Adventure & Travel Chateau Reipå News

Reise i Bodø og omegn? Ta sjøfly!

Skal du reise i Bodø-området, og er lei av det ubegripelige dårlige logistikk-tilbudet nordpå når det gjelder transport hit og dit, og de like ubegripelige nettsidene til buss, ferge og hurtigbåter i området - og andre reiselivsaktører for den saks skyld - så er Saltenfly Bodø AS et meget godt alternativ.

Skal du reise i Bodø-området og på Helgelandskysten, og er lei av det ubegripelige dårlige logistikk-tilbudet nordpå når det gjelder transport hit og dit, og de like ubegripelige nettsidene til buss, ferge og hurtigbåter i området – og andre reiselivsaktører for den saks skyld – så er Saltenfly Bodø AS et meget godt alternativ. Men ps, flyet tar maks fire personer og 350 vekt.

Saltenfly Bodø AS

Vi ble plukket opp på kaien i Ørnes presis klokken 17.30 som avtalt og brukte 25 fantastiske minutter til Bodø lufthavn, i stedet for eksempelvis 2 timer og 52 minutter med buss til kr 252.- per voksen, hvilket betyr i overkant av 1000.- for fire voksne. Og i tillegg fikk vi altså 2 timer og 25 minutter ekstra til eksempelvis en ekstra dukkert i sjøen eller to før avreise. Just saying!

En kul og luksuriøs opplevelse! Å se det vakre landskapet fra høyden, men samtidig så nært, samt å se alle øyene vi har fisket ved og alle strendene vi har badet på, og ikke minst alle fjelltoppene vi har vært på i fugleperspektiv var helt fantastisk! Og det var den meget profesjonelle piloten vår Vegard også, som altså har mer enn 20 års operativ luftfartserfaring som pilot i Royal Norwegian Air Force – så dette ble en morsom og gøy opplevelse. Anbefales på det sterkeste! Nettside til Saltenfly Bodø AS finner du her. Nettside for flere reisetips finner du her.

In English. Explore Northern Norway from the air on a scenic flight from Bodø. Enjoy the majestic views of the Svartisen glacier, the Lofoten islands, jagged peaks, fjords and a coastline with a myriad of islands. You’ll fly past a variety of villages along the coast and in inland areas of Northern Norway.

Sightseeing from the air is the perfect adventure for visitors who want to make the most of their visit to Northern Norway. You can capture unforgettable photos from your bird’s-eye view of Northern Norway.

A flightseeing lets you see Northern Norway from a very different angle. You won’t just fly high above ground, you will fly amongst glaciers, between peaks and through valleys.

Ready for take-off? Prior to boarding the seaplane in Bodø, you will be greeted by your captain. Before take-off you will be given a professional, relaxed brief on the planned flight route, weather conditions and safety. The aircraft is a five-seat Cessna 206F Amphibious (4 passengers).

The captains all have more than 20 years’ operational aviation experience as pilots in the Royal Norwegian Air Force. They know Northern Norway like the back of their hand, so you will be in safe hands during your scenic flight!

Saltenfly Bodø AS

If you want to rent my place – please contact me.

……………..@……………….

PS! SOMMERSALG! Gjør et kupp nå – sommersalg på alle malerier og bøker, samt På Druen digitale vinkurs som du kan se når som helst med hvem som helst, og hvor som helst – også i egen hage. Kode; skriv SOMMERSALG når du skal betale – og 30% trekkes automatisk i kassen. Tilbudet gjelder frem til søndag 15.8.2021 kl. 19.00. 🙂❤🙂

Link til nettbutikk!

Nyt dagen, dere.

Artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.