Adventure & Travel News Reviews Wine

Eksklusive Maaemo, et lite himmelrike på jord

Da har vi besøkt fantastiske Maaemo i Down Town Oslo, historiske Værtshuset Bærums Verk og uhøytidlige Intermezzo i Asker, alle svært gode representanter om du ønsker gode matopplevelser i herlige omgivelser – og ikke minst har alle disse tre restaurantene svært forskjellig stil, både når det gjelder mat og lommebok. Og vi begynner med Maaemo, dit jeg var invitert i forbindelse med jobben for noen uker siden av Voice Reklamebyrå. Jeg har nok ikke råd til å gå der på privaten, jeg serru:-)

To stjerner og heløkologisk! Maaemo er Norges første hel-økologiske gourmet restaurant og byr på nydelige gourmet retter basert på økologiske råvarer med tilhørende drikkemeny. Maaemo har i perioden 2012-2014 blitt tildelt to stjerner i Michelinguiden, og er rett og slett en unik opplevelse, spesielt om du får “kokkens bord” i andre etage og med det får æren av å se hvordan de fantastiske kokkene jobber og ikke minst samarbeider. Kokketeamet er fra “hele verden”, og maten som serveres er fra himmelen.

You see? Heaven on earth!

Det er guddommelighet i hver eneste smak som serveres, og det er ikke en klisje – det er akkurat slik det føles – som om du er i himmelriket, omringet av blinkende lys fra høyhusene i Bar Code. Urtene plukkes direkte fra Oslomarka og råvarene er nettopp det – råvarer – med andre ord helt rå, noe som løfter Maemo opp til en kortreist, eksklusiv gourmetperle.

Det er bare å la seg henføre til en egen verden, nyte luktene, omgivelsene, atmosfæren, detaljene i maten som er dandert som vakker kunst, nyte samarbeidet og samspillet som preger restauranten positivt, og en veldig unik og unorsk service, and I like it!!

I morgen stikker vi innom Værtshuset Bærums verk – et sted du blir forelsket i, spesielt om du er der med kjæresten din:-)

Her er anbefaling av Wallmanns.

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid! Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

…….

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

.

VINKURS ONLINE

0 comments on “Eksklusive Maaemo, et lite himmelrike på jord

Leave a Reply