Books & Literature News Wine

Politikk og næringsliv, ledelse og selvutvikling, trening og helse, vin og bøker, reiser og opplevelser, sex og samliv – trenger vi mer?

Nei, vi gjør ikke det – jeg tror i bunn og grunn at vi klarer oss med mindre, skjønt, det er vanskelig – for jeg er så engasjert – og det er jeg i det meste, så da skriver jeg jo litt om alt. Men jeg tenker vi fremover kutter litt ned på politikk og næringsliv, og bygger opp de øvrige kategoriene, og med det tenker jeg vi er på vei til å finne et format til glede både for deg og for meg, ikke sant? Så hva syntes dere? Skal vi roe litt ned på “engasjementet” og la bloggen gå mer i retning “Feelgood og Art of Living”, eller fortsatt ha litt av begge deler?

Og ja – så skal vi snart begynne å gå mer live. Min YouTube kanal finner dere her.

Vel, jeg laget denne videosnutten i september da jeg bodde litt på Holmsbu Spa og Hotell for å skrive ferdig den siste boken i serien om Lotte, Norges morsomste serie. Hadde helt glemt den, fant videosnutten på mobilen i går kveld da jeg satt og gjespet i sofaen og satte litt jalla-musikk til. Må jo bruke det vi har, ikke sant? Ja, får du ikke den låta på hjernen – skjønner jeg ingen ting, knegg, knegg! 🙂

Innlegget om Holmsbu finner dere her – anbefaler alle å ta en tur. Elska da!

YOUTUBE.png

I dag våknet jeg forresten med en melodi på hjernen, og før jeg stod opp laget jeg et veldig bra refreng til den, litt country-style, så det spørs om jeg ikke skal forsøke meg som låtskriver etterhvert. Har tenkt på det lenge. Skulle gjerne hatt en stemme å synge med. Men det har jeg ikke, tvert om – så jeg får holde meg til det skrevne ord. Om du synger og trenger låtskriver – ta kontakt. 😉

Teksten handlet selvsagt om hjerte og smerte. Om å snakke ut om problemene, ikke bare kysse dem bort. Ja, det er vakkert. 🙂

Har du noen tekster du ønsker ut, om det er dikt eller noe som opptar deg etc, er det som tidligere nevnt bare å sende dem til meg – på bloggen vår har vi jo en gjestekategori som er åpen for alle, og på den finner du mye interessant og rørende lesestoff. Gode innlegg om reiser og opplevelser finner du her og om ledelse og selvutvikling her. Aktuelt om politikk og næringsliv, og fra media finner du her. Klikk deg inn her om du er interessert i bøker og her om du vil lese om vin.

Ta også kontakt om du vil inngå et samarbeid – les mer om det her.

Lote pocket trippel.png

Og så vil jeg gjerne avslutte med en gladnyhet – det er tross alt torsdag! Etter en del hindringer er endelig de tre første bøkene i serien om Lotte-Marie ute i pocket-format. Du kan bestille dem her, så får du dem i posten neste uke. Det samme gjelder det populære vin-kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. Vil du heller lære om vin via mine online vinkurs – klikk her.

“Trude Helén Holes siste prosjekt «Lotte-Marie og Matchmorderen» er vellykket. Big time! Hole kjeder aldri. Hun tar mange (alle?) midler i bruk for å holde på oss: Her er spenning, humor, craziness, politiske vurderinger, tematisk informasjon, seriemordere – og sex! I loved it! Hole tar´n helt ut! Og ære være folk som tør å by på seg selv for sine lesere! Hva vi ønsker oss mer av i neste bok om Lotte-Marie: mer av alt!” Øyvind Fygd

#Å lese gir glede! Ønsker alle en riktig fin dag😉

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Omslag lilla