Management & Health Sex & Relationships

Kvinnens erogene soner

Du vet nok at kvinner og menn tenner ulikt – det er bare slik det er. Kvinner er kompliserte og det er mye som skal klaffe, spesielt ettersom kvinnens mest erogene sone, etter min mening – sitter i hodet. Det er ikke bare å trykke på en knapp, vri på en knott og så er en i gang, brum, brum! Å nei da! Det ville vært kjedelig, ikke sant – om kvinnen kunne tennes like lett som mannen. Skjønt, det hender jo!

tantra-grande

Men kvinnens mest erogene sone sitter altså i hodet, og deretter følger kroppen. Hele kroppen! Og det må en ikke glemme, så dere menn må også bruke hodet om ønsket er en fantastisk vinn – vinn situasjon. Så here it is, en svært fornuftig tekst om kvinnens erogene soner skrevet av Malena Ivarsson. Så les og lær – and then be a Man in the Kitchen. 😉

Det finnes flere områder på kroppen som kan tenne og velbehage kvinnen – til glede for flere enn henne selv. Kvinnens erogene soner er mangfoldige, akkurat som mannens. Malena Ivarsson forteller deg her hva du kan gjøre med kvinnen i ditt liv – og hvorfor.

Overleppen. I mange kulturer i Østen regnes munnen som en av våre sterkeste erogene soner. I følge Kama Sutra, den indiske kjærlighetslæren, er kyss like viktige som selve samleiet. Lange og inderlige kyss aktiverer leppene som erogene soner, setter fart på sexhormonene og øker opphisselsen under den erotiske oppdagelsesferden.

SLIK GJØR DU: Ansiktet og munnen skal være avslappet. Sug eller slikk langsomt og lett på overleppen hennes sånn at din underleppe berører båndet mellom overleppen og tannkjøttet. Jo mer avspent du er dess bedre kontakt får du med partneren. Det gjelder også når du kysser eller koser henne kjærlighetsfullt langs lårene, nakken og rompa.

HVORFOR: Ifølge den tantriske tradisjonen har kvinnens overleppe direkte kontakt med klitorisen hennes, og er derfor spesielt følsom. Kyss stimulerer også de akupunkturpunktene på leppene som har direkte kontakt med hjernens lyst-senter.

Korsryggen. Dette området er en viktig erogen sone fordi det der vrimler av opphissende sexpunkter og noen soneterapipunkter som har direktekontakt med både mannens og kvinnens kjønnsorganer. Alle som har prøvd vet at ryggmassasje stimulerer kroppens seksuelle energi.

Berøringen frigjør også fred-og ro-hormonet oxytycin som gjør at partneren kjenner seg trygg og avslappet. Konsentrer deg om det lystfremkallende punktet som ligger omtrent fem centimeter ovenfor skinkene. Kos langsomt med det. Jeg er sikker på at hun gir den 10 poeng.

SLIK GJØR DU: La en finger langsomt gli langs hele ryggraden nedenfra og opp. Hold fingeren fast langs ryggraden og følg hver virvel og skive helt opp til nakkehåret. Stans ca. fem centimeter ovenfor skinkene og masser ekstra lenge. Etter en stund kommer kroppen hennes til å pirres av lyst.

HVORFOR: Pudendusnerven som styrer følsomheten i kvinnens kjønnsorgan stimuleres av din følsomme hånd, og nytelsessignaler sendes med ekspressfart til kjønnsorganet hennes. Blodet ruser ned til vagina og opphisselsen vokser.

Magen. Her sitter mange følelser. Hvem har ikke hatt sommerfugler i magen? Roen innfinner seg når du masserer magen hennes og mellomgulvet med litt rosmarinolje som lindrer anspenthet og stress. Når pusten blir dyp og fri kan hun koble av og nyte sine erogene mage og dine beroligende og lekne hender.

