News

15 grunner til hvorfor du bør følge denne bloggen ;-)

Nå er det jo svært mange som følger denne bloggen, men her er det hjerterom og plass til flere, så titt på videoene under og les de 13 punktene for hvorfor akkurat DU bør følge denne bloggen om du fortsatt ikke gjør det – og trykker du på FOLLOW innen søndag 17.9 kl. 24.00, er du med i trekningen av et hudpleieprodukt fra Mary Kay til ham eller henne:-)

Mitt navn er altså fortsatt Trude Helén Hole – jeg er forfatter med eget forlag, selvstendig næringsdrivende, sommelier, vinskribent, fotograf og samfunnsdebattant, og ikke minst – en rimelig uredd blogger. Jeg eier firmaet New Spirit Communication og forlaget Feather Books, og ikke for å skryte, for en bergenser skryter selvsagt aldri:

Jeg har meget gode referanser på mine tjenester og tilsvarende gode anmeldelser på mine bøker og ikke minst – jeg har også suverene tilbakemeldinger på mine vinkurs!

IMG_6806 copy

Dette er mer enn en bare blogg – dette er et blogg-magasin med flere bidragsytere og flere temaer. 

Bloggen er delt opp i flere kategorier – så i stedet for å kalle den en blogg, velger jeg å kalle den et blogg-magasin hvilket i seg selv er en god nok grunn til å trykke på FOLLOW. Her finner du både innholdsrike, lærerike og underholdende artikler. Fire grunner til å følge denne bloggen ble nettopp nevnt, resten kommer her:

1. Ledelse, trening, bevissthet og selvutvikling omhandler nettopp dette til inspirasjon og glede. Jeg har vært trener i 15 år innen både bredde- og toppidrett, hovedsakelig svømming, samt daglig leder i tre svært vellykkede bedrifter i 15 år. Jeg er også coach og holder inspirerende foredrag, eller en til en samtaler/coaching om det er ønskelig. Klikk her for å komme til artiklene.

2. Sex og samliv. Sex is great, men jeg tror den blir bedre om vi stenger tips, råd, fjas og mas om alt som kan gå gærn´t i akten og resten av omverdenen ute, og heller lærer oss å slappe av i stedet, for god sex handler ikke om prestasjoner – tvert om. Det handler om å gi seg hen til den andre. Så dropp råd og tips og fjas fra andre – råd og tips og fjas får du nok av her. 😉 Klikk her for å komme til kategorien sex og samliv.

Les også; Vil du ha god sex med din kvinne, må du være en god elsker.

3. Mine og andres bøker, og generelt om litteratur. Jeg er i all hovedsak forfatter og skriver både dokumentarer og romaner, og kom nylig ut med en dokumentar om selvmord. Min debutroman Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert om vinselgeren med den gode nesen, ble utgitt i 2006 og solgte over 6.000 eksemplarer i 1. opplag. Jupp, jeg er ikke kjent som Norges beste jenteforfatter uten grunn, serru. 😉 Nytt om bøker finner du her.

kjop-mine-boker-her

4. Mat og drikke. Jeg drev vinimport i seks år og produserte også På Druen, Norges første vinprogram på TV. I serien besøkte jeg fem land med gjester og vinprogrammet kan du se her på bloggen og på min YouTube kanal. Jeg kommer til å produsere flere innslag – også videoer – om mat og drikke her på bloggen. Mine kokkekunster er jeg viden kjent for og det av mange grunner. At folk havner på sykehus er en av dem.

skjermbilde-2017-01-16-kl-18-36-03

5. Vinkurs og vintips. Jeg er også først i Norge med online vinkurs. I tillegg til nevnte over har jeg vært vinskribent i over 13 år for forskjellige medier og i samme periode holdt en rekke vinkurs over hele landet. Jeg har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen – men nå med ny vri:

Vinkursene ser du hjemme hos deg selv – når du har tid og lyst! 

Med mine nye online videokurs kan du sitte hjemme i egen stue sammen med venner og vinklubber, eller alene om du foretrekker det – og lære om vin via alle skjermer inkludert tv. Se kursene her.

skjermbilde-2017-01-23-kl-16-11-19

6. Film og restaurantanmeldelser. Ja, her på denne bloggen får du gode tips også om dette. Jeg har vært anmelder i 14 år og syntes det fortsatt er hyggelig  å holde på med anmeldelser. #FollowYourPassion. Enough said! 😉 Film og restaurantanmeldelser finner du her.

7. Adventures and travel tips. Jeg har skrevet reiseartikler siden 2003 for forskjellige medier og skriver artikler for deg som vil mer enn bare reise. Her på bloggen finner du mange gode reiseartikler, og i fremtiden kommer jeg til å gå mer «live» også her.

8. Aktuelle saker. Kategorien Aktuelt her på bloggen omhandler politikk, næringsliv og samfunn, og ikke minst aktuelle saker i media. Jeg skyter fra hoften og er ikke redd for å være ukonvensjonell og ikke bli likt. Jeg er tross alt fra Bergen og skulle strengt tatt ikke vært i live slik jeg har levd – at noen ikke liker meningene mine bekymrer meg derfor svært lite. Jeg sier det jeg mener og mener det jeg sier. Og slik er det med den saken!

9. Art and pictures by – er kunst av andre. Ja, jeg er veldig glad i kunst og ønsker å fremme kunstnere. For hvorfor ikke? Klikk her, så ser du selv. 🙂

10. Gjestebloggere. Med jevne mellomrom har jeg svært gode gjestebloggere på besøk som leverer spennende og utviklende artikler til både deg og meg. Du finner dem her. 🙂

11. Intervjuserien – Tett på! Mine intervjuer av andre er rett og slett skikkelig rocken roll. Ja, jeg har opp i gjennom årene intervjuet en del mennesker, både kjente og ukjente, og intervjuene publiseres også her. Under er fra intervjuet med Øystein Wiik. Flere intervjuer kommer etterhvert:-)

Øystein Wiik

Jeg er forøvrig også produsent, regissør og tidligere programleder. Jeg utviklet og produserte som nevnt Norges første vinprogram På Druen, en vinreise i Europa som du finner på min YouTube kanal, og har produsert og regissert fem musikkvideoer. Jeg har også spilt i flere tv serier og norske filmer, og er tidligere finalist i Årets Fotofjes og Miss Universe hvor jeg fikk sparken fordi jeg visstnok hadde mer mellom ørene enn mellom beina! Vil du bruke meg som modell eller har bruk for andre av mine tjenester – er det bare å ta kontakt: trude@newspirit.no.

Her finner du meg sånn ellers:

Link til min YouTube kanal

Link til min bedrift New Spirit

Link til mine tjenester

Link til mitt forlag Feather Books Publishing

Link til mine online vinkurs På Druen

Link til mine bøker og bokanmeldelser

Nå har du altså fått langt flere enn 15 gode grunner til å følge denne bloggen. Så trykk på Follow oppe til høyre, så får dere melding når et nytt innlegg ute. Jeg må også avslutningsvis få tilføre at jeg setter stor pris på at dere leser bloggen, tusen takk – og vil du være gjesteskribent så sender du meg det du har på hjertet og til slutt, vil du annonsere, send mail til trude@newspirit.no.

Ønsker alle en riktig fin dag!

Hæ? Er klokken blitt 20.16 allerede? Skulle jo ha vært hos tannlegen i dag!

Vil du følge denne bloggen, trykk på Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.47.18 knappen oppe til høyre, da blir du også med i trekningen om et hudpleieprodukt fra Mary Kay:-)

Mvh. Trude Helén Hole, New Spirit Communication