Management & Health News

Det er i kriser statsledere viser sine egenskaper – Erna har vist sin udugelighet og bør gå!

På tirsdag måtte jeg avlyse turen til Lofoten grunnet den nye nedstengingen. Den jeg hadde gledet meg til i et halvt år – avreise var onsdag, så jeg skulle vært på en fiskeskøyte i skrivende stund, eller surfet. Det er surt, men er selvsagt til å leve med, for det finnes verre ting. Daglig kan vi lese om regjeringens bisarre tiltak som er satt inn grunnet regjeringens inkompetanse i henhold til smitteberedskap. Grunnet Regjeringens unnfallenhet i flere tiår, har vi hverken ressurser eller en dugelige beredskapsplan å forholde oss til i norsk helsevesen. På AHUS – i en hovedstad med over 681.000 mennesker – er kapasiteten sprengt med 11 innleggelser.

Hadde dette vært i privat sektor – hadde ledelsen måtte gå på dagen!

Konsekvensene har for lengst oversteget målet. På tirsdag leste jeg at KID nå permitterer 1000 ansatte, og bedriftseiere i distriktene med lite eller ingen smitte går til sak mot Regjeringen som nå fullstendig ødelegger deres livsgrunnlag. Lite biter på våre politikere, for det er tydeligvis forskjell på Kong Salomon og oss andre. Denne uken kunne vi lese at AP i Bodø festet med åtte personer på et rom på Scandic Havet i helgen, men saken ble altså henlagt.

Og nå kan vi lese at Statsminister Erna Solberg og hennes familie brøt smittevernreglene på Geilo. Familien samlet seg altså to kvelder på rad og var 14 stykker da de spiste middag sammen. Får dette konsekvenser for Erna, tror du?

– Jeg burde visst bedre, sier statsministeren til NRK. Jeg derimot – tenker at de ga totalt faen, for jeg tror absolutt ikke noe på at vår statsminister IKKE er klar over reglene som alle oss andre og som vi har levd etter i et helt år nå.

FOR DA MÅ HUN FAKTISK GÅ AV SOM STATSMINISTER!

Å jakte på og bøtelegge ungdommen vår er derimot helt greit, syntes Erna – som i tillegg nylig gikk ut og oppfordret til splittelse og angiveri for å ta regelbryterne. I et intervju med P5 Hits sier hun følgende; – Vi kan godt løfte på et øyebryn og vise naboer at “vi ser deg”. Det jeg tror er viktig er, og særlig hvis man vet om noen som bryter karantene og sånt, så er det fullt mulig å gi beskjed, for det er ganske alvorlig, sier Erna som per mars 2021 ikke har testet seg en eneste gang!

Men hun selv er altså unntatt de bisarre reglene hun pådytter alle oss andre!

– Vi kan godt løfte på et øyebryn og vise naboer at “vi ser deg”. Det jeg tror er viktig er, og særlig hvis man vet om noen som bryter karantene og sånt, så er det fullt mulig å gi beskjed, for det er ganske alvorlig, sier Erna som ikke har testet seg! Men hun er altså unntatt reglene hun pådytter alle oss andre!

Og jeg må bare spørre – hva faen er dette for en slags holdning fra en statsminister? Oppfordre til splittelse og angiveri? Skal ikke en statsminister være en samlende kraft? Har hun ikke fått med seg 2 verdenskrig og jødeforfølgelsen? Videre innrømmer hun at hun ALDRI har testet seg. Hun sier at de som reiser mye og som kan ha vært i situasjoner med mye folk skal teste seg – men dette gjelder altså ikke vår egen statsminister, for hun ferdes ikke rundt land og strand, eller? Kanskje hun sitter store deler av døgnet alene på hjemmekontor?

Nok en gang – våre politikere gjør ikke selv det de KREVER at du og jeg og våre barn skal gjøre!

For vi skal bortimot slutte å leve. Vår tid som frie mennesker er forbi, et tyranni under dekke som en felles “helsedugnad” har tatt over. Dette helsetyranni er innført og styres av våre folkevalgte representanter som altså følger helt egne regler. Mens vi, folket kan bare våge, da fører det til fengselsstraff, tvangsinnleggelse og strenge bøter i 50.000.- kroners klassen!

Jeg har til nå testet meg fire ganger, negativ x 4 – men for å få en ende på denne galskapen bør folk GJØRE SOM ERNA – og nå slutte å teste seg, for det har ingen hensikt! Smitten er IKKE FARLIG for folk flest! Over 80% av de smittede merker ingen ting, svært få blir syke, og kun en liten promille dør – og de er hovedsakelig over 82 år og har underforliggende sykdommer. Mao, en del av disse ville nok ha strøket med ved en vanlig forkjølelse, hvilket selvsagt leit – men det er normalt å bli syk og dø, og spesielt om du er over 82 år.

Min kjære bestemor som jeg elsket over alt på jord, gikk bort mai i fjor uten meg ved hennes side – for jeg fikk ikke besøke henne!

Erna Solberg, vår kjære statsminister har altså i et helt år gitt faen i å teste seg, og gjorde det nå først i forrige uke etter sterk kritikk – og ikke bryr hun seg med smittereglene heller, og holder festlige middager, mens vi andre må la våre besteforeldre og unge studenter sitte alene på hver sin tue og råtne i ensomhet.

I tillegg oppfordrer hun til splittelse og angiveri! Er dette akseptabelt av en statsminister?

