green leaves
Adventure & Travel News Wine

Den beste måten å lære om vin

Syntes du det er ubehagelig å måtte velge vin på restaurant? Den beste måten å lære om vin gjør du hjemme i egen stue eller hage, eller på hytta for den slags skyld, ved å se På Druen digitale vinkurs.

Syntes du det er ubehagelig å måtte velge vin på restaurant? Det enkle er ofte det beste – den beste måten å lære om vin gjør du hjemme i egen stue eller hage, eller på hytta for den slags skyld, ved å se På Druen digitale vinkurs. Kursene kan du se på TV og andre digitale plattformer når du vil, med hvem du vil og hvor du vil, flere ganger. Enkelt og greit, ikke sant?

Og vet du? Du kan også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs. Så hva med et vinkurs og en flaske vin til jubilanten? Enklere og smartere blir det ikke. Mer informasjon om gavekort og kurs, og kursholder Trude Helén Hole, forfatter, sommelier, foredragsholder og kunstner finner du her. Kurs og gavekort kan du like godt kjøpe her om du har bestemt deg for å lære mer om vin – lykke til, og skål!

Mvh Trude Helén Hole

Forfatter, sommelier, foredragsholder og kunstner

…………@…………

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs

Daisycom