News Reviews Wine

Rockenroll med Laroche!

Jupp, det er jo ikke slik at vi bare løper rundt i skogen, blir supersprek og isbader – vi må jo være litt sosial også, så søndag kveld var Hans-Jacob og jeg på Laroche Vintage 2014 fest på restaurant Ni&Tyve. Og det jeg kan si – sånn først og fremst – er at fester vi er på alltid er vellykket, hæ, hæææ – får jo ikke mer moro enn den vi lager selv, ikke sant! 🙂

Skjermbilde 2018-03-04 kl. 18.39.38

Here we are – klar for chablis og musikk som virkelig rocker!!

Chablis kalles for gullporten til Burgund. Årgangen 2014 viser oss hvorfor, i følge vinprodusenten Laroche. Derfor inviterte produsent og importør sine gode norske venner og kollegaer i bransjen til å smake en av Chablis mest lovende årganger. Og jeg som er sommelier og vinskribent kan fint skrive under på at 2014 er en meget vellykket årgang, så ta en tur på polet, kjøp en chablis 2014 og prøv til friske og robuste matretter ute på terrassen en deilig vårdag. I promise – it´s a bankers!

Domaine Laroche er forøvrig en av mine favoritter i Chablis-området, for de produserer nemlig lettdrikkelige, friske og spenstige chablier, ikke tunge, overdådige og påtrengende viner.

Før festen – to fantastiske flotte mennesker! Her er multitalentet Marianne Jemtegård som altså sørget for partymusikk og Philippe Benjamin Skow som er helt rå på fiolin! Et flott tospann som virkelig kan dette med musikk og skape fantastisk stemning. Det går rett hjem:-) Og jeg må innrømme det – jeg var skikkelig støl på mandag, jeg danser jo ikke akkurat stille:-) Bare se under…

IMG_5270

IMG_5271Og vinprodusenten Gwenaël Laroche til venstre på den fantastiske rosa selfien over her, er en skikkelig kul og uhøytidig vinprodusent og kvinne. En stor dose selvironi, humor og livsglede er en oppskrift flere bør følge:-)

I midten ser dere en av mine aller beste venner, Peter Nagy fra Vi Menn, som også skriver en del om vin. Vi har vært på mange vinturer sammen, blant annet Sevilla, Hankø og Lofoten som du finner lenker til lenger nede. Og slik som på bildet blir det gjerne når vi møtes, skikkelig vilt, øh, høh! 🙂

Laroche – ingen over og ingen ved siden av! Sånn er det med den saken.

IMG_0468

Bildet er fra en fin septemberdag & Laroche tur til Hankø! Her kan dere lese om vår minneverdige og fartsfylte tur med ribb og chablis på Hankø, og her da vi var med Laroche for å delta i VM i Skreifisket i fjor, om jeg ikke husker feil – skikkelige morsomme turer. Ha en nydeliiiiiig dag, dere!

……….

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.19.03.png

0 comments on “Rockenroll med Laroche!

Leave a Reply