Adventure & Travel Management & Health Sex & Relationships

Bruk solen i ditt hjerte og skinn på dem som trenger det

Fokuserer du på det positive i livet ditt – blir du selvsagt mer positivt innstilt og med det får du mer kjærlighet å gi.

I dag mens jeg ryddet litt opp i papirer, kom jeg over følgende brev som var skrevet til meg av min lille datter Josefine, den gang 8 år. Så i dag deler jeg dette vakre brev med hennes velsignelse – et brev som er veldig i tråd med min egen filosofi og hva jeg forsøker å spre rundt meg av “visdom” når det gjelder dårlige og positive energier, og om mørke og lyse krefter. #INDREREISE

Josefine og meg nytt års aften

Fokuserer du på det positive i livet ditt – blir du selvsagt mer positivt innstilt og med det får du mer kjærlighet å gi.

Jeg vet ikke hva jeg skulle gjøre uten deg. Du er den beste mammaen i hele universet. Elsker deg min dronning. Til deg et hjerte og en stjerne fordi du har en sjel som et hjerte og en stjerne fordi du lyser opp av glede.

“Til mamma fra Josefine. Love.

Love.”

Var ikke det vakkert skrevet? Lyser opp av glede… sjel som hjerte og stjerner… Om vi tenker på alle menneskene der ute, spesielt på sosiale medier, mennesker som velger å kaste skygge over andre og oss – så tenkt litt på Josefine sine ord – det finnes mange typer mennesker – så velg å fokuser på mennesker som gir deg lys, glede og varme, mennesker som skinner som en sol.

De gir deg nemlig livsviktige vitaminer og så enkelt er det faktisk.

Så budskapet er klart: kvitt deg med mennesker som bruker negative krefter og som tapper deg for energi. Snu ryggen til mennesker hvis handlinger og ord virker nedbrytende, for hva skal du med dem? Ignorer dem og se mot mennesker med positive energier; mot lys, kjærlighet og varme, og jeg kan love deg en ting – mørket blir mindre og mindre, og til slutt merker du ikke noe til det, dvs de små og smålige menneskene som kaster kulde og skygge.

Dette har Josefine allerede forstått, og det gjenspeiler henne i alt hun gjør og sier. Hun er et menneske som sprer sol, varme og glede, og er en som velger å fokusere på positiv energi – så dette var dagens budskap: Vend mørket ryggen og se mot lyset.

Bruk solen i ditt hjerte og skinn på dem som trenger det.

Mer om akkurat dette kan du lese i kategorien Ledelse, selvutvikling og helse på denne bloggen. Ønsker alle en riktig god helg med mye varme og kjærlighet. Jeg sier som Josefine – LOVE 

…….

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here, and here is my company.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or see my art or buy my books or wine courses – please do so. You will find all my SOME & sites at linktr.ee/trudehelenhole. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

TM / ©trudehelenhole

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs