarmsåpningen.

HVORFOR: Når han blir opphisset, forstørres prostataen og utsondrer en klar væske. De deilige følelsene under orgasmen kommer delvis fra prostataen som drar seg sammen. De fleste menn nyter at denne kjertelen stimuleres, spesielt når de nærmer seg orgasme.

Denne artikkelen var først publisert i bladet Cupido 7/2007. Innlegget om Kvinnens erogene soner leser du her. Og nå er det snart helg – hvorfor ikke planlegge noe fint og godt for deg og din kjære? Nok en gang, sett av tid, sted og rom – og nyt tilstedeværelse. Slow Living er stikkordet her. Lykke til:-)

 

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske en riktig fin dag. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin, kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

PÅSKETILBUD

NORGES MORSOMSTE SERIE (1)

0 comments on “Mannens erogene soner

Leave a Reply