Art & artists Books & Literature News Wine

Nå kan du betale med VIPPS i FeatherBook

wine glasses and wine bottles on top of brown wooden table

Nå er jeg VELDIG stolt, for jeg har klart (selv) å integrere VIPPS i nettbutikken min med plugins, API nøkler og koder og det hele – tok bare 1,5 arbeidsdag – så nå funker det og du kan kjøpe bøker, På Druen digitale vinkurs, kunst og GAVEKORT – og betale med Klarna, diverse kredittkort, PayPal og VIPPS! Er ikke det kult? Ta en titt da vel i linken under. 🙂❤

www.featherbook.no

Litt info til dere som ikke kjenner til mitt virke eller denne bloggen; Trude Helén Hole som pdd går på Asker Kunstfagskole, er forfatter, journalist, sommelier, coach, modell, foredragsholder og kunstner – og trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forlagseier.

BØKER. Trude Helén Hole er velkjent for sine etterspurte vinkurs og sin humoristiske penn, og beskrives ofte som en meget ukonvensjonelle forfatter – hennes bøker omtales ofte som Norges morsomste bøker, men Hole skriver også dokumentarer og er i tillegg bok, film- og vinanmelder.

Bedre enn Bridget Jones, Budstikka 
 Norges beste jenteforfatter, Dagsavisen 
– Prinsessen av humor, Askeravisen 
– Bøker til begjær, MAG 
– Norges første chicklit forfatter, Aftenposten 
– Fun, fearless female, Cosmopolitan 
Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene, BA 
– Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet, NTB

DIGITALE VINKURS. På Druen digitale vinkurs – Norges første og mest populære digitale vinkurs! Se når som helst – hvor som helst – og med hvem som helst!  Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hole har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent for forskjellige medier. Hun er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder, og produserte Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs. Ved kjøp får du også tilsendt På Druen, et lettfattelig og rikt illustrerte vinkompendium.

KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL – KLIKK HER

KUNST. Nå har Hole spisset blyantene sine og børstet støv av malerkostene, og skaper både abstrakte og figurative tegninger og malerier inspirert av årstider og naturens skiftende humør, gjerne med små finurligheter og lekne detaljer. Hole er like ukonvensjonell i sin kunstform som i sitt forfatterskap, og varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort fra det helt enkle, nakne og rå – til mer komplekse, kraftfulle, lekne og energiske malerier – til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur og i Hole selv. 

Trude Helén Hole hadde sin første utstilling i Schulerudstuene på Holmsbu fra 10. april til 20. juni 2021, og har pdd separatutstilling på Moss-Kunst-Ramme i Moss. Enkelte malerier er utstilt på Snarøya og i Drammen, og en ny og stor utstilling settes opp Juletider på Intermezzo i Asker. Ønsker du å besøke kunstneren i hennes studio på Dikemark eller diskutere pris og/eller oppdrag – kontakt henne på; trude@newspirit.no. Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på Holes kunst.

TIL HOLES BØKER  –  PÅ DRUEN DIGITALE VINKURS  –  ANDRE KUNSTNERE

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here, about wine here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.