Guest Authors Management & Health News

Vil du prøve reading – ta en titt her :-)

Dagens gjesteblogger er Ingunn Sigurdsdatter, en meget klok og vakker kvinne som jeg innimellom tyr til for veiledning når jeg ikke klarer å se klart selv. For det hender jo i dann og vann også med meg – at jeg snubler inn i perioder hvor alt er tåkete og tungt, og da er det veldig greit for meg å ta kontakt med Ingunn, for hun ser ofte ting jeg ikke ser selv fordi jeg ikke har løftet blikket høyt nok – eller hun bekrefter det jeg selv ser og vet om fremtiden.

For også jeg har den egenskapen at jeg ser – jeg får opp tydelige bilder selv. Men innimellom er ting mer komplekst enn som så, for vi bærer alle med oss dype spor fra fortiden som følger oss inn i fremtiden, det kan virke hemmende, og her kan Ingunn hjelpe deg. Hun er en av dem jeg kaller for lys-mennesker. Det vil si mennesker som bærer solen i sitt hjerte og bringer kjærlighet, varme og glede. På den andre siden har vi mennesker som er styrt av negative energier som nærer på hat, og kaster skygge og kulde på omgivelsene. Dere kan lese mer om dette her på bloggen under kategorien Ledelse, selvutvikling og helse.

Les også Hva skal det stå på graven din når du er død, som handler om hvilken energi du velger å være/bruke

Her er dagens innlegg, skrevet av Ingunn Sigurdsdatter: Jeg har hatt noen spirituelle innsikter her i Brasil som har betydd så mye, og som jeg gjerne vil dele hvis det også kan bety noe for noen andre. Den siste var nå nettopp, etter noen dager med solstorm midt i fleisen <3 Vi var på tur til “hytta” vår på en skjønn strand uten internett, men hadde noen dager med litt av en “purge”,- kvalme, vondt i hodet etc, og samtidig en følelse av downloads med undervisning og informasjon, sammen med stadig større klarhet.

For min del fikk jeg forstå noen ting som feier bort et gammelt mindset, så noe nytt og skjønt kan få plass.

Jeg fikk noen tanker om den store hemmeligeten om hva enhet er, og hva som har skapt den polaritetserfaringen med mørke og lys som vi mennesker har hatt:

Jeg fikk se hvordan “kjærlighet” er det som gjør polaritet mulig, fordi det da skapes klienter. Jeg så så utrolig godt hvordan mørket svermer rundt “lysarbeidere”,- for hvordan ville de kunne være lysarbeidere uten mørket å ta seg av? Det er dette paradigmet vi har levd innenfor i hele denne erfaringen som har vært i tusenvis av år,

– light & dark, kjærlighet & hat.

Et rollespill som vi nå kan ta farvel med, så vi kan se den ufattelige, gnistrende, levende, gledesfylte og ekstatiske potensialiteten vi er laget av. Ren glede og ren kjærlighet uten dualitet, med basis i glede; en kjærlighet som er fullstendig betingelsesløs. Så jeg kunne se hvor harde erfaringen mange av oss har hatt hvor vi har “måttet” bli knust så kjærligheten helt reelt kunne bli betingelsesløs,- og på den måten kunne endelig, den tunge polaritetserfaringen brytes.

Jeg så bare så altfor godt hvordan “psykopaten” konsumerer seg selv med sine schemes og tanker; det er en autoimmun sykdom hvor “det eneste” som kan redde dem er et anstrøk av lys, en kjærlig hånd på hjertet, et glimt av kjærlighet. Så det er ikke rart at “psykopater” vil flokke til lyset innenfor det paradigmet hvor mange “empater” har hatt kjærlighet til utdeling og på den måten selv har skapt et behov for noen som trenger empatien. Selvfølgelig har dette ikke skjedd i hjernene våre nå, her på jorden, men er den planen vi ble enige om for å utfolde i yin/yang.

Og innenfor denne planen måtte begge sider eksistere, som likeverdige partnere i en erfaring vi ble enige om for lenge siden. Men nå er vi ferdige med den <3

Det som er helt sikkert, er at det skjer endringer på denne jorden som går langt, langt bakenfor alt av “rasjonell” tenkning, og for min del er jeg sikker på at det er en vidunderlig endring som skjer nå som vi er ute av Kali Yuga. Det jeg også vet, og er ubeskrivelig glad for, er at: når du tar deg bryet med å lytte til deg selv og din egen indre stemme, og prøver å gi slipp på alt som tynger, så blir det plass til den største gaven livet kan gi – en enorm gave – som er det å våkne med brusende glede i hjertet hver eneste dag.

Den gaven har vi fått, og den gaven ligger framfor hver eneste en av oss hvis vi vil plukke den opp. Alle cellene våre er laget av den gleden. <3

Ingunn Sigurdsdatter

Ingunn

Del gjerne!

Du finner Ingunn her på Facebook eller du kan sende henne en mail om du vil: ingunn_roiseland@hotmail.com

Les også 10 Toxic People You Should get Rid of.

Har du lyst å bli Gjesteblogger, så send tekst og bilde av deg selv til trude@newspirit.no. Du kan også være anonym om du ønsker det.

Vil du følge denne bloggen, trykk på Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.47.18 knappen til høyre. Og del gjerne innlegget – takk.

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Ønsker du å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, er du hjertelig velkommen til det. 🙂 Her kan du lese om mine bøker og mine online vinkurs, som du kan se hjemme hos deg selv.