Ja, det er slutt mellom oss, og det er helt ok!

Jeg har fått en del henvendelser etter at jeg publiserte bloggposten om Venezia i går som dere kan lese om her, om jeg er singel igjen, og bekrefter det herved her slik at jeg slipper å måtte forholde meg til så mange henvendelser. (Jupp, en klissete klisje:)

Vi har vært sammen i tre år nå, og har opplevd mye som kjærester, noe disse bildene så fint bekrefter, så vi har mange flotte minner å leve videre på. Det ble altså slutt i begynnelsen av juni, men ettersom vi hadde planene for sommeren klare, valgte vi å gjennomføre sommeren som planlagt. Vi kom altså hjem fra vår siste ferie sammen med barna i går, og går nå hver til vårt – og godt er det!

 

Noe mer enn dette har jeg ikke tenkt å si, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til fortsettelsen fremover med mer tid til meg selv, samt det faktum at jeg nå fullt og helt kan følge mine lyster og drømmer fult ut, og med det også få mer tid til å skrive bøker og jobbe med egne prosjekter. Mer er det vel ikke å si om den saken heller. Så det var det. 😉

Flere henvendelser rundt dette ønsker jeg ikke å besvare.

Ønsker alle med dette en riktig så fin lørdag. 🙂

Mvh; Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Here you can read about Hvar next to the island Brač, and Trogir and Zadar, and lovely KRKA, a must go place on earth, not to mention Rovinj, another fantastic place for lovers to visit, and here about Venice. If you wan´t to read more about Croatia and Korcula, our favorite island, then please click right here.

Do you wan´t to join me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so:-)

Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter:-)

Nå kan du laste ned The Story gratis her.

Cover 2017 - The_Story_med_terninger_bfd980d3-62f3-4b07-b373-30f54d3ddabc_grande

 

klikk-her-for-a%cc%8a-lese

Reklamer