News

Bloggere som naver og skryter av det, bør få stopp i dagpenger

Tidligere denne uken kom jeg over en 20 år gammel platinablond blogger som i flere blogginnlegg skryter over at hun Naver, at hun får penger uten å gjøre en dritt, og beskriver den rosa hverdagen sin: hun bruker penger på café, vin og øl, ferier, gutter, klær og sminke.

Er dette akseptabelt? Skal hun kunne fortsette slik på våre skattekroner og samtidig håne oss som arbeider?

Jeg er klar over at hun provoserer fordi hun vil på bloggtoppen, men det faktum gjør ikke dette mer greit. Denne bloggeren skriver at hun ikke gidder å jobbe, at det er kjedelig og at hun ikke har noen intensjon om å forsøke å få seg jobb. Men ikke nok med det – hun krever respekt for å drive dank på våre skattekroner. 

Er det slik verden har blitt? Tydeligvis. Den vil bedras. Men jeg ønsker ikke å betale skatt om det skal gå til bedritne latsabber på 20 år som ikke har bidratt med noe som helst annet enn å være en kvise på samfunnets rumpe. Nav bør snarest gå igjennom systemene sine og luke ut disse snylterne, og de kan begynne med bloggeren Anne Karin!

Trude Helén Hole, New Spirit Communication.

 

VIP Credit Card. Eff. rente 22,90 %, 15 000,- 0/12 mnd. totalt 16 744,-

0 kommentarer på “Bloggere som naver og skryter av det, bør få stopp i dagpenger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: