Adventure & Travel Art & artists Management & Health News

Over tusen møtte opp på åpningsfesten av årets sommerutstilling på Støa

Den årlige sommerutstillingen på Støa i Holmsbu hvor undertegnede stiller ut sammen med blant annet Kari Barkenæw og den prisbelønte kunstneren Sigmund Nyberg, fikk en fantastisk åpning i helgen med rundt 1 000 besøkende som alle fikk gleden av å overvære varaordførers tale, Drammen Jazzorkester og ikke minst utdeling av Danevigs hederspris som i år gikk til en meget overrasket Bjørn Kristian Granli fra Tofte.

Gallerist og kurator Marianne Bakkerud anbefaler alle til å ta en tur til Holmsbu og Støa, og selvsagt også Villa Holtnes som nytt av året har utstillinger i helgene fra kl. 15-17.00. Første kunstner i Villa Holtnes er Anne Elisabeth Stålung.

– Årets utstillinger er vel verdt et besøk for både liten og stor, og er en flott tradisjon både for besøkende og beboere i Holmsbu. I år har vi med flere dyktige og prisbelønte kunstnere som blant annet Sigmund Nyberg med flere internasjonale priser og Trude Helén Hole som i år er nominert for International Prize Paris med utdeling i oktober. At arrangementet var etterlengtet etter to år med nedstengelse var tydelig, for vi registrerte inn rundt 1000 besøkende på åpningsdagen, så dette ble en drømmedag for oss, sier Marianne Bakkerud, – og flere er i vente.

Mine malerier blir hengende i Støa i fire uker til den 17.7.2022, og det er svært gledelig – for sjeldent har jeg møtt så mange glade, kloke, inspirerende og spennende mennesker! Dette var en flott opplevelse i en nydelig innpakning, så jeg kommer til å ta turen til Støa og Holmsbu så ofte jeg kan i sommer.

Støa som ligger på et svaberg ved sjøen er forøvrig unik i mange sammenhenger, også historisk, og det er Hurum kunstlag også, som får dette opp og stå hvert år til glede for beboere og besøkende – og jeg er takknemlig for at jeg har blitt valgt ut til stille ut her sammen med mine dyktige kunstnerkollegaer.

Jeg må få takke sjefen sjøl, Marianne Bakkerud for at hun “så” kunstneren i meg i fjor og åpnet dørene til denne underlige, vakre og viktige verdenen som forener oss – og takk til fantastiske Kari Barkenæs og Sigmund Nyberg som jeg stiller ut med i ukene fremover og som jeg ble veldig godt kjent med og veldig glad i. Og så må jeg selvsagt gratulere dyktige Bjørn Christian Mathiesen Granli med Danevigs ærespris! 🙂

Jeg har også lyst å nevne den fantastiske vakre, gamle eiken som står like ved parkeringsplassen og stien ned til Støa. Eiken er fredet og over 20 meter i bredden, og vel verdt en tur i seg selv. Støa som også er vakker når natten faller på, også har egen brukskunstbutikk, er åpent hver dag i sommer fra 12-17.00, og det serveres vafler, is, kaffe og brus, og husk å ta med badebukse.

🙂

Flere malerier fra meg og andre kunstnere som Torbjørn Endrerud, Thorvald Lund-Hansen, Knut Rellsmo kan sees i nettgalleriet Feather Book, Wine & Art.

Alt godt, hilsen Trude Helén Hole

………………@…………………

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Nå kan du kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs