News

Krevende år for reiselivet, men bransjen ser lyst på det

De siste årene har vært krevende, og spesielt for reiselivet. Men optimismen i reiselivet er stigende.

De siste årene har vært krevende for oss alle, og spesielt for reiselivet. Men det har skjedd noe det siste halvåret, og optimismen blant reiselivsbedriftene er stigende, understreker Kristin Krohn Devold til Fjordingen:

☑️ Flere nordmenn har oppdaget Norge som ferieland. Og de fortsetter å bruke det
☑️ Besøk fra utenlandske gjester øker kraftig
☑️ Omstillingene som mange reiselivsbedrifter gjorde under pandemien, bærer nå frukter
☑️ Mange bedrifter har blitt flinkere til å få fram og markedsføre nye opplevelser i Norge,
☑️ Den svake kronekursen gir god drahjelp, og gjør det rimeligere for utenlandske turister å feriere i Norge.

Det er selvsagt fremdeles utfordringer med prisvekst og usikkerhet, og ikke alle bedrifter eller landsdeler ser samme veksten. Men optimismen i norsk reiseliv er stigende. Med tanke på stadige påsatte branner nedover i Europa og spesielt rundt Middelhavet, tror også jeg at Norge attraktivitet som ferieland øker, også blant egne innbyggere. Ditt neste feriested i Norge finner du nok her på Booking.com, inklusiv mitt eget feriested som du kan leie.

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs