Adventure & Travel News

Drømmer du om å bo eller ha hytte i Paradis? Nå kan du det.

I hjertet av Amazonas regnskogen i Brasil, i et av de vakreste stedene på planeten finner du et eksotisk retreat med 1,8 km sandstrand. Et lite paradis som du nå har muligheten til å eie en del av med din egen eksklusive hytte. Her skaper vi et community med felles yogahall på 300 kvadratmeter med utsikt utover Rio Arapiuns elven. Rio Arapiuns elven som er eldre enn Amazonas elven kan lett forveksles med et hav, men det finnes ikke saltvann her og vannet er så krystallklart og rent at det kan drikkes. I vannet svømmer det rosa delfiner som seg hør og bør i paradis.

Skjermbilde 2017-02-09 kl. 15.11.23.png

Paraíso da vida skapes for de sjeler som ønsker å komme hjem til seg selv og oppnå optimal helhetlig helse. Det er et sted hvor du kan finne fred og ro og lade opp dine oppbrukte batterier. Bortgjemt fra sivilisasjonens stress og forurensning, uten WIFI og mobilstråling er dette en unik plass med uendelige muligheter for å rense kropp, sinn og sjel.

Skjermbilde 2018-04-03 kl. 12.38.51.png

Her kan du eie en meget vakker hytte på verdens reneste og mest eksotiske beliggenhet. Opplev en helt ny verden, lev livet og finn deg selv sammen med andre hytteeiere fra Norge som utgjør community vi har grunnlagt i paradis. Du finner kun nordmenn på dette området utenom de få lokale og gjestfrie beboerne ca 1 – 3 km bortenfor vårt område.

a10

Nær din hytte etter kun 20 minutters gange får du tilgang til vår felles Lago Azul “den blå lagune”, en ferskvannsinnsjø på 1-2 km i diameter som er dannet av en undergrunnsspring ovenfor innsjøen som velter opp fra grunnen. Du finner ikke renere og mer mineralrikt vann på planeten og innsjøen er perfekt å fiske og bade i med vann på hele 26-30 grader.

Alt dette kan du få til en brøkdel av hva en slik hytte ville kostet i Norge og i tillegg bygget med kvalitetsmaterialer fra vakre lovlige hardtrær fra Amazonas som består tidens tann på minst 50 år.

Utbygger og eier av området Kjetil Dreyer sørger for at området blir bevart i tråd med strenge regler for bruk av skogen og området. Den lokale befolkningen har allerede ryddet området, byggerne og byggingeniør starter byggingen 10 januar.

a9

c1

Skjermbilde 2018-04-03 kl. 12.33.09.png

En rekke flotte hytter og bygg er allerede solgt og oppført på området. Du får din egen eksklusive hytte med stråtak. Stor privat hytte på 7 meter i diameter grunnmur med 8 hjørner. 2,5 etasjer med vindeltrapp på utsiden opp til høyre side av balkong i andre etasje, med sikker dør som kan låses fra begge sider. 1.5 meter ekstra balkong på halvparten av andre etasje, som gir 9.5m diameter på den ene siden, 8.5m på den andre. 1 avlukket rom med låsbar dør og vinduer på halvparten av andre etasje (side uten balkong). Trappestige opp til en halv etasje loftstue.

Til sammen er hytten ca 110m2 med kvalitets hardtre bæresøyler. Gulvet på alle etasjer vil være glatt oljet trepanel som er behagelig å gå på og ser flott ut. Underetasjen vil ha kjøkken og mulighet for toalett og dusj. Dette er inklusive i alle hyttene innebygget kjøkken med vask. Toalett (porselensskåler) i store og mellomstore hyttene de og rett utenfor små hytter. Dusj (innebygget i de store hyttene) og kan fås i alle små mot ekstra betaling. Rennende kildevann fra verdens reneste og rikeste vannreservoar.

For å få pristilbud på hytte eller ved spørsmål kan du kontakte info@paraisodavida.com
Bruk Kode Trude H for å få 20 000 i ekstra rabatt på din hytte.

 

 

Et hyggelig fellesareal. På området er det tilgjengelig et stort felleskjøkken i eget bygg, felles toaletter og vanntårn. Det bygges også en stor yogahall på 300 kvadratmeter fordelt på 2,5 etasjer (ca 12m diameter). Det vil bli bygd passasjer og forskjellige mindre fasiliteter med elektrisk belysning fra solcellepanel for å gjøre området omgjengelig og koselig å ferdes.

