Adventure & Travel Art & artists Books & Literature Management & Health News

Holmsbu byr på idyll, gode opplevelser og kunstnerliv

Nå er utstillingen fra Holmen senter flyttet til Dikemark og Holmsbu, nærmere bestemt Villa Holtnes Galleri (gamle Holmsbu resort) på Holmsbu. Mine malerier henger i den gamle ærverdige mur-villaen som er verdt et besøk i seg selv, frem til 17.6, for da flyttes utstillingen til idylliske Støa midt mellom Holmsbu og Villa Holtnes. Støa er en liten vakker perle én meter fra havet, og der skal mine malerier henge i hele fire uker! Velkommen – og ta gjerne med badebukse! 🥰🤩😍

Ps, jeg er i 2 etasje på Holmen Senter med en del malerier frem til 15.6 – så om du er i nærheten, si gjerne hei. Med andre ord – du kan gjøre et kupp i Holmen senter de neste dagene, for nå er det 30% avslag på alle originaler og eksklusive gicléetrykk både med og uten passepartout, ramme og ArtGlass. I juli/august går ferden til Stavern. 

Sjekk ut vårt nett-galleri Feather Books, Wine & Art Gallery her.

Se flere malerier, tresnitt og grafikk i nettgalleriet Feather Book, Art & Wine. 

Kunstner Trude Helén Hole tilbringer dagene på Asker Kunstfagskole, men er også Norges morsomste forfatter ifølge media, samt journalist, sommelier, modell, foredragsholder og forlagseier. Som liten var Hole en meget habil tegner, og hennes lidenskap for den kreative kraft har fulgt henne siden.

Nå har Hole som også er med i gruppen de historiske Holmsbumalerne, spisset blyantene og børstet støv av malerkostene, og skaper både abstrakte og figurative malerier, tegninger, grafikk og tresnitt inspirert av årstider og naturens skiftende humør – gjerne med små finurligheter og lekne detaljer. Hole produserte også Norges første TV serie om vin og Norges første og mest populære digitale vinkurs. Tilbakemeldinger på vinkursene finner du her.

Les mer om kunstneren, forfatteren og foredragsholder Hole her

Alt godt, hilsen Trude Helén Hole

………………@…………………

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Debattinnlegg om den usolidariske og ulogiske kunstavgiften