Og så må vi jo spørre; hvilken kompetanse har hun, egentlig, og hvem jobber hun for – Norge eller FN? Og hvorfor ødelegger regjeringen våre naturressurser og selger ut landet vårt bit for bit? Hvem tjener på det? Vi? Våre barn?

Hva faen skal vi med en statsminister som gir faen både i Norge og i egne regler?

Fra DN – og spør deg hvorfor dette tyranniet er nødvendig når over 80% ikke engang merker at de er smittet, og kun en lite promille blir alvorlig syk – og da har de gjerne sykdom fra før, og våre politikere driter i det!

Norges naive tiltro til myndighetene er et begredelig skue! Regjeringsmedlemmer er folk som deg og meg, og de har ikke spesialkompetanse på noe som helst. Mange av dem har aldri hatt en vanlig jobb, og ikke lytter de til forskere og fagfolk heller. Så hvorfor skal vi blindt lytte til dem? Jeg stoler mer på forskere enn på politikere. Hva med deg?

Og hvorfor har Regjeringen vedtatt omfattende hemmelighold i Koronakommisjonen – mao folk og media skal ikke få innsyn før det er gått 100 år! Hva tror du om dette?

Poenget mitt er at vi kan ikke stole blindt på Regjeringen! Lederen i Stortingets helse— og omsorgskomité, som under Svineinfluensaen i 2009 var Bent Høie, stod den gang som nå frem som en bauta med klare anmodninger om at flest mulig burde vaksinere seg i god “dugnadsånd”. Resultatet er at vi til nå har utbetalt over 350 millioner til vaksineskadde etter Svineinfluensaen.

Flere hundre nordmenn ble skadd for livet, men folk har tydeligvis glemt hvor påståelig Høie var i 2009 – alle måtte la seg vaksinere i en felles dugnad – hvilket han nå gjentar med en enda dårligere utprøvd vaksine som forøvrig ikke hindrer smitte, og som kan medføre blodpropp og død!

Er det noen som har spurt Høie om han selv tok vaksinen i 2009 eller har tatt covid-vaksinen? Espen Nakstad skal som kjent ikke ta vaksine mot covid før han er helt sikker på at den er trygg – det er den altså ikke. Men du bør helst ta den, og det bør dine barn også, mener både Høie og Nakstad. Hva tenker du om det?

Har vi ikke ødelagt nok nå? Ligger det ikke nok lik i kjølvannet av tiltakene? Hvorfor skal vi bures inne og miste våre menneskerettigheter over natten for en smitte som 80% av oss ikke en gang merker vi har? Hvor er logikken i dette? Hvorfor skal vi la våre eldre dø i ensomhet? Hva med de økende selvmordstallene under covid-19? Alle som er isolert og har mistet jobbene sine, og ikke får behandling for andre sykdommer. Hva med alle kreftpasientene som ikke får behandling fordi Høie syntes det er for dyrt – deres liv er for lite verdt innsatsen?

Hva med alle de barn og unge som av-sosialiseres og som gjennom covid-året har droppet ut av organisert idrett som er ekstremt viktig for både sosiale ferdigheter, fysikk og mestringsfølelse? Hva med den norske fysiske og mentale folkehelsen generelt? Hva med det økende alkoholkonsumet og den økende volden i hjemmene?

Tiltakene forsvarer ikke tiltakenes kostnad! Og dette har flere forskere nå advart om lenge – men regjeringen lytter ikke!

Ingen ting overgår NATURLIG IMMUNFORSVAR. Til slutt bør vi spørre hvorfor regjeringen ikke lar oss videreutvikle et NORMALT IMMUNFORSVAR som er utviklet i over 200.000 år, og sette inn skikkelige ressurser for å verne om sårbare grupper – men i stedet tvinger oss ALLE til å isolere oss i påvente av en vaksine som er lite utprøvd, farlig og dødelig.

Vaksinen hindrer deg ikke i å smitte andre eller å bli smittet – og du kan bli syk og dø av vaksinen også, for menneskehånd. Er dette en risiko du er villig til å ta for Solberg, Høie og Nakstad´s evigvarende «dugnad» som vi nå vet er en dekkoperasjon for egen inkompetanse og en dugnad de selv ikke har til hensikt å delta i?

Det er på tide at både Storting og Regjering nå innretter seg både fagmiljøer og folket – for våre politikere skal nemlig tjene folket, det er ikke omvendt!

Vi kan ikke akseptere at politikerne ikke følger de regler de påtvinger alle oss andre. – Jeg tenker at hvis du har 10 000 kroner for mye, så ryker de pengene på at du er for mange på det selskapet. Så ikke gjør det, sa Erna Solberg dager før samlingene på Geilo. Har du fått bøter eller straff for å bryte reglene det siste året, bør du kreve pengene tilbake og i tillegg bør du kreve erstatning for brudd på dine menneskerettigheter!

Og til slutt, det er i kriser våre statsledere viser sine egenskaper – Erna har derimot vist sin udugelighet. En leder som ikke følger egne regler, og bortforklarer dette med uvitenhet i allmennkunnskap, og med dette åpenbart lyver, og som oppfordrer til splittelse og angivere – har vi ikke virkelig bruk for!
Erna bør gå!

Les også; Professor maner til opprør mot koronatiltak: – Har blitt en nasjonal lydighetskonkurranse.

………..@…………

Artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.