Books & Literature News

Daten (meg!) understreker i leserinnlegg i avis at hun tok taxi hjem, ALENE.

I dag kom jeg over dette gamle avisinnlegget fra Nettavisen, og det er jo litt morsomt, så jeg publiserer det her også. Ja, det har seg slik at jeg var Askepott en gang for lenge siden. Sånn ca for 100 år siden. Og Christian var Prinsen, og vi var 14 og 16 år gamle. Men jeg vil understreke allerede her at vi var kun gode venner! Her er Nettavisens finurlige innlegg om den gang da. 🤣

Meg, Maria og Christian
Fra bursdagen min, meg, Christian og min venninne Maria.

(SIDE2): Baksiden av Finansavisen er jevnt over morsom lesning, og 31. mai hadde de en historie på kjendisrikingen Christian Ringnes og hans forfattervenninne Trude Helén Hole.

Sammen med sin venninne var han en av de som var med da DNB, med Rune Bjerke i spissen, inviterte en rekke gjester med seg på Den Norske Opera og Ballett for å se Askepott.

Forestillingen går over tre akter, og Finansavisen gjorde et morsomt poeng ut av at Ringnes og hans venninne forsvant etter 2. akt. Formodentlig for å ta 3. akt hjemme, skrev avisen.

Ringnes har ikke klaget på historien i avisen, men dette har ikke gått helt upåaktet hen hos venninnen. I et leserbrev i mandagens avis presiserer Hole at hun og Ringnes havnet på Hanami for å spise siden de allerede kjenner historien i Askepott godt. Til Side2 skriver Hole i en e-post at hun følte den første artikkelen var formulert slik at en korreksjon var på sin plass.

Skjermbilde 2019-10-25 kl. 09.58.36

 

 

I sitt innlegg i avisen skriver hun til slutt: Deretter tok Askepott taxi hjem ALENE, men selvsagt ikke uten å ha glemt skiftetøyet sitt i kjerren til Prinsen, slik at hun var sikker på at han en vakker dag ville finne henne og levere det tilbake! End of story, akt 1.

En gledelig hilsen fra
Frk. Trude Helén Hole
Eier av New Spirit Communication
Motto: Fuck beauty, get real

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

– Når det gjelder Baksiden, så syntes jeg at avslutningen kanskje var litt plump. Så da følte jeg at det var riktig å komme med en aldri så liten korreksjon i riktig retning i forhold til denne lille fortellingen, dog med en humoristisk vri. Christian Ringnes og jeg etablerte kontakt i 2007 i anledning en del kronikker jeg hadde i Aftenposten på den tiden, så vi har noen år bak oss, skriver hun.

Vi lurer selvsagt på hvilket forhold de to har i dag siden de går på Askepott sammen, og om Prinsen har levert tilbake skiftetøyet.

– Vi er bare gode venner, og derfor var det greit å få understreket nettopp dette i Finansavisen ettersom deres avslutning på 3. akt var litt over streken. Ja, jeg har fått igjen skiftetøyet, skriver Hole og slenger på et smilefjes.

……

Ja, det var tider det!  😀😍🤣

Spre kjærlighet og glede, s blir verden et bedre sted å være for oss alle. 

GraTis kompendium om vin (1)

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.