SLIK GJØR DU: Masser i sirkler rundt magen, hold på til du kjenner at partneren slapper av. Kyss henne forsiktig på munnen og vis at du vil ha henne. Din attrå øker hennes nytelse og får henne til å begynne å lengte etter penisen din.

HVORFOR: Området ligger nær kjønnsorganet, og dine langsomme kjærtegn blir både beroligende og opphissende.

Lysken. Innsiden av lårene er en bortgjemt erogen sone som sjelden berøres. Lårmusklene er spesielt mottagelige for tennende berøring siden de har kontakt med nervene i underlivet via festene i lysken.

SLIK GJØR DU: Kjærtegn mykt og langsomt med følsomme fingertupper langs innsiden av lårene, forflytt deg rytmisk så nær kjønnsleppene som du kan. Veksl mellom områdene til hun blir skikkelig opphisset.

HVORFOR: Visste du at klitoris deler seg inne i kroppen? Disse forgreningene eller ben kan du kjenne om du legger en finger på den ene kjønnsleppen og trykker mens du fører fingeren forsiktig fra side til side. Bena føles omtrent som klitorisskaftet, men er smalere.

G-punktet. G-punktet kan være vanskelig å finne fordi det både kreves åpenhet og riktig berøringsteknikk for at hun skal slappe av og nyte fullt ut. Vær lydhør og la henne guide deg frem til det nytelsesfulle området. Sannsynligvis finnes det enda flere ekstrafølsomme punkter i vagina.

SLIK GJØR DU: Kos med henne først når hun har blitt skikkelig kåt, ellers er risikoen stor for at det bare gjør vondt. Før fingrene inn i vagina. Trykk oppover-fremover, mot den fremste skjedeveggen noen centimentre innover, beveg fingrene frem og tilbake. Når orgasmen kommer skal hun ikke holde igjen, men slippe seg løs.

HVORFOR: Kvinnen har flere nytelsespunkter i vaginaen. Noen kvinner kan også ha en følelsesnedsetting i klitoris og for dem er G-punktet kanskje den eneste muligheten for å få orgasme. For dem som har problemer med å få orgasme på andre måter kan stimulering av vaginas fremvegg være det beste knepet.

Føttene. I mange kulturer anses føttene å være seksuelt ladete, mange pynter dem med tåringer. Og fotmassasje er en naturlig del av forspillet. Å smøre inn og massere sin elskedes føtter med velduftende olje øker vitaliteten i kroppen hennes. Under fotsålen finnes dessuten en rekke reflekspunkter som får den seksuelle energien til å flyte.

SLIK GJØR DU: Olje inn føttene hennes og konsentrer deg om alle trykkpunkter som ligger og venter på å bli oppdaget. Masser først hele foten til den slapper av. La så lillefingeren gli ned langs innsiden av tærene. Stimuler stortåen ved å holde den mellom tommel og pekefinger. Ikke glem å trykke på alle reflekspunkter som finnes under fotsålen. Det frigjør energi og livslyst. Vær ekstra forsiktig hvis hun er kilen. Mange kvinner liker å få tærne slikket, kilt og suget på.

HVORFOR: Føttene er også erogene soner, særlig den myke hunden mellom tærene og storetåen. Massasje av undersiden på stortåen kan øke lysten i hele kroppen. Når du knar, kjæler og masserer frigjøres endorfiner og oxytocin og partneren din kan nyte en herlig fysisk rus. Denne artikkelen var først publisert i bladet Cupido 7/2007 – del den gjerne.

……….

Mind & body! Ut og inn og sprut – har altså lite med god sex å gjøre. Så mitt tips er å sette av tid til et langt og godt forspill der både hans og hennes hode og kropp er involvert og aktivert, for da, skal du se – blir det nok sus i serken og fart i trompeten. Lykke til! 🙂

 

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske en riktig fin dag. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin, kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

PÅSKETILBUD

NORGES MORSOMSTE SERIE (1)

0 comments on “Kvinnens erogene soner

Leave a Reply