Art & artists News

Her er mitt nyeste maleri “Far Away” 120 x 100 cm

Her er det nyeste maleriet mitt “Far Away” 120 x 100 cm. Men husk at et bilde tatt med mobilen gjør et maleri stor urett, så dette som med de fleste malerier bør sees “live”. Det er nemlig ikke mulig å se de vakre detaljene i det øde fjellandskapet i horisonten, eller sjatteringene i hav og himmel på et bilde – ei heller er det mulig å la seg forføre av stemningen og energien i maleriet – det må sees “live” og stilles ut i galleri Feather Book & Art i 2 etg på Holmen senter i dag og henger der til førstkommende onsdag. Til helgen går ferden videre til Støa i Holmsbu. Er det ikke vakkert? De to bildene under viser utsnitt av maleriet underveis i maleprosessen.

Utsnitt underveis i maleprosessen – detaljer er ikke påført.
Utsnitt fra maleriet tatt underveis i maleprosessen, mao ikke

– Far Away er en drøm å ha på veggen. Jeg kan stirre på det i en evighet, fly innover i maleriet. Sveve mot isødet og fjellene Far Away, for å se det gjette land….? Jeg elsker det rolige fargespillet, og når jeg ser på maleriet føler jeg nesten kulden og været på huden. I kaldt dagslys byr maleriet på enkelte dype farge-fragmenter i mørk burgund i det sorte. Men i varm ettermiddagssol mildnes utrykket og fargene sklir mer over i varierende blå toner – som om det hele forenes og blir en harmonisk enhet.

Jeg liker det litt lekent og mine malerier er hverken konvensjonelle eller kommersielle – derfor flasken i forgrunnen. Mao et unikt, spennende, rolig og harmonisk, men samtidig tidløst og vakkert blikkfang som lever sitt eget liv i det varierende lyset der ute i isødet et sted.
 Trude Helén Hole

Dette er et tilsvarende maleri ved navn “The Ocean” og er 100 x 80 cm med 4 cm rammedybde
Color me Blind er 100 x 100 cm med 4 cm rammedybde

Førstkommende onsdag er siste dag i utstillingen i 2 etasje på Holmen senter for vi flytter til Dikemark og Holmsbu, nærmere bestemt Villa Holtnes Galleri (gamle Holmsbu resort) på Holmsbu og Støa. Mine malerier henger denne helgen i den gamle ærverdige mur-villaen som er verdt et besøk i seg selv, frem til 17.6, for da flyttes utstillingen til idylliske Støa midt mellom Holmsbu og Villa Holtnes. Støa er en liten vakker perle én meter fra havet, og der skal mine malerier henge i hele fire uker! Velkommen – og ta gjerne med badebukse! 🥰🤩😍

Flere malier fra meg og andre kunstnere som Torbjørn Endrerud, Thorvald Lund-Hansen, Knut Rellsmo kan sees i nettgalleriet Feather Book, Wine & Art.

Alt godt, hilsen Trude Helén Hole

………………@…………………

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Nå kan du kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs
Debattinnlegg om den usolidariske og ulogiske kunstavgiften