Books & Literature News

AiT Bjerch – trykkeriet som tar miljøet på alvor

Ja, jeg følte for å skrive et lite innlegg om trykkeriet i mitt hjerte, for det er AiT Bjerch i Oslo. De er nemlig best på det meste innen trykk, og dette sier jeg ikke bare fordi jeg er bergenser og har det med å “ligge på litt ekstra”, men fordi det ganske enkelt er sant.

Skjermbilde 2019-10-11 kl. 10.10.39

Ingar Markussen hos AiT Bjerch, har lært meg meg mye om papirkvaliteter, om trykking og ombinding, og er i tillegg en mann med et stort hjerte. Ingar Markussen er for å si det rett ut; min solide Wing Man når det gjelder mine bøker – og er i tillegg et fantastisk medmenneske! Her dog litt “kalde fakta” om hvorfor jeg landet på AiT Bjerch.

Mine trykte bøker er miljøvennlige – hvilket selvsagt er svært viktig for meg som har vært miljø- og dyreverner fra jeg var 12 år gammel. Allerede som 13 åring var jeg en flittig bidragsyter med alle mine glupe debattinnlegg i bergensavisene. Å vite at mine bøker i dag er miljøvennlige – gleder mitt hjerte stort. Og AiT Bjerck er fortsatt så vidt jeg vet, det eneste digital-trykkeriet i Norge med sertifisering etter strenge internasjonale miljøkrav.

– I 2018 fikk AiT Bjerck fornyet tillitt i forhold til Forest Stewardship Council TM. I tillegg er vi lisensiert av Miljøstiftelsen Svanen og medlem av Grønt punkt, og følger et program for klimakompensert papir i alle våre produksjoner. Vi gjør det vi kan for at vårt miljøavtrykk skal bli så liten som mulig – og har jobbet frem alternative råvareleverandører og produkter for å holde en mest mulig miljøvennlig produksjon, forteller daglige leder Ingar Markussen.

– Dette gjør AiT Bjerck til en ledende aktør i det grafiske miljølandskapet. I tillegg er vi genuint opptatt av å levere løsninger som bidrar til å spille våre kunder bedre, hvilket er en av grunnene til at flere av Norges ledende selskaper har vært kunde hos oss i lang tid. Våre kunder skal oppleve trygghet rundt at vi leverer rett produkt, til rett tid til rett sted, sier Markussen.

Skjermbilde 2019-10-11 kl. 10.30.28

For meg handler dette ikke bare om tillit, hvilket jeg altså av innlysende grunner har til AiT Bjerck – og ja, jeg har brent meg på trykkerier før, og det svir. Som nevnt er både miljø, kompetanse og teknologi svært viktige faktorer, men også som Markussen sier over her; – de gjør meg og mine bøker bedre!  

Og så må jeg avslutningsvis få nevne pris, for i tillegg til trygghet, et godt produkt og en god samarbeidspartner får du gode priser. Og dette vet jeg, for jeg har sjekket ikke bare litt, men mye både i inn og utland. Jepp! Mitt forhold til min Wing Man Ingar Markussen og AiT Bjerck, er nok et av de forholdene som varer livet ut – and that makes me happy! 🙂

cropped-fb-cover-1.png

PS! I disse dager kommer vårt neste samarbeidsprosjekt ut i butikk, nemlig Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert som solgte 6000 som debutant. Det er bare å glede seg, folkens, for en god latter ikke bare forlenger livet – det forbedrer det!

Flere innlegg om litteratur og bøker finner du her.

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

 

This slideshow requires JavaScript.