Felleskjøkken på 100 m2 med plass til 40 pers (allerede ferdig bygget) Tilknytning til gray water rensesystem for utslagsvann for å unngå forurensning av grunnvann. Felles TIPI (Stor Tipi, indianertelt) for små arrangementer og seremonier. Trehus/platform i det høyeste treet på området med vakker utsikt. Felles dyrkningsarena (drivhus som holder ute insekter, griser og kuer etc.) Tilknyttet vaktmester for området som holder stedet vedlike.

En av ekskursjonene man bare må oppleve er å reise gjennom the submerged (oversvømt) forrest og se og høre apene i trærne. Dette er ca 20 minutter med båt fra Alter do Chao. Se video her.

b8b12

 

skjermbilde-2017-02-09-kl-14-52-33

Prisen inkluderer:
1. 2,5 etg rund (8 kantet) hytte med grunnflate på 100 m2 og med låsbar dør til 2 etg. 8 meter høy hytte = like høy som en lyktestolpe.
2. Hems på ca 20m2.
3. Eksklusivt gulv i 1 og 2 etg.
4. 1,5 meter bred terrasse med utsikt.
5. Kjøkken i 1 etg med rennende vann fra verdens reneste kilde, grunnvannet i Amazonas.
6. Innebygget toalett med porselensskål.
7. Innebygget dusj.
8. Låsbart stort rom på 20 m2 med 3 vinduer, halvmåneformet med 3,5 meter på bredeste punkt, nok til en stor dobbelseng.
9. Tilgang på 100 m2 stort felleskjøkken med uteplass.
10. Tilgang på stort 400 m2 fellesbygg med “bar” samt 2 store fellessaler på 112 m2 x 2 etg – 8 kantet rund bygning.
11. Utkikkspost 8 meter oppe i fellesbygg – 4 meter i diameter og plass til en hengekøye.
12. Elektrisitet.

 

b1

b11

Ved å kjøpe hytte i Villa do Brazil bidrar du til å ivareta regnskogen i området! Utbygger er i gang med planer om å plante 1000 edeltrær av ulik art på områdets savanne ca 400 meter bak hyttene, og dette blir en del av avskogningsinitiativet alle vil kunne bidra med fremover.

Stjernehimmelen – nesten bare din. Fordi det ikke er noen lysstøy på himmelen her ute og at sola går i senit og gjennom natten hviler på andre siden av planeten vil du se stjernene svært godt. Stargazing og moon gazing får en annen betydning. En virkelig helbredende aktivitet for kropp, sinn og sjel.

Bad i ferskvann på 26 – 30 °C døgnet og året rundt. Ferskvannet i Rio Arapiuns elven er alltid rent ferskvann, elven er blant hovedpulsårene i Amazonas og det vi kaller Amazonas sitt hjerte og nyrer. Faktisk kan du oppleve hakket kjøligere vann på 22-25 grader i elven fra Lago Azul med krystallklart kildevann som renner ut i Rio Arapiuns elven bare 10 minutters gange fra vårt område. Der kan du ligge og kose deg og se fisker svømme forbi deg. Om du vil fange en fisk er dette et spennende område fordi fisker svømmer både opp og ned elven. Det er ikke flo og fjære i Amazonas. Det du tror er hav er faktisk elver med flere hundre meter til flere kilometer i bredde og så brede visse steder at du nesten ikke klarer å se over til andre siden. Du vil bli forbløffet over hvor enormt mye vann det er i Amazonas og hvor utrolig rent det er.

Helse i vann. Vi må ikke glemme hvor helbredende vann er for kroppene våre, og om du skal ha en seremoni for velsignelse av vannet så er det beste stedet Lago Azul som er en av innsjøene som skapes av ferskvann som velter opp fra grunnen i Amazonas, danner innsjøen som igjen renner over og gir liv til Rio Arapiuns elven som renner ned til Amazonas sin Grumsete hovedelv og videre ut i havet.

Vi er få skritt fra der hjertet i Amazonas pumper sterkest. Vannet er det reneste du finner på kloden, krystallrent og mineralrikt, og helt herlig å bade i hele dagen. Under ser du en film av solnedgang fra sandstranda i Alter med fjellet i bakgrunnen. Vakkert og storslått som kun Amazonas klarer det, hvilket er et vanlig syn her. Vannet er varmt hele døgnet.

Skjermbilde 2018-04-03 kl. 12.36.42.png

Utfyllende prospekt med priser og hyttestørrelser får du ved å henvende deg til post@altshop.no.skjermbilde-2017-02-09-kl-14-52-55