News

Venstresiden og media er skyld i groteske overgrep mot våre unge

Venstrefløyen og media er ansvarlig for groteske voldtekter og for at våre ungdommer havner på sykehus fordi de er banket opp av muslimske gjenger for "moro" skyld.

I dag kom jeg over et godt innlegg fra en blogger som ved navn Rebeccmi. Hun skammer seg på vegne av vår politiske venstrefløy som ikke evner å se konsekvensene av sin egen politikk. Jeg har skrevet en rekke artikler om dette selv – dere finner dem blant annet her – og jeg er selvsagt enig med Rebeccmi.

Venstrefløyen er i mine øyne ansvarlig for de overgrep som påføres oss hver eneste dag både fysisk og psykisk. De er ansvarlig for de groteske voldtektene og for at våre ungdommer havner på sykehus fordi de er banket opp av muslimske gjenger for “moro” skyld. Venstrefløyen er ansvarlig fordi de slipper udetonerte bomber inn i landet vårt og de groteske handlingene deres ikke får konsekvenser.

Venstrefløyen er ansvarlig for at barn og kvinner, også i Norge, er degradert til et liv uten verdi – et liv styrt av terror, vold og frykt. 

Skjermbilde 2017-12-19 kl. 08.29.42.png

“Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget. Det bobler over av tanker og følelser, noen som til dels det er best ikke å sette ord på. Ikke i den forstanden de lever seg ut i mitt indre. Samtidig kan jeg ikke sitte stille ved sidelinjen med lukket munn. Det går ikke lenger. Jeg har, siden jeg startet denne bloggen, unngått å skrive ned mine politiske meninger.

Hovedsakelig fordi vi har en politisk venstreside her i landet som har gjort seg monopol på begreper som barmhjertighet, solidaritet, feminisme, toleranse og empati – uten å i det hele tatt forstå hva disse begrepene betyr. Jeg har aldri opplevd en mer intolerant politisk venstrefløy i mitt liv. Intolerant mot alle som ikke mener det samme som dem eller som ikke bidrar til deres agenda. Intolerant mot skandinavere, kvinner og mot vår sikkerhet. Intolerant mot de som tørr å si dem i mot. Intolerant mot dem som tørr å bidra til et fruktbart, flersidig politisk klima.

Intolerante, hjerteløse mennesker som mener og støtter opp under at jeg som norsk kvinne bare skal finne meg i å ikke kunne ytre mine meninger eller kunne bevege meg fritt i mitt eget land – eller i naboland for den saks skyld.

Ubarmhjertige, antifeministiske, intolerante mennesker som mener det er viktigere å hente kvinnehatende kriminelle hit til Norge, enn å skåne norske og svenske jenter og barn mot å bli gruppevoldtatt av haugevis med lykkejegere. Som syns det er ok at kvinner blir tent på i underlivet. At de blir torturert og mishandlet.

Sist jeg sjekket så var voldtekt av dette kaliber et våpen i krig. Ikke en eneste av de venstrevridde ubarmhjertige menneskene løfter et øyenbryn. Om de nå skulle gjøre det, så er det for å synes synd i gjerningsmennene som har “traumer” fra “krig”. Unnskyld meg, vi hadde da sannelig krig i Norge også – ser du at den generasjonen løp rundt i gjenger og voldtok og torturerte kvinner?

Må vi gå til kamp selv? For jeg kan si det med en gang, jeg gjør det til mitt livs agenda å ta livet av sånne svin, om de noen gang skulle legge så  mye som en finger på meg. Jeg nekter å leve et uverdig liv med traumer fordi venstrefløyen har hentet inn flere hundretusener av voldtektsmenn som de degger med dag inn og dag ut. I mine øyne er dere like ille som dem.

Forstår dere ikke hva dere holder på med? Hva er det dere er så redd for egentlig? Ikke for å bli gruppevoldtatt med brennvæske i hvert fall, nei det er verre å kjenne seg “slem” fordi du ikke gir fra deg skoene du har på beina. Jeg er så lei av dere. Må bjellesauen deres gå utfor et stup. Det er det vi trenger.” Les hele innlegget hennes her.

……….

Medias unnfallenhet er utilgivelig. Media er også ansvarlig for de overgrep som forekommer blant kvinner, ungdom og våre barn – hver eneste ett. I stedet for å opplyse oss om faktiske tilstander og farer som er medias fremste oppgave – sensurer norsk presse fakta, og med det begår de et stort overgrep mot den norske befolkning og alle andre som ønsker å bo og integrere seg.

Medias svik er fullstendig utilgivelig.

Vi kan ikke fortsette å ofre kvinner, ungdom og barn til et regime som er imot menneskelighet. Å vende det andre kinn til, er veien til undergang – også i Norge.

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Vi kan ikke fortsette som før. Vi må endre kurs nå. Bildet er tydelig, vi har ikke råd til å fortsette – vi undergraver både vår menneskelighet og vår økonomi.

Inntil vi har fått kontroll over tilstandene her hjemme, og fått integrert de som ønsker det og kastet ut de som ikke ønsker å integreres og som praktiserer menneskefiendtlige holdninger, tanker og ideologier, og begår lovbrudd – bør vi ha full innvandringsstopp og heller ikke gi mer asyl.

For det har seg nemlig slik at skal du redde den du sitter ved siden av i et styrtende fly, må du ta på egen oksygenmaske først.

Flere saker finner du her.

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs