Management & Health News Sex & Relationships

En armkrok å ligge i – where are thi?

Jeg må jo innrømme at nå som det har blitt litt kaldt igjen – at jeg savner en armkrok å ligge i. Jupp, jeg tenkte nettopp dette på vei hjem fra et møte i dag, gikk i småsko og ble rimelig kald på beina, hufset meg til bilen og kjørte hjem for å påbegynne to nye jobbprosjekter – at jeg skulle hatt en armkrok å krype inn i. #NewThoughts

Always be careful of what you hear about a woman. Rumors either come from a man that can´t have her or a woman that can´t compet with her. (3)

Nå er klokken 19.30, jeg har nettopp fyrt opp i peisen og hentet meg et glass Klein Constantia Cabernet Sauvignon som er en av mine røde favoritter og en vin jeg importerte selv en gang i tiden – og jeg tenker på nytt at jeg skulle hatt en armkrok å krype inn i.

For ja, jeg hadde nesten helt glemt hvor herlig det er å ligge i en trygg armkrok – det kjølige været vekket glemte minner til live. 🙂

Det har seg nemlig slik at jeg har vært singel i over et år nå og har holdt meg unna menn like lenge. Jeg har nemlig aldri hatt noen spesiell interesse eller behov for å ha kjæreste, men det slår meg altså nå som det er litt kjølig, at det jeg savner mest ved å faktisk ha kjæreste, er nettopp en trygg og varm armkrok å ligge i. En lun havn. Skjønner?

Å ligge i noens armkrok er langt innenfor min intimsone. Jeg har jo som en del av dere vet en intimsone på fire, fem meter. Å ligge i noens armkrok gjør jeg kun om det er følelser involvert ettersom dette involverer de tre “sonene” mine; tankene, følelsene og jepp, underlivet. For når en ligger slik, tett i tett – blir gjerne underlivet aktivert også, ikke sant? 🙂

Derfor, når mine tre soner er aktivert – og det er sjeldent – så betyr det at vedkommende er noe mer for meg enn bare en venn eller en elsker. 

Skjønner? Er det slik med deg også? Jupp, jeg tenker at det nok er slik for mange av oss. Vi klarer ikke ligge i armkroken til hvem som helst eller ha hvem som helst i armkroken vår, kan vi vel? Vedkommende må bety noe for oss.

Vel, dette snodige faktum at jeg plutselig vil ha en armkrok å ligge i, en trygg havn å krype inn i, en varm kropp å ligge inntil – betyr nok at jeg har kommet et stykke på vei og modnet litt når det gjelder forhold og eventuell en ny partner.

Eller så betyr det at jeg begynner å bli senil og har glemt hvorfor jeg ikke vil ha en ny kjæreste.

Jeg velger å tro det første – at gode minner er vekket til live og jeg har modnet. Det har tatt litt tid å komme dit, eller hit, men jeg kan være rimelig treg når jeg først går inn for å være det – dessuten har jeg hatt rimelig godt av en lang pause. Jeg har utviklet meg litt.

For som jeg skrev i innlegget: Mamma, jeg syntes det er på tide du får deg en ny kjæreste; – Jeg har ikke hatt noe som helst ønske om å involvere meg fysisk eller psykisk i noen. Å ta en skikkelig Time-out etter et forhold, spesielt om det har vart en stund – er som å være i en renselsesprosess – og jeg føler meg nå ren, sterk, klar og tydelig. Og alle «rester» etter min forrige partner er som blåst bort.

En slik Time-out bør alle unne seg etter et forhold. Mange velger derimot å hoppe inn i et nytt forhold alt for tidlig og dermed går en glipp av verdifull evaluering og erfaring, og mønsteret fra det forrige forholdet forplantes raskt inn i det nye – and here we go again, ikke sant?

Vel, jeg er ikke interessert i å ha en kjæreste bare for å ha det. Det er nemlig tull.

Og som jeg skrev i innlegget: Ti tegn på at du er klar til å elske igjen; – Selv har jeg alltid digget å være alene. Det er så utrolig effektivt og befriende å være for seg selv. Handlekraft, vilje, drømmer og mål kan fort forsvinne i et forhold fordi en lener seg for mye på konformiteten som oppstår når en er to og livet kan med det fort bli litt kjedelig.

Når det er sagt, kjærlighet er ubeskrivelig vakkert. Alle ønsker vi å ha noen å elske og bli elsket. Det gjelder også meg. Men vi må ikke la frykt for å være alene resultere i at vi er med noen utelukkende for å ikke være alene – det er å svikte seg selv og den andre. Å føle seg ensom i et forhold er betraktelig verre enn å være alene.

Jeg følte meg ensom i mitt forrige forhold.

Vel, det kjølige sommerværet bragte altså gode minner på banen i dag. Dette fikk meg til å reflektere litt, det hender jeg gjør det – og med det har jeg kommet frem til den konklusjon at jeg ønsker den trygge, gode og varme armkroken tilbake i livet mitt. Jepp, jeg er klar for det nå, for nå er alt annet på plass. Firmaet mitt går bra, over 20.000 bøker er forhåndssolgt, de tre første i Lotte-serien skal oversettes til sommeren og jeg begynner på den fjerde hvert øyeblikk.

Og ikke minst – jeg har funnet meg selv igjen og vet hvor skapet skal stå!

Alt i livet mitt er altså på stell som noen så fint sier det, og jeg har arbeidet knallhardt for å komme dit jeg er nå. Jeg får dekket absolutt alle mine behov og mer til, så jeg nyter hvert eneste sekund. Men den armkroken, den armkroken, den som vekker mine tanker, mine følelser og mitt underliv – where are thi?

WHERE ARE THI!!?

Kriterier; – Du må bo i Oslo-området eller Australia. Cape Town går også fint. Du må ha stell på økonomien din, og du må helst bo i enebolig slik at jeg kan gå naken i hagen, eller i det minste et sted med balkong og peis. Balkong er faktisk et minimum! Du må være glad i dyr og natur, og gjerne kunne padle og ri relativt spreke hester. Du bør ha en IQ på over 14 og være trygg på hvem du er og hva du vil, samt være voksen og ansvarsfull – og ikke minst; du må evne å ta opp problemer når de oppstår og ta en dialog om det blir krøll uten å skrike, spytte og slå i bordet!

For sånt gidder jeg ikke. Capiche? 😉

Hæ, hæææh! Var ikke dette en glimrende kontaktannonse eller? Jupp, har tenkt på det lenge – helt siden klokken 11.04 i dag. Men ps, det var fordi det er kjølig ute nå, så meld gjerne din ankomst nå før det blir varmt vær igjen – for da har jeg garantert ombestemt meg og vil være alene. Just saying! DÆNG!!

Sånn – godt å få det ut. Hæ? Er det 28 varmegrader igjen? Sorry ass, men nå er vinduet stengt. Eller, det står på vidt gap i varmen, men for deg er det stengt. Du må gripe sjansen når den byr seg, serru. Carpe diem, vettø!

Flere glimrende artikler om sex og samliv, og selvutvikling og slikt finner dere her.

To enjoy or not enjoy, to have fun or not – that´s the question. And I am having fun! 

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)