News Wine

Nye digitale vinkurs – Piemonte og Veneto

Se video her – slik SABLER du champagne!

TILBUD PÅ DIGITALE VINKURS – LAST NED NÅ, SE NÅR DU VIL

På Druen Italia, Piemonte og Veneto – lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. På Druen Italia er et digitalt vinkurs for deg som kan litt eller ingen ting om Italia og landets viner og vil vite mer. Med andre ord et lite dypdykk i enkelte vinområder i et av verdens mest berømte vinland.  Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs. 

Dette samlekurset omhandler velkjente Piemonte som ligger nordvest i Italia og som er mest kjent for sine robuste rødviner, samt det store hvitvinsområdet Veneto som ligger nordøst i Italia. Sistnevnte er mest kjent for prosecco og friske soave-viner, men produserer også røde klassikere som amarone, recioto og ripasso fra området Valpolciella i Veneto.

Vi gjennomgår totalt 8 populære områder i Italia og du velger selv om du vil lære om alle områdene eller enkeltvise områder.  

 • Piemonte
 • Veneto
 • Toscana
 • Campania
 • Sicilia
 • Puglia
 • Sardinia
 • Emilia-Romagna

I dette samlekurset skal vi prøve følgende klassiske viner fra Veneto.

 • Casa Canevel Prosecco Rosato og/eller en valgfri prosecco. Førstnevnte er en rosévariant med det lille ekstra. Røde druer bringer et forfriskende element av røde toner som gjør vinen noe mer kompleks. 
 • Zanni Soave 
 • Masi Bonacosta Valpolicella Classico
 • Valgfritt; du kan også prøve en amarone, recioto eller ripasso om du ønsker det – informasjon om disse tre vinstilene gis i vinkurset. 

Piemonte fokuserer vi på hoveddruene og skal prøve følgende viner, og om ønskelig kan du kose deg med en forfriskende Moscato dÀsti under kursets innledning. 

 • Fennochio Roero Arneis
 • Principiano Barbera
 • Fenoccio Lange Nebbiolo

Ved kjøp av På Druen digitale vinkurs får du tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et Aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under vinsmakingen – det gjør det litt enklere å finne dufter og smaksretninger. Når du har kjøpt kurset får du automatisk opp et vindu med download-link til kurset. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset 3 ganger i løpet av et år. Når du har kjøpt vinene tilhørende kurset, eller liknende om du ikke finner akkurat disse, trykker du bare på linken og så er vi i gang med vinkurs i din stue eller hage når du har tid og lyst – enklere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder

Kjøp et gavekort på digitale vinkurs til jul – enklere og smartere blir det ikke.

TILBAKEMELDING FRA FORNØYDE KURSDELTAGERE.

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Tusen takk. Vi var en vennegjeng som så Rødt i glasset, og vi hadde en veldig hyggelig kveld med kurs. Vi var alle enige om at den siste vinen, Yellow Tail Shiraz var den beste.” Undis Ellevog

“Far min fekk eit gåvekort til eit av dei digitale nybegynnar-kursa. Eg, far min og kjernefamilien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.” Daniel R.

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.”Ann Irene Klo

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole!”  Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

“Takk for god service! Er veldig fornøyd med kursene.” Mvh Monica 

“Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre.” Ann E. Hansen 

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F. 

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H. 

Mvh Trude Helén Hole, forfatter, kunstner, sommelier og foredragsholder