Management & Health News

92,93% mener covid må behandles som vanlig influensa

person holding a vaccine

Folk har skjønt tegningen 92,93% mener covid-19 bør behandles som en vanlig influensa med de forholdsreglene vi da vanligvis har tatt år etter år som er ekstra omsorg til de som trenger det og holde seg hjemme om en er syk og/eller snørrete – vaske hender har vi da gjort i over 100 år, så dette er altså ikke nytt av fjoråret.

Følgende står å lese i følgende avstemning. Er det på tide, at vi behandler coronavirus på lige fod med almindelig influenza? Giv din mening til kende i afstemningen her.

– Vi bør behandle coronavirus som almindelig influenza, lyder det fra Liberal Alliances partiformand Alex Vanopslagh. Han mener dermed, at vi bør gøre op med “det ekstreme forsigtighedsprincip, som har plaget Danmark gennem coronakrisen” og altså vinke farvel til de vidtgående coronarestriktioner, som stadig gælder. Læs mere om det her.

Ifølge Vanopslagh er det netop nu vigtigt at tage den principielle beslutning om at sidestille coronavirus med influenza, fordi virussæsonen nærmer sig, og man derfor kan forvente, at venstrefløjen og diverse eksperter vil presse på for yderligere restriktioner.

– Men det holder ikke. Det er nu, vi skal tage den vigtige principielle beslutning, at vi behandler coronavirus for hvad det er: En influenza-lignende sygdom, skriver Vanopslagh i et Facebook-opslag og fortsætter: 

– Hvis vi træder et skridt tilbage og forestiller os, at vi ingen restriktioner havde nu, og vi så blev ramt af en influenzalignende sygdom, som vi har vacciner og gode behandlinger imod, så var der jo ingen verdens grund til at indføre nogen restriktioner. Overhovedet.

Alex Vanopslagh mener, at det er et faktum, at vi kommer til at have coronavirus “de næste mange, mange år”, og derfor må vi indrette os efter dette.

– Nu må den sunde fornuft altså genindfinde sig. Vi skal videre. Videre fra kontrol, utryghed og frygt mod liv, håb og glæde, skriver han.

Er du enig? Bør vi behandle coronavirus som almindelig influenza og vinke farvel til restriktionerne? Giv din mening til kende i afstemningen herunder

Les også Danmark: 50.000 rapporter om mulige bivirkninger av vaksinene

…………….@……………….

Så til ungdommen, dere har ikke noe å frykte vedrørende covid. Dere har derimot ALT å frykte ved å ta injeksjonen – for den er;

  • ikke utprøvd
  • dens bivirkninger er direkte livsfarlig
  • den fungerer ikke mot smitte
  • mange blir alvorlig syke (sykehusinnleggelse)
  • flere hundre har dødd
  • og til sist; det er IKKE en vaksine

Reise kan du gjøre når denne galskapen er over – så ikke la deg lokke for en saft-is og husk at INGEN kan tvinge deg til å ta en livsfarlig injeksjon der resultatet kan være døden. Hold fast ved dine demokratiske rettigheter og si nei – og henvis til Grunnloven. Husk at det er en grunn til at millioner av mennesker demonstrerer mot restriksjonene og den livsfarlige injeksjonen, og ikke minst det groteske vaksinepasset som er en kopi av Jødestjernen i resten av verden.

Mer om den livsfarlige injeksjonen samt tyranniet som nå forsøkes innført, medias rolle som lakei og propagandamaskin, politikere og denne prosessens bakmenn som forsøker å frarøve oss vårt demokrati og sette vårt liv og helse i fare og ikke minst covid som folk flest mener burde blitt behandlet som en vanlig influensa kan du lese her.

…………..@……………..

Shortly about me/this blog – I am a author, journalist, sommelier, model and traveller from Norway that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can also read about my travels right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books, art or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter.

Trude Helén Hole 

New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.