Management & Health News Sex & Relationships

Ja, det er slutt mellom oss, og det er helt ok!

Jeg har fått en del henvendelser etter at jeg publiserte bloggposten om Venezia i går som dere kan lese om her, om jeg er singel igjen, og bekrefter det herved her slik at jeg slipper å måtte forholde meg til så mange henvendelser.

Walk alone

Vi har vært sammen i tre år nå, og har opplevd mye som kjærester. Utad har forholdet sikkert sett bra ut, men etterhvert som en blir bedre kjent, dukker det vanligvis opp nye sider – og enkelte mennesker inklusiv meg selvsagt, for jeg er heller ikke plettfri, kan vise frem egenskaper en virkelig ikke liker. Til slutt blir dette et menneske en ikke kjenner igjen – og da er det bare å gå.

Dog, ting tar selvsagt tid.

Jeg gikk og grublet på dette i ca 6 måneder, for en vil ikke forhaste seg i slike saker – men i juni var det The Point of no Return – og godt er det!

For de av dere som lurer på leiligheten på Korcula i Kroatia, så kommer jeg til å bygge opp noe innen reisevirksomhet der etterhvert. 😉

Noe mer enn dette har jeg ikke tenkt å si, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til fortsettelsen fremover med mer tid til meg selv, samt det faktum at jeg nå fullt og helt kan følge mine lyster og drømmer fult ut, og med det også få mer tid til å skrive bøker og jobbe med egne prosjekter, og være mer sammen med gode venner. Mer er det vel ikke å si om den saken heller. Så det var det.

Flere henvendelser rundt dette ønsker jeg ikke å besvare.

Mvh; Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Here you can read about Hvar next to the island Brač, and Trogir and Zadar, and lovely KRKA, a must go place on earth, not to mention Rovinj, another fantastic place for lovers to visit, and here about Venice. If you wan´t to read more about Croatia and Korcula, our favorite island, then please click right here.

Do you wan´t to join me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so. 🙂

Nå kan du laste ned The Story gratis her.

FB annonse 1