Adventure & Travel News

Geilo og Vestlia Resort – et lite stykke ferieparadis

Da er altså høstferien over for denne gang. I fjor var Josefine og jeg på vakre Mallorca, året før forsøkte vi en roadtrip til Bergen, men det var så dårlig vær at vi snudde på Beitostølen og dro til Holmsbu i stedet. Men i år fikk vi tatt oss en skikkelig roadtrip vestover. Og for en herlig tur det ble, for vi stoppet t/r på Geilo hvor vi bodde på herlige Vestlia Resort som kort fortalt er et lite stykke ferieparadis! 😉 #Sponset

Målet i år var min vakre hjemby Bergen, hvor vi bodde midt i smørøyet på selveste bryggen, nemlig fantastiske og unike Clarion Collection Havnekontoret Hotel – men før dette hadde vi to herlige dager på Vestlia Resort på Geilo, som er et sted jeg har bodd mange ganger før og til og med holdt vinkurs – simply because it is a wonderful place and I love it!

Og selvsagt stoppet vi også her på returen, for ingenting er bedre enn å være på fjellet i høstferien!

For det er ikke bare vakre farger å skue hvor enn du hviler øyet – luften er sylskarp, luktene helt rå, og det ligger en slags spenning og forventing i luften – for nå kommer han snart, han vi alle venter på – nemlig Kong Vinter!

Og jaggu kom han på en og samme dag! Ved vakre Vøringefossen var det neste sommer i luften, men kun ti minutters kjøring derfra, var det hvitt og temmelig kaldt, ja, så kaldt at fingrene sa klart i fra at nå var det nok bilder! Og da vi litt senere på kvelden satte oss ned for å nyte en herlig middag på Vestlia, dalte plutselig store, hvite snøfnugg ned fra intet utenfor de store vinduene – hvilket selvsagt skapte skikkelige julestemning. #glede 

Følg Vestlia Resort på Instagram.

På Geilo finner du aktiviteter for absolutt alle. Den første helgen i høstferien er det vanligvis også Vinfestival på Geilo, noe som absolutt er verdt å få med seg. Og Vestlia Resort som er kjent for sitt svært gode kjøkken og sin store og allsidige vinkjeller, spiller selvsagt en ganske sentral rolle under festivalen. I tillegg kan nevnes klatrepark, sykkel, ski, svømming, løping, hest og hundeslede, bowling og utstillinger. Så det mangler absolutt ikke på aktiviteter å få med seg, og det hele året – for jeg lyver ikke når jeg beskriver Geilo og Vestlia som et lite ferieparadis!

Sjekk ut aktiviteter og opplevelser her.

Guttetur eller jentetur, jobbweekend eller familieferie, aktivitetsferie med trening og opplevelser, eller rett og slett for å nyte den herlige spaavdelingen hele dagen – alt er mulig på Vestlia Resort! 

Josefine og jeg koste oss stort i bowlinghallen, og fikk selvsagt med oss et par treningsøkter i det godt utstyrte treningsrommet – ja, det tok meg tre dager å komme over stølheten, så å trene burde jeg virkelig gjøre oftere! Men aller best likte vi SPA avdelingen! Der følte vi oss virkelig hjemme, mye takket være Viktoria, som jeg rett og slett ble veldig glad i. Ja, dere skjønner – vi var der ganske ofte, rett og slett fordi det er et fantastisk sted å slappe av! Og selvsagt tok vi oss noen behandlinger, for det har vi lært oss å sette pris på! #Nyte 

Spa-behandlinger finner dere her.

Fremheves bør selvsagt også den vakre fjellheiemen som ikke trenger nærmere beskrivelse, alle utendørsaktivitetene som nevnt og som finnes  like utenfor “stuedøren”, vannskliene til glede for liten og stor, og ikke minst det store svømmebassenget som gjør det mulig å ta noen skikkelige svømme-økter også. Til slutt vil jeg nevne det aller beste, som foruten den svært gode servicen som ytes, bør være et stort pluss neste gang du skal på tur med familien – for det er nemlig rommene. Det finnes nemlig få steder med et like stort mangfold som Vestlia Resort når det gjelder rom – bare ta en titt her.

Både jeg og Josefine er glad i Vestlia Resort, og må vel også tilføre at dette til nå er vår norske fjellfavoritt. Vestlia er så mye og så stort, men samtidig så lunt og herlig med mange små koselige plasser å gjemme seg bort. Vi kom oss liksom ikke helt i gjennom hotellet, for ikke å snakke om utendørsaktivitetene og den vakre fjellheimen – så neste gang må vi nok ha flere enn tre netter på hotellet, for det er simpelthen for lite. Vi rakk kun en liten brøkdel av det vi hadde tenkt å gjøre. Skjønner? 🙂

Ønsker alle en riktig fin dag! Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

  

Flere reisetips finner dere her.

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.