I fjor høst tok jeg ved flere anledninger turen til Holmsbu Hotel & Spa som ligger kun en times kjøretur fra hjemmet mitt i Asker. Høstferien i fjor skulle egentlig tilbringes på Beitostølen, hvor vi ble i to dager, men ettersom været var så ymse, gjorde vi helomvending og dro til Holmsbu og tilbragte noen herlige dager der, for det vet vi blir bankers. Under ser dere bildene fra vår flotte høstferie med sol og bading i oktober. Og ps, nå stiller jeg ut mine malerier i Schulerudstuene i Holmsbu, just saying – se maleriene i galleriet her.

Holmsbu Hotel har beliggenhet like ved sjøen og ligger vestvendt til, slik at en kan nyte sol fra morgen til kveld. Med sine sjarmerende, røde sjøboder langs sjøkanten og sine flotte, hvite sørlandsvillaer fremstår Holmsbu Hotel som et eget lite paradis like ved havet.

Helhetlig spaopplevelse. På Holmsbu Hotel & Spa får du stimulert din estetiske sans og kroppens behov for velvære. Jeg fikk en deilig ansikts- og ryggmassage av dyktige Camilla, hvilket var suverent ettersom jeg i fjor høst var i innspurten på min 11 bok, nemlig tredje bok i serien om den helsprø Lotte-Marie, som nå er å finne i alle landets butikker.

MINE BØKER FINNER DU HER

Om dere bor i Osloområdet og ikke har noen planer, kan det være kjekt å ta turen til Holmsbu og nyte noen dager der – for det blir nok hyggelig for både liten og stor. Just saying! Flere bilder og tekst fra tidligere besøk på Holmsbu finner dere her.

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin aften og en herlig weekend! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)