Laughter News

Gratisdame. Lyst bruke meg hardt?

Gratisdame. Lyst bruke meg hardt? Jeg liker ha det gøy søker treff og mye mer, er med på det mest, jeg er en åpen snill, hyggelig dame, som vet hva jeg vil både i og uten for sengen, visst du skjønner hva jeg mener, fortell litt mer om deg selv? [www.xxxx.com] 

Her kan du se meg naken. La oss bli bedre kjent så ta en romantisk date sammen hadde du likt det, håper jeg hører fra deg? kyss [www.xxxx.com]gratisdame

striptease-444687__480

…….

Jupp, og slike mailer får jeg altså tilsendt. Jeg – en kvinne! Teksten over er direkte sitert og det er da jeg tenker:

-Ærlig talt. Noen burde lære disse spammerne, hackerne, hallikene, horene og svindlerne litt og annet om målrettet markedsføring og hvordan sende ut nyhetsbrev og tilbud. Innhold er det som teller og selger! Innholdet må ha innhold!! Og hva med litt norsk rettskriving?

Jeg ville formulert meg noe annerledes, mer eller mindre uten skrivefeil, for skrivefeil er skikkelig, skikkelig turn-off. Jeg ville skrevet noe slikt som dette:

Lyst til å la meg bruke deg dyrt? Det er ikke gratis, tvert om – det kommer til å koste deg dyrt. Ikke bare økonomisk, du kommer til å svi stort på pungen og området bak noe så inni helsike. Og etter å ha påført bankkontoen, dataen din og ikke minst deg – alle usle sykdommer som fortjent, kommer jeg til å bryte ned psyken din fordi du var dum nok til å klikke på lenken min. Om du er mann eller kvinne spiller ingen rolle. I WILL FUCK YOU HARD AND EXPENSIVE!!

Så hva sier du? Jeg vil ha det gøy, og jeg vil bestemme i og utenfor sengen. Du vet hva jeg mener. Om du ikke vet hva jeg mener, så drit i det. Jeg er HYGGELIG! Jeg skal fort nok vise deg hva jeg mener. Klikk her så ser du meg naken. Jeg har en jævlig DEILIG kropp – alle skal få.

FUCKYouHARD (www.xxx.com)

Jeg er helt sikker på at en slik mail hadde slått bedre an – er du ikke enig? Den når liksom litt bredere ut og har et litt tydeligere innhold. Jeg hadde i hvert fall tenkt at jeg ville ha gått glipp av NOE STORT om jeg ikke hadde KLIKKET.

Trude Helén Hole på en lørdag:-)

Lyst å lese gode bøker, reise til Kroatia eller lære om vin – klikk her.

Skjermbilde 2017-06-04 kl. 11.28.30